Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gercekten-birakmak-istiyor-musunuz/)
-   -   Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gercekten-birakmak-istiyor-musunuz/40-sizce-sigarayi-birakmak-istiyor-muyum.html)

hayatimdegisti 14-02-2007 04:56 PM

Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum?

Sigarayı bırakan arkadaşlara bir öneride benden...
"Bugün sadece bugün için sigarayı bırakıyorum "diyin
Böylece sigara bırakmak gözünüzde büyümez. 12389
Hedefiniz sadece bugün olsun.
Ondan sonra yarın için bunu uygularsınız. sung66

lalezar 14-02-2007 07:29 PM

bu konuda tebrik edilecegim hiç aklıma gelmemişti.teşekkür ederim.sanırım bir haftayı geçti.şubat başı telkinleri dinlemeye başladım.ünlü başagrılarından sonra sigara sadece canım sıkıldıgında ve gördüğümde aklıma gelir oldu..içtiğimde de berbat bi tad hiçbişey anlamadım üstüne burdaki videoları seyredince iyice uzaklaştım...şimdi canım istediğinde limonlu çay içiyorum..keyif alıyorum..geçip gidiyo işte...Lerzan bu arada mesajlarına çok güldüm burda...Sevgiyle kalın hepinizzzzz... 44

murat 14-02-2007 09:34 PM

Na'aptın Atakan abi khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 murat,lerzan ve yakamoz sigarayı bırakıyor khkh56 khkh56 wave wave wave gssmile

hayatimdegisti 14-02-2007 09:36 PM

Sizin için forum'un ismini bile değiştirdim daha ne olsun :)

hayatimdegisti 14-02-2007 11:54 PM

Ben teşekkür ederim böyle bir girişimde bulunduğun için.İleride sigara ile ilgili daha güzel telkinler yapıp daha fazla destek olacağım bu güzel çabanıza.

yakamoz 15-02-2007 12:40 AM

Merhaba Yol Arkadaşlarım; Sevgili lerzan, Sevgili murat, sapkal89
ilk 24 saati biz kazandık wave derty hepimizi kutluyorum alk78
Yarın bugünden daha kolay olacak music45 uy897

yakamoz 15-02-2007 12:44 AM

Atakan Bey Merhaba; bu süper destek için teşekkürler art56art56

yakamoz 15-02-2007 12:25 PM

sizce sigarayı bırakmak istiyormuyum

Herkese Merhaba;

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
murat, yakamoz, istanbullu? nasiliz.. korka korka soruyorum ama siz hic korkmadan sorabilirsiniz, SIGARA ELLEMEDIGIMIN 2. GUNU.ve kaldi 19 gun..

Lerzan'cım benim geceden beri başımda ağrı ve bulantı var sanırım sigarasızlığın etkisi, inşallah geçecek bunlar. Bende sizleri merak ettim. Sizler nasılsınız?

murat 15-02-2007 12:50 PM

Alıntı:

yakamoz Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Merhaba;

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
murat, yakamoz, istanbullu? nasiliz.. korka korka soruyorum ama siz hic korkmadan sorabilirsiniz, SIGARA ELLEMEDIGIMIN 2. GUNU.ve kaldi 19 gun..

Lerzan'cım benim geceden beri başımda ağrı ve bulantı var sanırım sigarasızlığın etkisi, inşallah geçecek bunlar. Bende sizleri merak ettim. Sizler nasılsınız?

Ben çok çok iyiyim süperim hatta mükemmelim mükemmel ötesiyim.Nasıl böyle oldum sn. üstadım Atakan Sönmez Lerzan ve Yakamoz sizlerin desteğiyle.Bu gün sadece ciğerlerime bir şeyler çekme isteği var o kadar.

murat 15-02-2007 12:52 PM

istanbullu gerçekten bıraktımı? bizmi yanlış anladık hiç bir yerde böyle bir mesajını göremedim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 AM.