![]() |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. Büyük Mevlana'nın çok güzel bir sözüne rastladım; Bal çanağının üzeri kapalı, sen ise yanından yöresinden ona ulaşmaya çabalıyorsun, Çanağı yere çal |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. güzelll lllllllllll |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. Zıddı meydana çıkaran, onun zıddı olan şeydir. Bal, sirkeyle belirir. Mevlana |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. Sen şekillerde kalırsan, put'a tapıyorsun demektir/ Herşeyin şeklini bırak/ manasına bak. Mevlana |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. çok güzell:):) |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. Arkadaşlar bu siteye benzer özellikte ama tamamen mevlana felsefesi üzerinden kişisel gelişimi anlatan bir site varmı..bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar.. |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. BEN MEVLANANIN NE KADAR ULU BİR OLDUĞUNU BİLİYORUM AŞKIN GÖZYAŞLARI 1 VE 2 YİOKUDUM DİYARI AŞK IOKUDUM ŞİMDİ 2DİLEĞİM VAR ONU RÜYAMDA GÖRMEYİ DİLEMEK 2İNCİ İSE NURLU MEKANINI ZİYARET ETMEK RABBİM HERİKİSİNİDE BANA NASİB ETSİN İNŞALLAH AŞK -A ULAŞMANIZI DİLERİM ] |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. bilen yokmu böyle bir site:( |
Cevap: Büyük Üstat Mevlana .. Taş, taşlıktan çıkıp yok olmadıkça Mücevher olup Yüzüğe takılır mı hiç? Mevlana |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12 PM. |