![]() |
Ynt: Başda ağırlık hissi... Telkinleri dinlemeye başlayalı 2 gün oldu ve 1 gündür başımdaki ağırlık hissinin yanında boşluktaymışım gibi hissediyorum ve bazı şeylere karşı eski tutkum yok oldu .Böyle bişeyin olması açıkçası ürküttü beni 4897 eskiden aklıma hoşuma giden şeyleri getirdiğimde bi anda müthiş bi enerjiyle doluyodum ama bu olmuyor artık.Böyle bir durumlar karşılaşan oldu mu?Bu normal mi ?Acaba çok mu aceleci davranıyorum biraz bekleyip duyguların oturmasını mı beklemeliyim? dusun |
Ynt: Başda ağırlık hissi... Daha önce yazılanları okuyunca normal olduğu öğrendim rahatladım smiliyface |
Ynt: Başda ağırlık hissi... İki gündür telkinleri dinliyorum . Uzun müddet dinledikten sonra başımda ağırlık hissediyorum sanki başım balon gibi şişiyor. Baş ağrısı hissettiğimi söyleyemem. Acaba bu durum düzelir mi merak ediyorum. |
Ynt: Başda ağırlık hissi... Alıntı:
|
Ynt: Başda ağırlık hissi... Merhaba ilk başlarda benimde başım ağrıdı hatta telkinleri dinlemeyi bıraktım bir süre sonra doğa sesi versiyonuyla tekrar başladım veee şu anda ağrı yok. Başları ağrıyanlar bide değişik müziklerle dinlemeyi denesinler bence. |
ne oluyor bana? 1 haftadır dinliyorum telkinleri ve yakında başağrısından öleceğim kafam ağırlaştı sanki ve ben artık korkmaya başladım kimbilir beynime nasl birh asar veriyor bunlar diye bana söylermisinz güvenebilrmiyim bu telkinleri gerçekten işin uzmanı mı hazırladı,açıkçası kim hazırladı onla da görüşmek istiyorum,eğer dinlemeye dvm edersem ölücem çünkü |
Ynt: ne oluyor bana? Başağrısı ile ilgili olarak http://www.hayatimdegisti.com/forum/...php?topic=20.0 bu bolumde hem açıklama hemde istatistiki bilgi vardir. Bu bolumu okuduktan sonra sorularınız varsa ozel mesajdan yada telefon ile bana ulasabilirsiniz. |
Ynt: ne oluyor bana? okdum dinleyen herkeste varmış genelde ama etf denen kişi portal doktoru yazıyor,daha bilimsel ve açıklayıcı bi yazı beklerdim ondan çünkü güven çok önemli bnm için tam manasıyla güvenmem lazım bi de siz mi hazırladınız bu mp3leri bu işin eğitimini aldınızmı cvplar için teşekrler |
Ynt: ne oluyor bana? Alıntı:
Ben ayrıca nlp eğitimi aldım.Portalda benimle ilgili ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Size onerim dinlediginiz telkin adedini ve süresini azaltmaniz üzerinedir. Bir diğer konuda burada ücretsiz olarak paylaşılan bu mp3 ler büyük emekler sonucu hazirlanmiştir. Dinlemeye devam etmek yada etmemek sizin tercihinizdir.Dilerseniz dinlemeyi bırakabilirsiniz. Portal doktorumuzu için kullandığınız Etf denen kişi gibi ifadeler pek hoş değil.Bu açıdan sorular sorulurken abartılı ifadelerden kaçınılmasını gerekli özenin gosterilmesini bekliyoruz. |
Ynt: ne oluyor bana? etf isimli üye,etf denen kişi,ben bu hitap şeklinde bi yanlışlık göremyirum,saygısızlık ettiğimi filanda düşünmüyorum neyse |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM. |