Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geçici Baş Ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/)
-   -   Başda ağırlık hissi... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/5-basda-agirlik-hissi.html)

gulenyuzum 05-06-2007 10:57 AM

Ynt: Başda ağırlık hissi...

bende hic bas agrisi olmadi ama kulagim ugulduyodu muziklerin sesini cok actigimdanmi acaba dusun

dılacancan 10-06-2007 04:48 PM

ilk başlarda başımda ağırlık hissi oluştu ,arkasından esnemeye başladım..su akışı ile birlikte konuşma sesleri duyuyorum ama anlamakta zorlanıyorum.bir topluluk sanki hep bir ağızdan konuşuyor yada çok uzaklardan bir dağ yamacındaki insanların konuşmaları gibi alğılanıyor.ilğinç bir deneyim geçiriyorum.eskiden köyde derenin akışını dinlerdim.bu çok hoşuma giderdi.büyüklerimiz fazla dinleme diye uyarırdı.neden öyle söylerlerdi hala çözmüş değilim.

blue_green 14-06-2007 12:42 AM

Merhaba,

4 gündür dinlemeye başladım. Başımda ağrı olmadı. Bu beynimin direnç göstermediği anlamına geliyor sanırım.

etf 14-06-2007 09:54 AM

Alıntı:

blue_green Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,

4 gündür dinlemeye başladım. Başımda ağrı olmadı. Bu beynimin direnç göstermediği anlamına geliyor sanırım.

Öyle bir kural maalesef yok. Sadece kişiden kişiye değişen bir özellik bu. Bazı insanlarda oluyor bazılarında olmuyor. Bunun tarifi baş ağrısında ziyade bir ağırlık hissi yani çok kitap okur yada çok hesap yaparda sanki kafanız kazan gibi olmuş hissidir bu. onayi
Sevgi ve saygı ile...

placebo 27-06-2007 01:30 AM

merhabalar bende aşırı bir rahatsızlık duygusu uyandırıyor parçalar..kafam kazan gibi gibi olduğunu hissetmeye başlıyorum..huzursuzluk duygusu ile kafa ağrıması karışık bir duygu oluşturuyor...

placebo 27-06-2007 01:31 AM

Ynt: Sadece basta mi???

aynen katılıyorum..özellikle suçluluk duygusunda..

hayalayaz 27-06-2007 11:23 AM

bunlara odaklanmayın...sonuç mükemmel olacak...bu tür şeyler hissettiğinizde kendinizi dışarı atın veya bir hobinizle uğraşın..çok çabuk geçtiğini göreceksiniz..öğrendiklerimizi eylemlerimizle desteklediğimiz zaman sonuçlar daha çabuk gerçekleşiyor. saygılı sevgiler

sessiz 27-06-2007 08:26 PM

benım de 2. gunum (suçluluk)
ama
sadece bugun uyandıgımdan berı yaklasık 7,5 saattır dınlıyorum
heralde gecıcı bır durumdur buna ınanıyorum

tresome 28-06-2007 03:42 AM

Merhabalar herkese blissy

Ben sadece kilo verme güven telkinini dinliyorum.İlk bununla başladım ve sadece bunu dinliyorum.Öncelikli hedefim kilo vermek 44

Başlayalı 2 gün oldu ama başımdaki hafif ağırlık hissi hariç herhangi bir başka etkisi olmadı, birazda iştahım açıldı sanki utananadam

Fazla bir etki olmaması ve iştahımın açıldığını hissetmem normalmidir acaba?
Bu arada kilo verme güven ile başlamam ve şimdilik sadece bununla devam etmemde bir sakınca varmı?
bisiklet

Bitki Çayı 29-06-2007 02:47 PM

Dinlemeye baslayali 2 gun oldu. Basim da midem de, karnimda, bacaklarimda her zamanki gibi. Cok mu direncsizim doktor? sung66

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 AM.