| ||||||||||
|
Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık aspartam- diet kola- tatlandırıcılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Holzer 2001 yılı Ekim ayındakız kardeşim çok hastalandı, mide spazmlarıvardı, dolaşmaktazorlanıyordu, yürümek ise başlı başına bir sorundu.Sadece yataktan kalkması bile onu tüketiyordu, o kadar çok ağrısı vardı. 2002 yılı Mart ayında biyopsiler alındı, ve 24 değişik ilaç almayabaşladı. Doktorlar kendisinde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Holzer 2001 yılı Ekim ayındakız kardeşim çok hastalandı, mide spazmlarıvardı, dolaşmaktazorlanıyordu, yürümek ise başlı başına bir sorundu.Sadece yataktan kalkması bile onu tüketiyordu, o kadar çok ağrısı vardı. 2002 yılı Mart ayında biyopsiler alındı, ve 24 değişik ilaç almayabaşladı. Doktorlar kendisinde neolduğunu bulamıyorlardı. O kadar çok ağrısı vardı ve o kadar hastaydı ki,ölmekte olduğunu biliyordu. Evini, bankahesaplarını, yaşam sigortasını ve diğer şeylerini enbüyük kızının adına kaydettirdi, ve küçük çocuklarının en büyük kızı ilebirlikte olmalarınısağladı.. Son bir keyif yaşamak istiyordu, böylece 22 Mart günü (tekerlekliiskemlede olmak kaydıyla)Florida'ya gitmeyi planladı. 19 Mart günü testlerinin nasıl geçtiğini öğrenmek içinkendisini aradım, testlerde bir şeybulunamadığını, amakendisinde MS olduğunu düşündüklerini söyledi. Çok şaşırdım, sonrabir arkadaşımın bana e-mail olarak gönderdiği bir yazıyı hatırladım, veona sordum: Diyet içecekleriçiyor musun? Evet dedi, o anda da bir tanesini açıp içmek üzere olduğunusöyledi, açmamasını ve diyetmeşrubat içmemesini söyledim, bahsettiğim yazıyı ile kendisinegönderdim. Telefon konuşmamızdan 32 saat sonra beniaradı, diyet meşrubat içmeyibıraktığını ve yürüyebildiğini, merdivençıkabildiğini ve adale spazmlarının kaybolduğunu söyledi. %100 iyileşmemişti ama kesinlikle çok daha iyi hissediyordu. Makaleyi doktorlarına göstereceğini ve eve dönüncebeni arayacağını söyledi. Beni aradı, doktoru çoketkilenmişti ve diğer MS hastalarını arayaraksuni tatlandırıcı kullanıp kullanmadıklarını soracağını söylemişti. Birkabuğun içinde diyet meşrubatiçindeki aspartam maddesiyle zehirleniyordu ve yavaş yavaşölüyordu. 22 Mart Florida'yagiderken tek bir hap almıştı - bu da zehirlenmeyekarşı olan haptı, iyileşme yolundaydı, ve yürüyebiliyordu!!! Tekerlekliiskemle olmaksızın!!! Bu makalehayatını kurtarmıştı. Hayat kurtaran makale: Etikette 'ŞEKERSİZ' yazıyorsa ASLA KULLANMAYI DÜŞÜNMEYİN BİLE!! 'NutraSweet', 'equal' ve 'Spoonful' markaları ile pazarlanan 'ASPARTAM' hakkında DÜNYA ÇEVREKONFERANSINDA birkaç gün konuşma yaptım. EPA'yayönelik bir yazıda 2001 yılındaBirleşik Amerika'da multiple sclerosis vesistemik lupus salgını olduğu, hangi zehirin bunun yaygın hale gelmesineneden olduğununanlaşılamadığı belirtilmişti. Ben ayağa kalktım ve tam bu konuda konferans vereceğimisöyledim. Aspartam'ın neden bukadar tehlikeli olduğunu açıklayayım: Bu tatlandırıcının ısısı 86ºF seviyesine ulaşınca, aspartam içindeki metil alkol eformaldehite,sonra da formik aside dönüşüyor, bu dametabolik asidosise yol açıyor.Metanol zehirlemesi diğer koşulları açısındanmultiple sklerosise benziyor. İnsanlara yanlışlıkla multiple sklerosisteşhisi konuyor. MS ölüme yolaçmazken metanol zehirlemesi öldürücü oluyor! Sistemik lupus da neredeyse enaz multiple sklerosis kadar yaygın halegeldi, özellikle Diet Coke veDiet Pepsi içenler arasında! Kurbangenellikle suçlunun aspartam olduğunu bilmiyor. Kullanmaya devam ediyor, lupus daartık yaşamı tehdit edecekdüzeye ulaşıyor. Diyet içecekleri bıraktıktan sonra sistemik lupushastalarının asistematik hale geldiklerini gördük.Multiple sklerosis teşhisi konanhastalarda (aslında bunlar metanolzehirlenmesi hastaları idi) semptomları çoğu kayboldu. Görüş yeteneğinin gerikazanıldığı ve işitme duyusununönemli ölçüde iyileştiğini gördük. Bu tinnitus vakalarında da geçerliidi. Bir konferansımda'Aspartam kullanıyorsanız (NutraSweet, Equal, Spoonfulvs) ve fibromalji, spazmlar, ani ağrılar, bacaklarınızda uyuşma, kramp,vertigo, bulantı, baş ağrıları,tinnitus, eklem ağrısı, depresyon, endişe atakları, bozulan konuşma,bulanık görüş veya hafıza kaybısemptomlarından şikayetçiyseniz muhtemelen aspartam hastasınızdır. Konferansesnasında ayağa kalkan kişiler 'Bu semptomlardan bazıları bende de var' 'Bundankurtulmak mümkün mü?' diye sordular. Evet! Diyet meşrubat içmezseniz vegıda etiketlerinde yazılıaspartam kelimesine dikkat ederseniz, evet! Çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayız. Bir yabancı Bay Espisto'ya (konuşmacılarımdan birisi) ve bana geldi ve 'Neden bu kadar çok insanın MS derdi olduğunu banasöyleyebilir misiniz?' dedi. Bir hastaneyeyaptığımız ziyaret esnasında birhemşire ağır Diet Coke bağımlısı olan altıarkadaşının tümünde MS sorunu olduğunu söylemişti. Bu tesadüfün ötesinde birdurumdu! Diet Coke ve Diet Pepsivs. BU BİR DİYET ÜRÜNÜ DEĞİLDİR! Kongre Raporuna göre karbonhidratbirikimine neden oluyor ve sizişişmanlatıyor. Formaldehit yağ hücrelerinde depolanıyor, özellikle kalça ve basenlerde birikiyor. Dr Roberts,bir kez bu ürünleri bırakınca ekstra spor vs yapmaksızın deneme süresi içinde 19kilo kaybeden hastasıolduğunu belirtiyor. Aspartam özellikle şeker hastaları için tehlikeli. Hastalarındaretinopati olduğunu düşünenhekimlerle konuştuk, aslında hastalarındaki semptomların nedeni aspartamdı.Aspartam kan şekerinin kontrolden çıkmasına yolaçıyor. Bu nedenle şekerhastası proteinde bulunan diğer amino asitlerolmadan aspartik asit ve fenilalanin maddelerinin nörotoksik hale gelmesinedeniyle hafıza kaybındanşikayet ediyor. Aspartik asit ve fenilalanin kan beyin bariyerini aşıyor vebeyin nötronlarını harap ediyor, şekerhastalarında (şeker hastası olmayanhastalarda da) çeşitli tipte beyin hasarı,nöbet hali, depresyon, manik depresyon, panik ataklar, öfke ve şiddeteneden oluyor (KörfezSavaşında savaşan kadın ve erkeklerin tükettikleri binlerce Diet Coke ve Diet Pepsiiçinde bulunan aspartam iyi bilinen KörfezSavaşı Sendromunun nedeniolabilir). Dr. Roberts doğumarızalarına yani gebe kalma ve ilk gebelikdöneminde tüketilmesi halinde zeka geriliğine neden olabildiği konusundauyarıyor. Çocuklar özelliklenörolojik bozukluklar açısından büyük risk taşıyorlar ve nutraSweetkullanmamaları gerekiyor. NutraSweet'e bağlıolarak çocuklarda görülen nöbet hali vediğer bozukluklara ilişkin çeşitli vaka bildirebilirim. Maalesefanneleri çocuklarındakibozukluğun aspartama bağlı olduğu konusunda ikna etmek her zaman kolay olmuyor.Ancak deneme-yanılma metodu ile diğeranneleri çocuklarının sağlığını ellerinde tuttukları konusunda uyarabiliyor.Şeker metabolizmasına (kişeker hastaları için ideal) yardımcı olan ve SUNİ TATLANDIRICI OLMAYANtatlı bir bitki olan Stevia FDA tarafındanonaylanan bir diyet ürünüdür.MONSANTO'ya bağlı olduklarından FDA yıllarca butatlı gıdayı göz ardı etti. Bu konuda mevcut literatür: EXCITOTOXINS: THETASTE THAT KILLS (ÖldürenTad) - Dr Russell Blayblock (Health Press) 1-800-643-2665 ve DEFENCE AGAINST ALZHEIMER'S DISEASE (AlzheimerHastalığına Karşı Savunma) - Dr H J Roberts. dr. Roberts aynı zamanda bir diyabet uzmanıdır. Bu iki hekimaspartamın öldürücü etkisinigösteren vakaların yer aldığı bir çalışmayı Internette yayınlayacaklar. American College ofPhysicians Konferansına göre 'bu ölümcül zehrinneden olduğu nörolojik hastalıklar salgınından bahsediyoruz.' Sorun bu:aspartamın 100 farklı üründebulunduğuna dair Kongre tezleri mevcut. İlk tezden sonra peş peşe iki tezsunuldu, ana bir faydası olmadı. Hiçbir şey yapılmadı.İlaç ve kimyasal maddelobilerinin cepleri çok dolu. Bu madde halen beşbinden fazla üründe bulunuyor ve HASTALAR TÜKENİYOR!! Aspartamın yaratıcısı olan MONSANTO'nun bunun ne kadar öldürücüolduğunu bildiğinden eminim.Birçok kuruluşun yanı sıra Amerikan Diyabet Derneği, Amerikan DiyetetikDerneği, Amerikan Tıp Fakültesi Konferansınafon sağlıyorlar. Bu NewYork Times gazetesinde yayınlandı, ama birfaydası olmadı. Bu dernekler herhangi bir katkı maddesini tenkit edemiyorlarveya MONSANTO ilebağlantılarını açıklayamıyorlar çünkü gıda sanayiinden para alıyorlar ve ürünlerinidesteklemek zorundalar. Senatör HowardHetzenbaum tüm bebek, hamileler ve çocuklarıaspartamın tehlikeleri hakkında uyaran bir yazı yazdı. Bu yazıda toplumdamevcut sorunlar (nöbet hali,beyin kimyasında meydana gelen değişiklikler, nörolojikve davranış bozuklukları; semptomlar) hakkında yapılanbağımsız çalışmalar da yeralıyordu. Bu yazı güçlü ilaç ve kimya lobileritarafından yok edildi, böylece herhangi bir şüphe taşımayan insanlar hastalık veölüm karşısında çaresizkaldılar.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık aspartam- diet kola- tatlandırıcılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Holzer 2001 yılı Ekim ayındakız kardeşim çok hastalandı, mide spazmlarıvardı, dolaşmaktazorlanıyordu, yürümek ise başlı başına bir sorundu.Sadece yataktan kalkması bile onu tüketiyordu, o kadar çok ağrısı vardı. 2002 yılı Mart ayında biyopsiler alındı, ve 24 değişik ilaç almayabaşladı. Doktorlar kendisinde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi