Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geliştiren Yazılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/)
-   -   Büyük Üstat Mevlana .. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/616666-buyuk-ustat-mevlana.html)

ginka 30-07-2011 09:13 PM

Cevap: Büyük Üstat Mevlana ..

böbürlenmemek, tevazulu olmak insan oğlu için ne yazıkkı genelde çok zor ....

hombusman 31-07-2011 12:03 AM

Alıntı:

by M.Ç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803700)
Ne söylemek istiyorsunuz yani.
Neye inanmak istiyorsanız veya inanmıyorsanız o sizin meseleniz.Ama bu söz böyle.Neyi değiştireceksiniz bu yazınızla.

"Belki de" kelimesi gayet yerinde.Belki de öyledir evet.Aksini ıspatlayabilir misiniz.Ben belki de dediğim şeyleri ıspatlayamam.O yüzden belki yazılır zaten.
Ben kimseyi anlamaya da çalışmıyorum ki.Söylenmiş bir söz üzerine konuşuluyor burada.
İşinize gelmeyen bir şeyi, işinize gelmesi doğrultusunda uğraşmayın.
Ayrıca sadece bu mesajı yazmak için üye olmuşsunuz sanırım.Başka bir mesajınız yok..

evet sadece bu konu icin uye oldum cunku hicte onemsiz bir konu degil.ben mesnevi diyorum 6cilt diyorum siz bana istediginiz yere cekiyorsunuz aksini ispatlayamazsiniz diyorsunuz neyse daha fazla yazmayacagim zaten sizde biraz arastirirsaniz bu dizelerin oyle bir anlama gelmedigini anlayabilirsiniz...hadi saglicakla kalin

comte 31-07-2011 02:07 AM

Alıntı:

hombusman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803730)
evet sadece bu konu icin uye oldum cunku hicte onemsiz bir konu degil.ben mesnevi diyorum 6cilt diyorum siz bana istediginiz yere cekiyorsunuz aksini ispatlayamazsiniz diyorsunuz neyse daha fazla yazmayacagim zaten sizde biraz arastirirsaniz bu dizelerin oyle bir anlama gelmedigini anlayabilirsiniz...hadi saglicakla kalin

Sizin araştırdığınız şeyi öğrenelim yazın da.Neymiş.Ne anlatılmak isteniyormuş o sözde.Öyle ortalama içi boş söylemlerden ben bişey anlamıyorum da.Ben okuduğumu anlıyorum genelde.Felsefesini yapmıyorum.

6 cilt değil de 20 cilt olsa ne farkeder. O söz o şekilde söylenmiş.6 cilt olunca o söz özelliğini yitiriyor mu..

caglayanst 31-07-2011 02:18 AM

Alıntı:

hombusman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803730)

hombusman bu tartışmayı noktalamak üzere size bir hikaye yazdım.. neyi tartışıyorsunuz ki.. mevlana değil midir kim olursan ol gel diyen .. bırakın lütfen polemiğe gerek mi var.. a şahsından veya b şahsından bahsetmiyoruz.. bahsettiğimiz kişi mevlana.. sevgiler..

bluegirlx 08-09-2011 11:43 PM

Sen de suya kanamış susuz gibi, Allah için olsun, elde ettiğinle yetinme, durma. Bu tapıda sonsuz makamlar var. Başköşeyi bırak, senin başköşen yoldur. Gözünü yıldızlara dik; yol ara.
Rahata ulaşma tuzağı daima rahatsızlıktır. Karınca Süleymanlık dilerse onun bu dileğini hor görme, gayretine bak.

badee 09-09-2011 12:25 AM

GERÇEK GERÇEKTİR..
SEN BİRİNİN CANINI ACITIRSAN
KENDİ CANINI ACITIRSIN.
BİRİNE YARDIM EDERSEN KENDİNE YARDIM EDERSİN..
KAN VE KEMİK BÜTÜN İNSANLARDA BULUNUR!
FARKLI OLAN YÜREK VE NİYETTİR...

bluegirlx 17-10-2011 12:23 AM

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!

Ekmek almak için bir fırına gidersin..
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin,
... ... hoş sohbetsin ya…

... Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir..
... Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın..

Ama bilmezsin ki,
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.."

kendini arayan adam 24-12-2011 11:32 PM

Konu güzel, paylaşımlarda güzel. Teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 AM.