Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geçici Baş Ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/)
-   -   Başda ağırlık hissi... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/5-basda-agirlik-hissi.html)

hayatimdegisti 16-09-2007 10:37 PM

Ynt: Başda ağırlık hissi...

Çeşitli dinleme şekilleri tercih edilebilir.Bence ilk sıraya ard arda 10 adet kendine güven telkini su versiyonunu koyun..Sonra ego güçlendirici,sosyallik arttirici,koruma kalkani,topluluk konuşma,ego güçlendirici gibi telkinlerin ney versiyonunu ekleyin..
Suçluluk telkinini ve sf telkinini gece dinlemek yerine gündüz biri iki kere dinlemeniz yeterlidir..

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
kiss3
slmlar
ben dünden beri su sekilde bir listeyi dinliyorum

1 ego su
2 sucluluk su
3 kendine güven su
4 sosyallik su
5 kendine güven ney
6 sucluluk ney
7 ego ney
8 sf ney
9 sosyallik ney

su seslerini cikarmadim cünki ney sesini dinleyince maalesef uyuyamiyorum
önce su sesleri caliyor yaklasik 30 dakika ondan sonra neye gecioyor
ozamana kadarda ben uyumus oluyorum
bugün sabah kalktigimda basimda agirlik hissi vardi bu öglene dogru biraz gitti ama simdi yani aksam geri acayip sekilde artti neden acaba

bence böyle agirlik hissi varsa demekki telkinler bi sekilde etki ediyor demektir

sizcede öyle degilmi

mustinet1900 17-09-2007 12:10 PM

smiliyface
atakan bey on adet kendine güven su versiyonu koyun demissiniz ben telkinleri cd ye cekipde dinliyorum ozaman cd de yer kalmazki öteki telkinlere.
hemde on tane kendine güven calarsa ozaman gece boyunca siranin öteki ney telkinlerine gelmesi cok düsük olmazmi tekrar acisindan.
ben iki yada üc hafta ego sucluluk ve kendine güveni dinledikten sonra istedigim kadar telkinleri koymamda bi sakinca varmidir
yani cünki ilk baslangici lokomotif telkinlerle yaptim simdi istedigim kadar cesit yüklesem olurmu yani cd nin aldigi kadar

dryas 10-11-2007 02:48 PM

bende de ağırlık hissi oldu fakat bunun yanında ayrıca birde aşırı uyuklama hali oldu çok uyuyorum:(

gecesesi 27-11-2007 01:24 PM

sus sesinden çok memnun olmama ragmen 1 saat sonra başimin asiri agrdini hisseddim ama 1 kaç dinlemekden sondra geçecegine inaniyorum bir de bi yardiminizi isticem benim 20 yaşinda bi ögreciyin günlük ders çalismalari yapmak zorundayim bana belli bi telkin dinleme sirasi verebilrseniz sevinirim simdiden tşkrler 98569

irmaknazli 01-12-2007 09:28 AM

Merhabalar,

2-3 gün iş yerinde suçluluk ve ego mp3'lerinin her versiyonunu (ney,su sesi new age, sanat müziği) karışık olarak sürekli dinliyorum. İlk gün beynimin sağ arka kısmında bir ağrı hissetttim ama hiç buraya yormadım tv de birşey izliyordum ordaki bir olaya sinirlendim ondan oldu sandım.
Ertesi gün siteyi ayrıntılı olarak incelediğimde arkadaşlar başağrılarından söz etmiş sonra acaba benimkiside ondan mı diye düşündüm ama bir kaç saat dinlemiştim sadece diyede düşündüm.
Takip eden diğer günlerde aynı ağrıyı tekrar yaşayınca sebebini anladım ki bende öyle başağrısı hiç olmazdı olsa bile genelde başımın ön kısımlarda olurdu bu ağrı hep aynı yerde başımın sağ arkadasında oluyor.

Sanırım etkilerini görüyorum ve merak da ediyorum sonucu
Gelişmeleri anlatmaya devam ederim
Saygılar

fatale 08-12-2007 11:45 PM

Telkin mp3 leriyle 2 gündür haşır neşirim ve kısa süreli baş ağrıları yaşıyorum.E kolay değil yılların kalıplaşmış bilgilerini çabucak kırabilmek.Çözülüm yaşadığımı düşünüyorum.Bu kadarcık tepkiye razıyım:)...

AZRAİL662 19-12-2007 05:11 PM

nasıl diyim ben bu teknikleri bilene sormadan kullandım bir program kullandım ordaki mesajlar ingilizceydi anlamadımdan olayı kafam allak bullak oldu şimdi yeni yeni tecrübe kazanıyorum kendi program ve cdlerimi hazaırlıyorum şuanda kendine

shamanic 20-12-2007 01:27 AM

azrail 662 merhabalar... hoşgeldin... actionsmile

kullandığın telkinler bizim değildi anladığım kadarı ile ....
telkin içeriklerimiz türkçe dir... coffe2

kendi cd lerini hazırlıyorsan bunlar normal olumlama telkinleri olacaktır...
doğru cümleler ile mutlaka yararlarını göreceksin... thumbsanim

burada ki telkinler ise subliminal kayıt ve ritimli okuma teknikleri ile hazırlanmıştır... siirokul
başarılı olmak istediğimiz konularda bilinçaltımıza etki ederek yani temeli sağlamlaştırarak yaşamımıza etki eder.. super

rehber bölümümüzü inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşabilirsin... pc05

sevgiler... ark5

AZRAİL662 20-12-2007 03:14 PM

kullandığım telkinler sizinkiler değildi sizinkileride aralıksız dinleyince ne yapacağını unutma ve başağrısı bir süre etkili oluyor

empati72 05-02-2008 02:33 PM

Bugün telkinleri dinlememin ikinci günü. Dün çok fazla dinleyememiştim zaten ama bugün sabah geldim ilk iş telkinşeri açmam oldu. Sabahın ilk saatleri olmasına rağmen,kafamda sankigünün son saatleriymiş gibi bir ağırlık, beyin yorgunluğu gibi sanki şu an saat 14.30 ve hala devam ediyor.Bilinçaltım çok direniyor galiba 2600. Ama devam :).Teşekkürler ayrıca

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM.