![]() |
Ynt: Sayın Sigara Tiryakisi!!! Alıntı:
|
Ynt: Sayın Sigara Tiryakisi!!! sigaranın karşısında olan herkes çok haklı... onayi içmeyenlere brawo... super bazen gerçekleri görmek işimize gelmiyo galiba ... sad456 bırakmayı denedim dersem yalan olur.. b456 gerçi sgarayı bırak telkinini dinliyorum ama kafamda bırakmaya karar vermediğimdem olsa gerek .. işlemiyo bana .. işin kötü tarafı çok keyif alıyorum ... sigara içmeden durabildiğim tek zaman dilimi oruçlu olduğum zamanlar.. ama içmeyenlere saygım sonsuz.. asla yanlarında içmem.. çocukların.. yaşlıların.. ve çok sıkış tıkış ortamlarda içmem aslaaaa.. bazende şifa olsun ya rab diyip yakarım sigarayı.. züürt tesellisi işte.. neyse doğrusu içmemek...amaa sadanim ... dusun http://www.loadtr.com/b-128667-bir_sigara.jpg |
|
Ynt: Sayın Sigara Tiryakisi!!! ya beni sigaramla yalnız bırakın sad456 yaşamdan bıkıpta biran önce vefgat etmek isteyen bi kişiliğe faydası dokunuo |
|
pisko sorunlar var belli ki sorunlar yani problemler hayatimizdaki bize en fazla faydasi dokunan elementlerdir. problemin yoksa zaten hayanin sonu gelmis demektir ogrenecegin vede alacagin dersler bitmis demektir. problemler denizin dalgasina bnzer pisko egerki dalga geldiginde cirpinirsak boguluruz ama dalga geldiginde kendimizi fafice yukari cikarisak bogulmayiz. problemlerle bogusmakda denizin dalgasiyla bogusmak kadar hem zewkli olabilir hemde aci olabirlir ikiside senin elindedir. ben su yazinla sigara dgeil egerki matrak gecmiyorsan cidi bir sorunun oldgunu sezdim ablan gibi gorusen buyur iletisim kur benimle elimden geldigince yardimci olamk isterim. sigara ne olursa olsun bana savunma cunki sigarayla kendini zehirkesen amena cevrendeki cocuklara agaclara insanlara zarar veriyorsun ve sen doktor oldgun icinde kimbilir sana kac cocuk ozenip sigaraya basliycak oyle degilmi? bana bazisozlerin arkasina siginarak deme hayatan cok biktiysan en yuksek tepeye cik at kurtulursun bak kesin cozum oneriyorum sana...:)))())))))) |
Ynt: Sayın Sigara Tiryakisi!!! yooo ben cerrahlığımdan memnunum ama hastalarım aynı şeyi düşünüo mu bilemem benim tek sorunum aldatılmak daha 1 aylık bi ilişkiden aldatılarak ayrılmak iyi koyuyo napim sigaraya başlamasaydım daha kötü olurdum ama bu bana has bişey benim iradem kuvvetlkisdir şu psikotravmmamı bi atlatırsam süper olacak telkinde işlemez bana artık agl34 |
Ynt: Sayın Sigara Tiryakisi!!! Aldatilmanin birkac sekli olur en agirida seni seviyorum derken baskalrinin kolarinda olmasi karsi cinsin. ee o skeilde onu yakaladik napariz. basimizdan hemen defederiz cunki kendimizi kandirmaya degmez piskocum. aldatilmak karsicinsimiz kendisini aldatir bizi degil. simdi sana geleim sen aldaltildin ama senin akciyerinin girtlaginin kaninin ne sucu var? onlara eziyet ediyorsun vede kalbinin. neyse pisko sen kimi secersen onu cekiyorsun biliyorsun degilmi? seni aldatani seviyorsun onu sen hayatina cekiyorsun yada ona ne eksik veriyorsan oda kendi hayatinda tamamlamaya calisyor bunlar ve sen yasinda sanirim cok kucuk daha allah yardimcin olsun ne diyim sana pisko? sen icem diye direttin. bende icmiycven diye diretirsem olmaz. afiyet olsun |
Ynt: Sayın Sigara Tiryakisi!!! ya daha 1 aycık oldu çıkalı kendisi ankarada kadındoğm asistanı ordaki arkadaşlardan aldıım duyumlara göre benden hariç müstehcen davranışlara dayanan bi beraberliği varmış ,, eee bunu öğrendikten sonra ben sigaraya başlamışım az getirin bana bi 70 lik nöromuscular sistemlerimi altüst etmek istiom agl34 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 PM. |