![]() |
Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? Sigarayı bırakan arkadaşlara bir öneride benden... "Bugün sadece bugün için sigarayı bırakıyorum "diyin Böylece sigara bırakmak gözünüzde büyümez. 12389 Hedefiniz sadece bugün olsun. Ondan sonra yarın için bunu uygularsınız. sung66 |
Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? bu konuda tebrik edilecegim hiç aklıma gelmemişti.teşekkür ederim.sanırım bir haftayı geçti.şubat başı telkinleri dinlemeye başladım.ünlü başagrılarından sonra sigara sadece canım sıkıldıgında ve gördüğümde aklıma gelir oldu..içtiğimde de berbat bi tad hiçbişey anlamadım üstüne burdaki videoları seyredince iyice uzaklaştım...şimdi canım istediğinde limonlu çay içiyorum..keyif alıyorum..geçip gidiyo işte...Lerzan bu arada mesajlarına çok güldüm burda...Sevgiyle kalın hepinizzzzz... 44 |
Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? Na'aptın Atakan abi khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 murat,lerzan ve yakamoz sigarayı bırakıyor khkh56 khkh56 wave wave wave gssmile |
Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? Sizin için forum'un ismini bile değiştirdim daha ne olsun :) |
Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? Ben teşekkür ederim böyle bir girişimde bulunduğun için.İleride sigara ile ilgili daha güzel telkinler yapıp daha fazla destek olacağım bu güzel çabanıza. |
Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? Merhaba Yol Arkadaşlarım; Sevgili lerzan, Sevgili murat, sapkal89 ilk 24 saati biz kazandık wave derty hepimizi kutluyorum alk78 Yarın bugünden daha kolay olacak music45 uy897 |
Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? Atakan Bey Merhaba; bu süper destek için teşekkürler art56art56 |
sizce sigarayı bırakmak istiyormuyum Herkese Merhaba; Alıntı:
|
sizce sigarayı bırakmak istiyormuyum Alıntı:
|
sizce sigarayı bırakmak istiyormuyum istanbullu gerçekten bıraktımı? bizmi yanlış anladık hiç bir yerde böyle bir mesajını göremedim |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 AM. |