Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Guzel bır paylasım yarım ıstanbul,bunu uygulamak gerek......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-06-2012, 11:09 PM   #21 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Guzel bır paylasım yarım ıstanbul,bunu uygulamak gerek...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2012, 11:17 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen
 
bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: cennet
Mesajlar: 348
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

http://youtu.be/eY4IAkIuBX4




http://youtu.be/qZtpUinm1Cw



Affetmek...

Hepimiz hayatımızın bir döneminde kendimizi ya da bir sevdiğimizi affedememe duygusunu yaşamıştır.

Affedememenin altında birçok sebep yatabilir. Biri canımızı yakmıştır ya da kendimizi değersiz hissetmemize neden olmuş olabiir. Aslında bu hissettiğimiz şeyler kendimizle ilgili eksikliklerdir. Karşı taraf bizi incitemez ya da üzemez biz öyle sanırız, (hoş karşı taraf diye bir şey de yok da o başka konu) çünkü kendimizi sadece kişiliğimizle var olduğumuzu sanırız.

İnsanın kişiliği sadece büründüğü bir roldür. O rol eksik yönlerini geliştirmek amacıyla verilmiştir insana. Karşımıza da genellikle bu eksik yönlerimizi geliştirecek kişiler çıkar.

Önce kendimizi affetmek neden önemldir onu konuşalım. Çünkü hepimizin hata yapma hakkı vardır. Çünkü insan hata yaparak öğrenir. Başka yolu yoktur. Ve kendimizi affetmezsek sürekli geçmişe takılı kalırız ve bu bizim yol almamızı, gelişimimizi engeller.

Peki başkalarını affetmek niçin gerekli ? Canımız çok yandığında şöyle diyebiliriz : Ne yani, affedeyim de yaptığı yanına kar mı kalsın !

Öncelikle şunu bilin ki, yaptığımız her hareket ve zihnimizden geçirdiğimiz her düşünce ile evrene enerji yayarız. Bu enerji ya pozitiftir ya da negatif. Ve insanın yaydığı bu enerji kendisine geri döner. Gördüğünüz gibi, onun yaptığının yanına kar kalıp kalmamasının sizin ona duyduğunuz duygularla bir ilgisi yoktur. O kişinin yaydığı enerjinin ne olacağı konusu farklı bir konudur ve bu , o kişi ile Yaratıcı arasındadır.

Siz o kişiyi affetmediğiniz sürece kızgınlığı, öfkeyi içinizde taşırsınız. Uzun süre bu negatif duyguları içinizde taşıdığınızda, yavaş yavaş enerji dengenizi bozarsınız ve hastalık dediğimiz olay ortaya çıkar.

Affetme çalışmasına öncelikle en yakınımızdan başlamalıyız. Çünkü en yakınımıza karşı duyduğumuz kırgınlık, öfke ya da nefret en yıpratıcı olanıdır. Annemiz olabilir ya da babamız, kardeşimiz , sevgilimiz, eşimiz, çocuğumuz, arkadışımız, komşumuz...

Affetme çalışması yaparken şunu düşünerek işe başlayabilirsiniz :

Hepimiz bu dünyada bir tekamül(olgunluk) süreci içindeyiz. Ve hata yaparak öğreniyoruz. O sadece öğreniyor, bu davranışının benimle bir ilgisi yok. Öğrendiğinde(olgunlaştığında) zaten bunu bir daha yapmayacak. Ben de onun gibi öğreniyorum. O zaman ne kendime ne de başkasına kızmaya hakkım yok.

Karşılaştığınız olayların içeriğine değil, bundan ne öğrendiğinize odaklanın. Bu kişi hangi yönümü geliştirmek için hayatıma girdi. Bu olayı hangi yönümü geliştirmek için yaşadım. Sanırım sormamız gereken doğru sorular bunlar.

Şimdi , eğer affetmeye karar verdiyseniz, aşağıdaki olumlamayla işe başlayabilirsiniz. Bu olumlamayı R. Şanal'ın bir kitabında okumuştum , hoşuma gitmişti. İlla bu olumlamayı kullanmak zorunda değilsiniz, kendi cümlelerinizi de kullanabilirsiniz ancak cümleniz baştan sona kadar olumlu olmalı.

"Geçmişte yaptığım ve yapmadığım herşey için kendimi bağışlıyorum. Öğrenmek ve tekamül etmek içindi herşey. Ben de öğreniyorum ve tekamül ediyorum."

Tekamül kelimesi size sıcak gelmediyse onun yerine öğreniyorum ve olgunlaşıyorum diyebilirsiniz.



Kendinizi, tamamen affetme duygusu içinde hissedene kadar devam edin.

Daha sonra da aynı şeyi sevdikleriniz için yapın.

Örnek:
"Geçmişte yaptığı ve yapmadığı herşey için babamı bağışlıyorum. O da tıpkı benim gibi öğreniyor ve olgunlaşıyor."




ALINTI
__________________
yarimistanbul
bird of paradise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2012, 02:34 PM   #23 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Sevgılı sweeet,son zamanlarda aıleme bagımlılıgımdan nasıl kurtulurum dıye bı teknık arıyordum,tam aradıgım bıseyı paylasmıssın.cok tskler,emegıne saglık.defterıme not aldım.bu ho'oponopono denen yontem sanırım.once aılemden baslayıp,sırayla herkes ıcın yapıcam...sonuclarını paylasırım...sevgıler...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2012, 03:39 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 135
Tesekkür: 30
236 Mesajinıza toplam 590 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SEEMANN is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Çok güzel yazı yarimistanbul
Ama Realist olmak gerekirse bazen duruma göre değişiyor.
Bazı kişileri affettğinde, onlara ihtiyacın olduğun için affettiğini , ya da affedilmeyecek derecede ciddi bir hata yapmadıkları hissine kapılıyorlar.
Ama gine de affetmeyi başarmak lazım
__________________
Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye??
Rahmatli hep geçerdi.
SEEMANN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2012, 04:37 PM   #25 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Sevgili seeman birini affetmemekteki tavrın cezalandırmak mı? Öyleyse bu durumdan daha vahimi karşındaki ne kadar büyük hata yapmış olursa olsun onu kabul etmemesi ya da hatasının farkında olamaması olur. Olsun sen yine de affet kendin için affet ama ille de için rahat etmeyecekse kişinin sana yaptığı yanlışı en uygun bir dille ifade et içinde kalmasın. Bana bunu yaptın ben bunun karşısında bunu hissettim diyebilirsin(bu bir ben dili ifadesi ise etkili ve verimli olur.). Bence affetmek o kişi için tertemiz bir sayfa açıp tekrar koşulsuz hayatına katmak değildir. Kendi için affeder insan daha sonra o kişi ile aranızdaki ilişkinin durumu size kalmış. Bu durum karşılıklı yapılan davranışlarla belirlenir.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2012, 04:44 PM   #26 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Sevgılı sweeet,ben bugun annemden basladım bagımlılık kesme calısmasına,gunde kac kere yapmalı sence
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2012, 05:08 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 135
Tesekkür: 30
236 Mesajinıza toplam 590 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SEEMANN is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Alıntı:
Sevgili seeman birini affetmemekteki tavrın cezalandırmak mı?
Kesinlikle hayır.
Sadece, öyle istediği zaman bana karşı yanlış yapabilecek, çünki nasıl olsa ben hemencik affedeceğim hissine kapılmasını önlemek için.

Affetmemek derken konuşmamak, küsmek gibi bir tavır almam da, sadece bir müddeetlik, yaptığını daha unutmadığımı hissettirmek için.

Aslında sadece bu değil. Bu kavga-affetme konularında birkaç şablon hazırladım. o şablonları kullanıyorum. daha kolay oluyor :D
__________________
Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye??
Rahmatli hep geçerdi.
SEEMANN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2012, 05:09 PM   #28 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Affettiğini hissedene kadar yapmak tavsiye ediliyor canım. Sabah akşam yapılabilir. Özellikle akşam uyumadan önce. Ben o şekilde yapmadım onun öncesinde farklı affetme çalışmaları yapmıştım. Ama bu cümleleri okuduğum zamanlarda çok da iyi hissetmiştim kendimi. Hatta güzel güzel rüyalar görmüştüm. :) Şimdi beni sinirlendiren veya üzen veya sıkıntıya sokan bir şey olduğu zaman bende olumsuz etkiler yer etmeden bu şekilde bakmaya çalışıyorum duruma. Olanlar olması gerektiği için oluyor. Biz seçiyoruz ve seçimlerimiz sonucu hayatımız her seferinde başka kıyılara vuruyor bizi.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2012, 05:19 PM   #29 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Bahsettiğin şablonları anlamadım. Ama merak ettim. İşe yarıyorsa bizimle de paylaşır mısın?

Yalnız insanın ruhuna etki eden ona kırgın olduğunu bile farktemediği olaylar, insanlar oluyor. Hani karşındakinin anlamasını bırak kendin bile farkında olmuyorsun bazen kırgınlıklarının. O yüzden düzenli affetme çalışması yapmak insanda bir hafifleme hissine neden oluyor bence.

Yazdıkların şunu söylüyor: "Kolay affedersem insanlar beni kolaylıkla kırar."

Ayrıca unutmamak senin hayatının güzel anlarından çalıyor farkında mısın? Sen onun yaptığını hatrında tuttuğun sürece olumsuzluklarından kurtulabiliyor musun? Yine de karar senin hayat senin diyorum. Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2012, 05:31 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 135
Tesekkür: 30
236 Mesajinıza toplam 590 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SEEMANN is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Fazla optimistsin, biraz da realist ol şirin :)

Bak, Allahın affediciliğini insanlar nasıl sui-istimal ediyorlar.
İnsanlar Allaha karşı istedikleri günahı işliyor, bahaneleri ne ? Allah affedicidir. Hatayı yapalım, sonra affını dileriz :D

Örneğin ben kendim çocukken günah işemekten çok korkardım. Dikkat ederdim. Ama sonradan öğrendim ki, affedilmeyecek günah yoktur, yeter ki tövbe edin diye.
Ondan sonra farkettim, çocukluğumdakı gibi günah konusunda titizlik yok. Nasıl olsa biliyorsun ya, Allahın affedici olduğunu.

Şimdi iyi oldu sen affedici olduğunu söyledin. Bunu da sui istimal ederim.
Nasıl olsa forumdan atma ihtimalin çok az. Affedersin :D
Şaka yapıyorum tabi de, ama gerçekten affediciliği sui-istimal edenler çok.

Bu arada mod-sun, yönetimden rica et, bu "virgül" sorununu halletsinler.
virgül tırnak işareti gibi gözüküyor. Daha önceden de vardı bu sorun. Çözmek için virgül yerine resim koydular. virgul koyarken virgül resmi gözüküyor. bunun dezavantajı da o ki, alıntı zamanı birisinin yazısını kopyalarken virgüller kayboluyor.
__________________
Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye??
Rahmatli hep geçerdi.
SEEMANN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Guzel bır paylasım yarım ıstanbul,bunu uygulamak gerek......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.