| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Sinirliyim sinirli... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hahahahaha :))) Çok iyi ya :))) Bilinçaltına neler attığını görüyorsun işte:)) Korkunç şeylerle doldurmuşsun. Bunlar kısa bir süre sonra geçecek. Yalnız bundan sonra dikkat etmeni istediğim bir şey var. Gördüğün kötü bir görüntüyü fark ettiğin anda, "bunu reddediyorum, bilinçaltıma girmesine ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: Venüs
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hahahahaha :))) Çok iyi ya :))) Bilinçaltına neler attığını görüyorsun işte:)) Korkunç şeylerle doldurmuşsun. Bunlar kısa bir süre sonra geçecek. Yalnız bundan sonra dikkat etmeni istediğim bir şey var. Gördüğün kötü bir görüntüyü fark ettiğin anda, "bunu reddediyorum, bilinçaltıma girmesine izin vermiyorum", de lütfen. Ya kanalı ya da baktığın yönü değiştir. Aynı şey dinlediğin kötü haberler için de geçerli. Mümkün olduğu kadar felaket ve hastalık haberlerinden kendini de bilinçaltını da koru. bir arkadaşın anlatıyorsa, eğer onunla ilgiliyse ve dinlemek zorunda kaldıysa, içinden reddet, kabul etme, bu konuyla ilgili asla empati yapma. Eğer boş dedikoduysa, hiç dinleme :))) Kendini kötü haberlerden ve kötü düşüncelerden koru:))) Sevgiyle kal:))
__________________ ![]() I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Sinirliyim sinirli... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hahahahaha :))) Çok iyi ya :))) Bilinçaltına neler attığını görüyorsun işte:)) Korkunç şeylerle doldurmuşsun. Bunlar kısa bir süre sonra geçecek. Yalnız bundan sonra dikkat etmeni istediğim bir şey var. Gördüğün kötü bir görüntüyü fark ettiğin anda, "bunu reddediyorum, bilinçaltıma girmesine ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi