Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Gizemli Konular Mistik Cd'ler

Şifacının Yolu

Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü ve Gizemli Konular Şifacının Yolu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Arkadaşlar; Bu hafta "Şifacı'nın Yolu" destesinden "Arayış içinde olan" kartı çıktı. Bu karttaki bilgiler diğerlerinden birz daha farklı bölümlerden oluşuyor. Bakalım bu hafta ne üzerine yoğunlaşmamız gerekiyor? İşte yeni Kartımız: Arayış içinde olan Enerjisi: içsel ışığını bulmak Olumlaması: Benim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gizemli Konular telkin cd indir izle İstanbul Gizemli Konular nerededir kimdir Gizemli Konular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gizemli Konular hipnoz Gizemli Konular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gizemli Konular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gizemli Konular kuantum düşünce kitap haberi

Şifacının Yolu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-01-2009, 08:16 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Şifacının Yolu yeni kart "Arayış içinde olan"

Merhaba Arkadaşlar;

Bu hafta "Şifacı'nın Yolu" destesinden "Arayış içinde olan" kartı çıktı. Bu karttaki bilgiler diğerlerinden birz daha farklı bölümlerden oluşuyor. Bakalım bu hafta ne üzerine yoğunlaşmamız gerekiyor? İşte yeni Kartımız:

Arayış içinde olan

Enerjisi: içsel ışığını bulmak

Olumlaması: Benim hayatım, benim başkalarıyla olan ilişkilerimin aynasıdır. Davranışlarım ve sözlerim Büyük Ruh’un yardımıyla bedenleniyor.

Anlamı: “Ben arayış içinde olanım. Kendi kaderimin yöneticisiyim. Gözlerimle gördüklerimin sebebini öncelikle kendimde arıyorum. Çünkü dışarıda gördüğüm dünya, bana ruhumda neler olduğunu gösterir. Ruhum benimle resimler aracılığı ile konuşuyor. Bana neyin mümkün olduğunu söylüyor. Yüksek benliğimde geçmiş ve geleceğin yazılı olduğu kitabı barındırıyorum. Meditasyon yaparken bu kitaba giriş yapma hakkına sahibim. Olan her şeyi soruyorum ve içimdeki bilgiyi görmemi engelleyen perdeyi kaldırıyorum.

Ben ruhsal olarak bakir yaratıcılık ve olasılıkların döllenmemiş tohumunu taşıyorum. Bana faydası olmayan her şeye “Hayır” demeyi öğrendim. Sadece beni geliştiren ilişkilere ve tecrübelere “Evet!” diyorum. Ben onun fazlarını, etkilerini ve yaşam dönemlerini inceleyen Ay’ın çocuğuyum. Hassasiyeti ve tepkileriyle benimle iletişim kuran bedenimden öğreniyorum. Ben hayatımı ve değişimlerimi gözlemliyorum. Özümün aynasında tanrının yansımasını görüyorum.

Kendine açıkla: Bugüne kadar yaşadıklarını 7 yıllık dönemler halinde gözden geçir. Hayatını maddeler halinde listelediğinde, döngülerin içinde dikkatini çeken bir kalıp var mı? Her yaşını rakam olarak kâğıda yaz ve her yaşının yanına o yıla ait en önemli olayı not et. Ne dikkatini çekiyor?

Çalışma: Ay fazları ile bedensel reaksiyonlarının arasındaki bağlantıyı gözlemle. Arada bir bağ kurabiliyor musun?

Meditasyon: Yere uzan ve gözlerini kapa. Şimdi zihninle teker teker bedeninin her bölgesine rahatlaması ve gevşemesi için komut ver. Bunu yaparken bedeninin her bölgesinin farkına varacaksın. Dindin ve huzurlu bir şekilde nefes alıp/vermeye devam et. Şimdi bedenini n her bölgesinin büyük bir kütüphanenin bir odası olduğunu düşün. Bu kütüphanede tüm sorularının cevapları var. “Kütüphane beden”indeki her hücre, bilgilerle dolu yeni bir kitap. Kütüphanede herhangi bir yerde dur ve bir kitabı eline aldığını imgele. Onu okuduğunu imgele…

İmgeleme: Her zaman yapmak istediğin şeyleri yaptığında, nasıl bir görüntüye sahip olacağını imgele. Sana bu başarıyı sağlayacak araç, gereç ve özelliklere odaklan. İmgelerken her türlü küçük detaya önem ver. Üzerindeki giysi nasıl? Ne renk? Yanında bir var mı?Kim var? Başarı olduğunda çevren nasıl? Kimler seni tebrik etmeye ve desteklemeye geliyor? Kimlerden bir şeyler öğrendin?

Bu imgelemenin sonunda ( yaklaşık 15 dakika yeterli olacaktır), gerçek hayata döndüğünde “o başarılı sen”in, yeni “Sen”in yapacağı herhangi bir şey yap.

Ardından tekrar aynı imgelemeyi baştan yap. Bu sefer kendine şunları sor: Kendimi nasıl hissediyorum? Neredeyim? Bulunduğum yere nasıl geldim? Buraya gelirken hangi zorlukların üstesinden geldim? Bulunduğum yere ulaşmak için hangi öz değerlerimi kullandım?

Bu çalışmayı da yaptıktan sonra dışarı çık ve yeni “Sen” olarak davranışların daha bilinçli ve güven dolu olsun.

Gezegeni: Ay

Renkleri: ipeksi, yumuşak koyu mavi tonları, gece mavisi

Sevgiler
Yurdahal

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 08:25 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough

seçtiğiniz her kart ile ilgili paylaşımlarınızı zevkle okuyorum ve yenisini sabırsızlıkla bekliyorum.bu haftakide bir harika teşekkürler.
emeğinize sağlık.
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« BEYNİMİZİN BİZE OYUNLARI | SCHUMAN REZONANSI NEDİR? »