![]() |
Ynt: Başda ağırlık hissi... bende hic bas agrisi olmadi ama kulagim ugulduyodu muziklerin sesini cok actigimdanmi acaba dusun |
Ynt: Başda ağırlık hissi... ilk başlarda başımda ağırlık hissi oluştu ,arkasından esnemeye başladım..su akışı ile birlikte konuşma sesleri duyuyorum ama anlamakta zorlanıyorum.bir topluluk sanki hep bir ağızdan konuşuyor yada çok uzaklardan bir dağ yamacındaki insanların konuşmaları gibi alğılanıyor.ilğinç bir deneyim geçiriyorum.eskiden köyde derenin akışını dinlerdim.bu çok hoşuma giderdi.büyüklerimiz fazla dinleme diye uyarırdı.neden öyle söylerlerdi hala çözmüş değilim. |
Ynt: Başda ağırlık hissi... Merhaba, 4 gündür dinlemeye başladım. Başımda ağrı olmadı. Bu beynimin direnç göstermediği anlamına geliyor sanırım. |
Ynt: Başda ağırlık hissi... Alıntı:
Sevgi ve saygı ile... |
Ynt: Başda ağırlık hissi... merhabalar bende aşırı bir rahatsızlık duygusu uyandırıyor parçalar..kafam kazan gibi gibi olduğunu hissetmeye başlıyorum..huzursuzluk duygusu ile kafa ağrıması karışık bir duygu oluşturuyor... |
Ynt: Sadece basta mi??? aynen katılıyorum..özellikle suçluluk duygusunda.. |
Ynt: Sadece basta mi??? bunlara odaklanmayın...sonuç mükemmel olacak...bu tür şeyler hissettiğinizde kendinizi dışarı atın veya bir hobinizle uğraşın..çok çabuk geçtiğini göreceksiniz..öğrendiklerimizi eylemlerimizle desteklediğimiz zaman sonuçlar daha çabuk gerçekleşiyor. saygılı sevgiler |
Ynt: Sadece basta mi??? benım de 2. gunum (suçluluk) ama sadece bugun uyandıgımdan berı yaklasık 7,5 saattır dınlıyorum heralde gecıcı bır durumdur buna ınanıyorum |
Ynt: Başda ağırlık hissi... Merhabalar herkese blissy Ben sadece kilo verme güven telkinini dinliyorum.İlk bununla başladım ve sadece bunu dinliyorum.Öncelikli hedefim kilo vermek 44 Başlayalı 2 gün oldu ama başımdaki hafif ağırlık hissi hariç herhangi bir başka etkisi olmadı, birazda iştahım açıldı sanki utananadam Fazla bir etki olmaması ve iştahımın açıldığını hissetmem normalmidir acaba? Bu arada kilo verme güven ile başlamam ve şimdilik sadece bununla devam etmemde bir sakınca varmı? bisiklet |
Ynt: Başda ağırlık hissi... Dinlemeye baslayali 2 gun oldu. Basim da midem de, karnimda, bacaklarimda her zamanki gibi. Cok mu direncsizim doktor? sung66 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 AM. |