![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Birileri arkanızdan konuşuyorsa onlardan öndesiniz demektir." |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... yeterli sebebiniz varsa her şeyi basarabilirsiniz bu sıtede olmanız da yeterlı sebebiniz oldugunu gösteriyor o haldemusic45 |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... [quote=sayuri;803678]yeterli sebebiniz varsa her şeyi basarabilirsiniz bu sıtede olmanız da yeterlı sebebiniz oldugunu gösteriyor o haldemusic45 [/quote sözün bittigi yer25889 |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur. J. Christophe |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Sen ki ey gül ! Çayırda kızarıp kurumlanıyorsun Kıpkırmızı bürünmüş allara.. Kır şen ve hoş, Ama mutsuz olacaksın, Nice güzel olsanda ... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... ' Ey Tanrım ! Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, Değiştirilemeyecek veya değiştirilmesi lüzum olmayan şeyleri Kabul edecek kuvveti, Ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği ver..'' |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hanii diyorsunuz yaa siz giderken biz dönüyoduk. Ziraa ben hiç bi yere gitmedim de dönmedimde... Oturdum gelenlerii gidenlerii izledimm... Sonuç mu? giderkende aynı ..... dönerkende |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Medya onu önce fetişleştirdi, sonra onu kullandılar, kendi dramasının kurbanı oldu... Olmayan bir kuşağın İkonu, Bazı sanatçılar yıkıcı içgüdülerden beslenirler... (CNNTURK' den...) Muhteşem sesiyle, çok vakitsiz ölen, sıradışı kadın Amy Winhouse'ın arkasından |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kiminin sokakta kirlenir elbisesi 'küfreder', Kiminin kirlenecek bi elbisesi bile yoktur 'şükreder'. Hayat işte . . . Ömer Demir |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM. |