Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Genel Sağlık

Uyarılar

ozon terapi..

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık ozon terapi.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ozon üç oksijen atomundan oluşan bir kimyasal bileşiktir (O3). İki atomlu normal atmosferik oksijenin (O2) çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir. Böylece bu iki çeşit molekülün yapıları birbirinden aşağıdaki gibi farklıdır: O3 oda sıcaklığında renksiz, karakteristik kokusu olan bir gazdır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi

ozon terapi..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-07-2008, 09:21 PM   #1 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart ozon terapi..


Ozon üç oksijen atomundan oluşan bir kimyasal bileşiktir (O3). İki atomlu normal atmosferik oksijenin (O2) çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir. Böylece bu iki çeşit molekülün yapıları birbirinden aşağıdaki gibi farklıdır:



O3 oda sıcaklığında renksiz, karakteristik kokusu olan bir gazdır. (fırtınalı havalardan sonra, yüksek yerlerde veya deniz kıyısında hissedilir). İsmi Yunanca "koklamak" manasına gelen ozein’den gelir. Alman kimyacı Christian Friedrich Schönbein (1799-1868) tarafından 1840 yılında keşfedildi. Zemin seviyelerine yakın yerlerde 10 milyon hava partikülü başına bir partikül O3 (= 0.1 ppm = 200 µg/m³) konsantrasyonlarında duman şeklinde bulunur. 2000 metre yükseklikte, çok daha azalarak 0.03 - 0.04 ppm seviyelerine düşer.



Çok güçlü okside etme ve çok etkili dezenfekte etme özelliği sayesinde , Dünya çapında içme suyu sağlayan arıtma tesislerinde mikrop öldürücü olarak kullanılır.
Ozon Tedavi Uygulamaları


Ozon terapi “Alternatif Tıp“ değil, bizatihi etkileri bilimsel olarak yüzlerce çalışmayla kanıtlanmış etkili bir tedavi yöntemidir. Ozon tedavi ya da Almanlar’ın deyimiyle “Kan yıkama” pek çok hastalıkta kullanıldığına dair çok sayıda kanıt mevcuttur. Ozon terapinin en önemli özelliği, hastaya ve hastalığa özgü olmak üzere vücuda farklı yollarla verilebilmesidir.



Major Yöntem: En yaygın kullanılan bu methotla 50-200 ml kan alınarak, dozu belirlenmiş ozonla karıştırıldıktan sonra tekrar kişiye geri verilmesidir.


Minor Yöntem: Kişiden alınan 2-5 cc kan, belirlenmiş dozda ozonla karıştırılarak kas içine enjekte edilir.


Subkutan: Belirlenmiş doz ve hacimdeki ozon gazı ince uçlu bir iğne ile cilt altına enjekte edilir.


Vücut boşluklarına ozon gazı verilmesi: Rektal - Makat yoluyla, vajinal ve kulak yoluna püskürtme ile ozon verilir.


Eklem içine Ozon gazı verilmesi: Eklem rahatsızlıklarında uygun bir iğne ile belirli dozda ozon gazının eklem içine verilmesidir.


Ozonlanmış ürünlerin kullanılması: Ozonlu su, ozonlu yağ gibi ozonlanmış sıvıların haricen sürülmesi şeklinde uygulanır.


Kitle veya lezyon içine veya etrafına ozon uygulaması:


Ozon sauna uygulamaları:Transdermal ve ısı artırarak, cildin nemlendirilmesi sonucunda buharlı bir ortamda tüm cilde ozon emdirilmesi yöntemidir.

OZON NERELERDE KULLANILIR...

İyileşmeyen Yaralar Diabet (Şeker Hastalığı) yaraları, enfeke olmuş ve iyileşmeyen yaralar yakta uzun süre yatmaya bağlı ortya çıkan bazı yaraları (dekübitüs ülseri) ,dolaşım bozukluğuna bağlı bacaklarda ortaya çıkan ciddi yaraların tedavisi, ozon tedavi yara bölgesine kan akımını sağlayan kılcal damarları genişleterek yara bölgesine gelen kan ve oksijeni arttırmış olur.


Aynı zamanda yara oluşmasına sebep olan bakterileri öldürerek tedavi sağlanır.Ayrıca çeşitli sebeplere bağlı cilt alarjileri, ekzamalar ozon tedavisine adaydırlar. Ayrıca ameliyat sonrası zor iyileşen yaralar ve yara izlerinde ozon önerilmektedir Kanserin Tedavisi Ve İyileşmeyen Yaralar Nobel ödülü sahibi bilim adamı Dr.Otto Warburg,Kendisine Nobel ödülü kazandıran çalışmasında kanserin temel nedeni olarak oksijensiz yaşamı gösteriyordu. Dr. Warburg'a göre vücütdaki onkojen'ler stres, kirlilik, radyosyon yanında oksijensizlik gibi faktörlerle uyarılmak kanseri başlatabiliyor


"Kanserin tek ve nihai temel nedeni oksijensiz yaşamdır"


yani anaerobiosis'tir. Normal hücreler oksijene gereksinme duyarlar,oysa kanser hücreleri oksijensiz yaşayabilir.Öksijen eksikliği, kanserin yayılmasını da kolaylaştırır.Kanser hücreleri, oksijen açısından zengin bir ortamda varlıklarını sürdüremediğinden, yeterli oksijen sağlanırsa, tümör hücrelerinin öldüğü tespit edilmiştir.


Ozon tedavisinin, direkt tümör hücrelerini öldürerek etkisi yanında, bağışıklık sistemini güçlendirici, kemoterapi ve radyoterapinin yan etkilerini engelleyici etkiside vardır.


Kemoterapi - radyoterapinin tümör üzerindeki öldürücü etkilerini arttırarak tamamlayıcı tedavi olarak oldukça başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.Kas, Eklem Ve Romatizmal Hastalıklar Kemik deformasyonu gelişmemiş gonartrozlarda (eklem harabiyetleri),eklem için yapılan ozon enjeksiyonları ile hem eklem içinde hava yastığı oluşturacak, hemde eklem şişkinliğini azaltarak ağrıyı giderecektir. Ayrıca kıkırdak dokunun yeniden tamir edilmesini sağlamaktadır.


Romatoid artrid gibi bağışıklı sisteminin sapması il ortaya çıkan hastalıklarda bağışıklık sistemini regüle etdiğinde dramatik iyileşmeler gözlenmektedir.


Ayrıca yoğun Adele ağrıları, yorgunluk, uyku bozuklukları ile seyreden ve çok yaygın raslanan bir hastalık olan fibromiyaljide de ozon başarılı tedavi yöntemlerinden biridir. Vürüslerden Kaynaklanan Hastalıklar AIDS, zona, uçuk gibi viral hastalıklarda vürüsün vücuttan atılmasında,ozon bağışıklık sistemini güçlendirir aynı zamanda virüse direkt teması ile etkili olur. Böbrek Fonksiyonlarını Düzelmesi Ozon sauna ter bezlerini uyararak terlemeyi artırmak yolu ile lenfatik sistemde birikmiş toksinlerin, ağır metallerin, kimyasal maddelerin atılmasını hızlandırarak böbreğe yardımcı olur. Toksinleri etkisiz hale getirerek, deri, akciğer, böbrek ve bağırsak yolu ile atılmasını sağlar.



Böbrekten 24 saat boyunca çalışmasını gerektiren ağrı metallerin boşaltım işini, saunada terleme yolu ile 15 dakikada yerine getirir. Bu nedenle doktorlar, ağır böbrek hastalarına ev tipi ozon saunasını önermektedir.
Deri HastalıklarıOzon, virüs bakteri ve mantarları öldürdüğünden bunların sebep olduğu deri enfeksiyonlarını tedavi eder. Ter kokularını önler. Daha temiz daha yumuşak yenilenmiş bir cilt sağlar. Bölgesel kan dolaşımını artırır. Kan, lenf ve deri hücrelerine nüfuz eden ozon sayesinde dokuların iyileşmesi ve kendini yenilemesi hızlanır.Göz Hastalıkları Yaşa bağlı dolaşım bozuklukları gözü de etkilemektedir. Gözde retina adı verilen görme merkezindeki ve optik sinirdeki tahribatlar çeşitli derecelerde görme bozukluğu oluşturmaktadır.


Yapılan klinik çalışmalarda, ozon tedavi sonrası 6-8 ay içerisinde görmede iyileşmeler kaydedilmiştir. Tedavinin devam ettirilmesi halinde görme performansında artış gözlenmiş veya daha kötüye gidişin durdurulmakta olduğu saptanmıştır.
Bağırsak Hastalıkları İltihaplı bağırsak hastalıklarında, özellikle erken dönemde rktal ozon gazı püskürtmesi şeklinde yapılan bölgesel uygulamaların çok yararlı olduğu kanıtlanmıştır.Kadın Hastalıkları Tedaviye dirençli alt gentital enfeksiyonlarda bakteri, mantar, virüs öldürücü etkisi ve hormonal durumu düzenleyici rolüyle etkili olur.Nörolojik Hastalar Multiple skleroz, Alzheimer, Parkinson gbi norolojik hastalıklar ile Myotoni, Muskuler Distrofi veya Spastik çocuklardaki kas-sinir hastalıklarında başarılı sonuçlar alınabilmektedir.Yaşlılıkta Ozon Tedavisi Sağlıklı yaşlanmayı ve genç kalmayı sağlamak amacıyla;"Anti-Aging", bir başkla deyişle "Geriye Yaşlanma". Bu yöntemin hedefi uzun yıllar gençliğinizi korumak ve dinç kalmayı sağlamak. bu amaçla yapılması gereken çok şey var elbette. işte bunlardan biri de "ozonterapi". ozon sayesinde oksijenin dokular tarafından daha iyi kullanımı sağlanır, bağışıklık sistemi harekete geçirilir.


Bunu takiben vücudun kendi antioksidanlar ve serbest radikallere karşı savaşan diğer diğer hücreleri de aktive olurlar. Hücreler tıpkı insanlar gibi solurlar. Bunun için hücre seviyesindeki ortamda oksijen moleküllerinin blunması şarttır.


Yaşlanma nedeniyle uzun süredir yeterince oksijenlenmeyen hücreler ozon tedavisinden sonra artık fonksiyonlarını daha yüksek oranda gerçekleştirebilmektedirler. Fizik kapasitede kendilerini gösteren beyindeki dolaşım bozukluklarında olumlu etkileri mevcuttur. ozon uygulanan kişilerde yaşlanmayı önleyici etkilerin yanı sıra yaşam kalitesinin önemli düzeyde arttığı bilinmektedir.
Sellülit İçin Ozon Tedaviozon farklı mekanizmalarla selülitte de etkilidir. Ciltte briken yağ asitleri ile etkileşerek yağ zincirlerinin kırılmasına ve vücuttan atılmasına neden olur. Ayrıca alyuvarların oksijen taşıma kapasitesini artırarak kılcal damarlardan kan akımının düzelmesi ile yağ dokusu hücrelerinin metabolizmaları nomal hale döner. Yapılan çalışmalarda, ozonterapinin selülitin geleneksel tedavisinden daha etkili olduğu ortaya çıkarılmıştır.Kronik Yorgunluk Sendromu Çağımızın hastalıklarından biri de kronik yorgunluk sendromudur. Bu hastalıkta kişiler yorgunluk gerektirece kbir iş yapmadıkları halde kendilerini yorgun hissetmektedirler ve kesinlikle kıpırdayacak güçleri bile kalmamıştır.


Türkçede "canlı cenaze sendromu" olarak tanımlanan bu hastalık son her geçen gün daha çok insanı pençesine almaktadır ve tedavisi oldukça güçtür.


Kronik Yorgunluk Sendromunda ozon önemli düzelmeler sağlayabilmekte ve hücre seviyesinden başlayarak vücutta hastalığın yol açtığı kötü etkiler anlamlı düzeyde silinebilmektedir.
Stresle Mücadelede Ozon Terapi Günlük yaşam mücadelesi, iş yoğunluğu, mesleki sıkıntılar, endüstriyel olarak hazırlanan gıda ürünleri, çevre kirliliği, nikotin,alkol, kahve, manyetik kirlenmeler, yanlış yaşam biçimi ve hatlı beslenme, hareketsizlik, hastalık ve enfeksiyonların her biri yaşamımızda başlı başına bir stres nedeni oluşturur.


Ozon tedavi hastalıkların ve enfeksiyonların tedavisinde etkili olurken, kirlilik ve vücudumuzda biriken toksinlerin atılmasını sağlar. Ayrıca stres hormonu olarak adrenalini vücutta yıkarak stresimizi azaltır.
Detoks (Toksinlerden Arınma) İçin Ozon Terapi Soluduğumuz hava, yediğimiz yemek ve içtiğimiz su toksinler ve kirletici maddeler yavaşça vücudumuza girerler ve cildimiz tarafından emilirler. EPA (ABD Çevre Koruma Ajansı) verilerine göre yiyeceklerimizde 3000'den fazla kimyasal bulunmaktadır ve yetişkinler için her yıl 1.81 kg. pestisiti (zirai ilaç artıkları) tükettikleri gıdalarla birlikte alınmaktadır.


Yağ dokularımıza depolanan toksinler ve kimyasallar (tarım ilacı artıkları, ağır metaller, suni kimyasallar ve gıda koruyucuları) yavaş yavaş sağlıklı doku ve hücreleri yok ederler ki; bu durum, hem birçok hastalığın hem de yaşlanmanın sebebidir.


Ozon uygulama yöntemlerinden biri olan ozonlu sauna ile bu birikmiş toksin ve kimyasal maddeler deri yoluyla atılır. Aynı zamanda dokuların oksijenlenmesi sağlanmış olur.


Ozon sauna, derinin üçüncü bir böbrek, ikinci bir akciğer sisstemi gibi çalışmasını sağlar.
Zeka Ve Ozon TedavisiBirçok sebeple akciğermizden kana geçen oksijen az olabilir ya da beyne giden kan akımı yetersiz olabilir, işte bu durumlar oksijen(Ozon) tedavisi çok önemledir.


Kanın direkt oksijenlenmesini artıran ozon tedavisi en ideal ve doğal yoldur. Batıda özellikle Almanya'da iş adamları ve sporcular yoğun bir şekilde ozon tedavisi almaktadırlar. Sınava hazırlanan öğrencilerde kullanılan ozon konsantrosyonun belleği artırdığı, hafızayı güçlendirdiği gözlenmiştir.


Oksijen, aynı zamanda "serbest radikal" denilen elektronların kaybetmiş zararlı maddelerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Serbest radikaller, buldukları dokularla birleşerek onları, fonksiyonlarını yapamaz hale gelitiriyor. Bu etki 30 yaşında başlıyor, 40'lı yaşlarda artarak ilerliyor ve 50'li yaşlardan itibaren dramatik bir şekilde çoğalarak fark edilen bir yaşlanmaya ve pek hastalığın ortaya çıkmasına neden oluyor.


Güçlü bir anti-oksidan sisteme sahip olmak, oksijene dayalı bir yaşam için temel gereksinimdir.


Tek hücreli organizmalar bile, eğer serbest radikallere karşı savunma mekanizması geliştirmemiş olsalardı, hayatta kalamazlardı.
oksijenle yaşayan her organizma bu tehlikeyi etkisizleştirecek sistemlere sahiptir. Serbest radikallerin beyin işlevlerini yavaşlatıcı etkisi en iyi ozon tedavisi ile giderilebilir.


Diş Hekimliği Diş çürüklerni önelemde ve yeni başlamış çürüklerde tedavi amaçlı olarak kullanılmaktadır.
Cinsel Fonksiyonların Düzelmesi


Ozon Terapi Kimlere Uygulanmaz


Ozonun uygulanmasınının yasak olduğu hastalıklar son derece kısıtlıdır;


- Alyuvarlarda bir enzim eksikliği ile birlikte seyreden Favizm (GL-6-F Dehidrogenaz Enzimi Eksikliği) olarak adlandırılan hastalığa sahip olanlar,


-Aşırı alkol kullananlar,


-Hipertiroid (tiroid bezi aşırı çalışanlarda)


-İleri derecede kansızlık ve kanla ilgili rahatsızlığı (Hemofili, kanama pıhtılaşma hastalıkları v.s.) olan hastalarda,


-Kronik ve tekrarlayıcı Pankreas bezi iltihaplarında (pankreatitler),


-Yeni gelişmiş kalp enfarktüsü ve kanamanın aktif olarak devam etdiği beyin felci gibi bazı hastalarda,


-Ozona karşı alarjisi veya intoleransı (tahammülsüzlüğü) olanlarda (çok nadir görülen bir durum olup,daha ziyade kokuya olan tahammülsüzlüklerde oluşur) uygulama yapılamaz.


-Bu bakımdan uygulama öncesi bazı laboratuvar analizleri yapılarak durum denetlenmelidir.


Hasta Olarak Bilmem Gerekenler


Ozon tedavisinin herhangi bir şekli uygulanmadan önce ozon terapi uygulayacak doktora kullanılan ilaçlardan ve uygulanan özel diyetlerden yakın zamanda bitmişse bile bahsetmeyi unutmayınız. Eğer sadece doktor tavsiye ederse bunları bırakmalısınız. doktorunuz ayrıca kalıtımsal hastalıklardan, alerjilerden ve diğer şikayetlerden ve geçmişte nasıl tedavi edildiğinden veya edilmekte olduğundan haberdar edilmelidir.
Birçok ülkede ozon terapisi, özellikle Avrupa'nın dışında, her zaman, sağlık sigorta poliçeleri veya işyerlerinin tıbbi destek programları ile karşılanmaz. Ülkenizde ozon terapi yapan merkezlerin nerede bulunduğunu, uygulayanların uzmanlığını ve tedavi ücretlerini de araştırmalısınız. Birçok ozon uygulaması, 10 kadar seans kadar uygulanır. Ama bazı uygulamalarda ikinci ve hatta üçüncü bir 10 seanslık terapi zorunlu olabilir. Buna rağmen, şuanda alınacak küçük bşr önlemin ilerde çok daha fazla pahalı tam ölçekli bir tedavi masrafından kurtarabildiğini hatırlamalısınız.
Ozon terapi düşük riskli ve genellikle standart medikal tedavilerin eşliğinde tamamlayıcı, destekleyici ve yeniden yapılandırıcı bir metoddur.
Dikkat: Ozon gazının solunması akciğerlerde tahrişe sebep olduğundan sakıncalıdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ozon terapi..

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık ozon terapi.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ozon üç oksijen atomundan oluşan bir kimyasal bileşiktir (O3). İki atomlu normal atmosferik oksijenin (O2) çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir. Böylece bu iki çeşit molekülün yapıları birbirinden aşağıdaki gibi farklıdır: O3 oda sıcaklığında renksiz, karakteristik kokusu olan bir gazdır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.