![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... bazen ulaştığımız cevaplar yeni sorulara neden oluyor... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... su gibi ol.. bruce lee |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... ***Peygamberimiz demiştir ki: ``Her kim sırrını saklar ise çabucak muradına erişir. Tohum toprak içinde gizlenince, onun gizlenmesi, bahçenin yeşillenmesi ile neticelenir``. ( Aşk en büyük sırdır. Muradına ermek istersen sırrını sakla Can! ) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Haksızlığın önünde eğilmeyiniz, çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz... Hz. Ali |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bir çarpışmada, binlerce adamı yenebilirsiniz, ama kendini yenmek fetihlerin en değerlisidir. -Lao Tseu- ***daima olumlu düsünceyle yasama dilegi ile*** |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ben bir garip insanım... Ne tahtım var, ne tacım... Tut elimden Allah'im... Yalnız sana muhtacım... Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ben Kimsenin Canını Yakmadım; Onlar Benim Ateş oLduğumu Bile Bile Geldiler. ! |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Sürekli dönüp geçmise bakarsan boynun tutulur. Murathan Mungan |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kimlere eğitimli diyeceğim? "Ben öncelikle koşullar tarafından yönetilmek yerine onlara egemen olan, Her fırsatı yiğitce karşılayan ve zekice hareket eden, Tüm iş ve ilişkilerinde onurlu olan, Huysuz kişilere ve olumsuzluklara iyi yaklaşan, Ayrıca zevklerini kontrol altında tutan ve talihsizliklere boyun eğmeyen, Başarıyla şımarmayan insanlara eğitimli derim.'' Sokrates |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Evet. Güzel söz. Ama Gine de "Diploma" denilen kağıt parçası önemlidir. Herşey değilse de önemli. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 PM. |