![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Sevinç, tutku ve derin bir huzur dolu bir hayat yaşamak için gereksindiğimiz her şeyle donatılmış olarak geliriz. İşin zor yanı kendimize bu hayatı yaşama iznini verebilmektir." Deborah Rosado Shaw |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Coşup akar bahar seli Başımızda sevda yeli Açar ağaçların gülü Sen gelince güzel bahar Kök toprakla buluşuyor Evlat anaya kavuşuyor İnsanların kanı coşuyor Sen gelince güzel bahar Sular toprakla yarışır Ağaç yaprağa kavuşur Kazma kürek bel çalışır Sen gelince güzel bahar Yurdumda ayrıdır yerin Seni dört gözle beklerim Tohumu toprağa ekerim Sen gelince güzel bahar Güneşin doğuşu başka Tüm canlılar gelir aşka Sanmayın sözlerim şaka Mevsimlerin yeşili bahar Âşıklar kırlara koşarlar Su ve yeşille aşk yaşarlar Hatıra olur fotoğraflar Sana kavuşulunca bahar Ozan İsmail’in merakı Hevesle bekliyor baharı Yaşamımda yerin ayrı Hoş geldin sen güzel bahar İsmail Detseli 2006... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... bahar geldi.... icim civil civil.. bugun calisamiyorum, hep aklim disarida... bahar geldi... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... yagmur yagiyorrr.. icim karardi.. bugun calisamiyorum, hep aklim disarida... odamin camini kapatmismiydim acaba??? |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ne güzel söylemiş şair... -Mutluluğu benimle bulan benim'dir ''Gerisi Misafir''.. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Çağımızın büyük ressami Picasso nun İspanya iç savaşini anlattigi ünlü Guernica tablosunu gören komutanin öfke dolu:"Bunu siz mi yaptiniz?"sorusuna Picasso nun verdigi yanit:"hayir,siz!" |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Doğmak, yaşamak anlamına gelmiyordu tanrıların yaşamında... Kronos kendi babasına yaptığını, çocuklarının da kendisine yapacağını düşünerek,eşi Rheia'nın |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... doğurduğu her çocuğu yutup karnında saklıyordu. Gün geçtikçe her şeyi yiyip tüketen Zaman'ın ta kendisi oluverdi Kronos. Kendi çocuklarını bile yiyen Zaman'ın ta kendisi... Mitoloji'den alıntı... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |