Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

Başkahraman !

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Başkahraman ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BAŞKAHRAMAN Senin dışındaki her şeyin ilüzyon olduğundan, tek gerçekliğin sen olduğunu bildiğinde, Başkahraman mertebesine yükselirsin. Aynada gözlerinin içine samimiyetle baktığında ya da huzurla başını yastığa koyduğunda, içindeki sesin seni kutladığı oldu mu? Kendini kutsanmış bir bebek gibi masum hissettiğin oldu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

Başkahraman !

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2011, 01:54 PM   #1 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Smile Başkahraman !

BAŞKAHRAMAN

Senin dışındaki her şeyin ilüzyon olduğundan, tek gerçekliğin sen olduğunu bildiğinde, Başkahraman mertebesine yükselirsin.

Aynada gözlerinin içine samimiyetle baktığında ya da huzurla başını yastığa koyduğunda, içindeki sesin seni kutladığı oldu mu?
Kendini kutsanmış bir bebek gibi masum hissettiğin oldu mu hiç, her şeyin yolunda gittiği bir sabah?
En çok canını yakan şeyin içinde, en büyük öğrenmelerin olduğunu; bunun adının da deneyim olduğunu bildin mi?
Yaşadığın acı her neyse, sana ihtiyacın olanı hatırlatıyor.
İhtiyacını bul, şifreyi çöz, acıyı bitir.
İnsanoğlunun yaşadığı tüm acılar, hastalıklar, işsizlik, parasızlık, savaşlar...
İhtiyacı olanı fark edebilmesi ve bunu aşabilmesi için var.
Kendine sahip çıktığında,
Başkahraman'ın kendin olduğunda, fark edeceksin ki, yaşamsal ihtiyaçların kendi doğan tarafından, kendiliğinden karşılanmış. Ne dert, ne kasavet, ne ağrı, ne sancı, hiç biri yok! Bilme hali içinde, sadece olana gülümseyeceksin.
Başkahraman İhtiyacının farkındadır.
Belki de ihtiyaç duyduğun şey, şu anda bu kitap bile olabilir.
İçindeki birkaç satır seni başkahramanınla buluşturabilir.
Belki de, bir çift söz, canını yakabilir.
Ya da...
Dudağındaki ince çizgiyi aydınlatıp, gözlerinin içindeki şenlik ateşini yakabilir... Kim bilir, Başkahraman'ınla buluşmaya hazır mısın?


2011 yılındaki son yazıma Sevgili Arkadaşım İsmail Barış Özpazarcık’ın
“ Başkahraman Kendinsin” isimli kitabından bir alıntıyla başlamak istedim.

Çünkü bizler Hayatı yaşarken her şeyin öylesine başımıza geldiğini zanneder ve çoğunlukla “Bunu bana niye verdinnnn?” diye Yüce Yaratıcıya da isyan ederiz. Ya da çoğunlukla insanları ya da kendimizi suçlarız. “Bunu bana niye yaptı? Bu benim başıma neden geldi? Keşke öyle söyleseydim! Ya da niye karşılık vermedim?” gibi pek çok NİYE sorusu ve kızgınlığımız olur.
Gerçekten bizler hayatı öylesine mi yaşıyoruz ve başımıza gelenler Yüce yaratıcının bize sormadan yazdığı KADER denilen o defterde mi saklı?
Gerçekler sadece bu kadar mı?
Bir noktaya kadar belli bir kaderimiz olduğu doğru, ancak yaşamımızın belli bir noktasından sonra da adına ÖZGÜR İRADE denilen ve bizim seçimlerimizle kurduğumuz bir düzenin içindeyiz aslında.
Ne yaşayacağımızı seçemeyiz ancak nasıl tepki vereceğimizi seçebiliriz. Bunun bir üst mertebesi de ne yaşayacağınızı seçmektir.
Hayatı yaşarken beklentimiz hiçbir zorluğun olmaması yönündedir. Her şey yolunda gitmeli, ne evimizde, ne işimizde sorun olmamalı… gibi bir hayalin içindeyiz veya hiçbir şekilde kızmamamız, insanları kırmamamız, herkese “EVET” dememiz gerektiğini zannederiz ve aslında bizim olan ama içinde “gerçekten bizim olmadığımız” bir hayatı yaşarız.
Gerçekten hayatınıza bir bakar mısınız? “SİZ BU HAYATIN NERESİNDESİNİZ?” En son kendi mutluluğunuz için ne yaptınız? En son aynada ne zaman gözlerinizin derinliğine baktınız? Baktınızsa orada gördüğünüz sizi ne kadar mutlu etti?
Hayatınızda şu sıralar sorunlu bir döneminizdeyseniz hiç üzülmeyin, olaylara ve insanlara takılı kalmaktan vazgeçip, şöyle bir durun ve kendinize sorun “Bu olay bana neyi öğretiyor?
Çünkü hazineniz tökezlediğiniz yerdedir. Gelin Joseph Campell’in güzel bir hikâyesine bakalım.
İhtiyar bir köylü sabanıyla tarlasını sürerken, birden sabanın demiri bir şeye takılır. Öküzünü zorlar ama sabanı bir türlü ilerletemez. Öfkelenir ve küfretmeye başlar. Biraz daha zorlar, yine olmaz, yine öfkelenir. Demirin takıldığı yeri şöyle bir eşelediğinde ise ucunun kanca gibi bir şeye takılı olduğunu fark eder. Bir kürek alarak demirin çevresini kazmaya başlar, kan ter içinde kalmıştır. Bir süre sonra altında bir kapak görür. Biraz daha kazar ve bin bir güçlükle kapağı açar. Gözlerinin önünde içi altın ve elmasla dolu bir sandık durmaktadır.
Evet, sevgili okurlarım, işte bu nedenle dikkat edin, yaşadığınız şeylerin içinde sizi daha da güçlendirecek, ileriye götürecek hazineler vardır.
Ve 2012 yılına girerken lütfen aynada gözlerinizin derinliğine daha da dikkatli bakın. 2012’den beklentileriniz ne?
Korku, kaygı, öfke, nefret endişe, sıkıntı ve stres mi? Neşe, sevgi, sevinç, coşku ve keyif mi?
2012 Yılı duygu ve düşüncelerinizin daha da hızlı sonuç vereceği gerçekten de HIZLI bir yıl olacak. Lütfen her şeyi kendinizin seçtiğinizin farkına varın.
Hayatınızın yaratıcısı Başkahramanınız sizsiniz, bunu fark edin. Amman dikkat!
Sevgi ve ışıkla kalın

Ayşe Sandal
Bilgivizyon-Milas

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2011, 03:30 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
prenses1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: mutluluk ülkesi
Mesajlar: 586
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Başkahraman !

çok beğendim elelrine sağlık..
Evet, sevgili okurlarım, işte bu nedenle dikkat edin, yaşadığınız şeylerin içinde sizi daha da güçlendirecek, ileriye götürecek hazineler vardır.
bu cümleye bayıldım.karşıma çıkan yaşadığım olaylara daha derinlemesine bakacağım almam gereken ne var diye..sevgiyle kal.
__________________
Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir..
prenses1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2011, 03:33 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 29
Tesekkür: 70
28 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodice is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Başkahraman !

Çok güzel bir paylaşım teşekkürler =)

Geçen yıl sonu ile bu yıl sonunu düşünüyorum da hem çok çabuk geçti hem de bir çok şey kattı hayatıma sadece 1yıl..
__________________

Sen olmasan, bu evrenin şiirinde, güzelliğinde bir şeyler eksik kalır... Bir şarkı, bir nota eksik kalır, bir boşluk olur; hiç kimse sana bunu söylemedi...

OSHO


melodice isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2011, 05:04 PM   #4 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Başkahraman !

Alıntı:
prenses1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok beğendim elelrine sağlık..
Evet, sevgili okurlarım, işte bu nedenle dikkat edin, yaşadığınız şeylerin içinde sizi daha da güçlendirecek, ileriye götürecek hazineler vardır.
bu cümleye bayıldım.karşıma çıkan yaşadığım olaylara daha derinlemesine bakacağım almam gereken ne var diye..sevgiyle kal.
Beğenmene sevindim ben tüm cümleleri keyifle okudum en çokta başkahraman sensin , aynaya bakmakla ilgili yazılanlar kulaklarımda yankılandı :)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2011, 05:07 PM   #5 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Başkahraman !

Alıntı:
melodice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler =)

Geçen yıl sonu ile bu yıl sonunu düşünüyorum da hem çok çabuk geçti hem de bir çok şey kattı hayatıma sadece 1yıl..
Ne güzel değişmen ve değişimini farketmen , devamını diliyorum :)
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Başkahraman !

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Başkahraman ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BAŞKAHRAMAN Senin dışındaki her şeyin ilüzyon olduğundan, tek gerçekliğin sen olduğunu bildiğinde, Başkahraman mertebesine yükselirsin. Aynada gözlerinin içine samimiyetle baktığında ya da huzurla başını yastığa koyduğunda, içindeki sesin seni kutladığı oldu mu? Kendini kutsanmış bir bebek gibi masum hissettiğin oldu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.