Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geçici Baş Ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/)
-   -   Başda ağırlık hissi... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/5-basda-agirlik-hissi.html)

cicero 17-01-2009 06:01 PM

Başımda Ağırlık Hissi Oldu!

Rightness 19-01-2009 08:51 AM

Alıntı:

aysegul77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 264253)
Bir yorumum bir de sorum olacak;

Yorumum:
haftanın 7 günü mekik çekersen 8. gün mekik çektiginde karın kasların ağrımaz.Çünkü kaslar alışmıştır.
Oysaki hiç mekik çekmemiş bir kişi ilkkez mekik çektikten sonra akşam bütün karın kasları ağrır.Bu da onun gibi bir şey.
Daha önce beyindeki bazı duyularını çalıştırmamış kişiler bu müzikleri ilk dinlediğinde başı ağrır , fakat belli bir süre bunları dinledikten sonra beyin artık buna alıştığı için zorlanmaz.
Sorum :
Ortamdaki Bir müziğin gücü 30 desibelse ortama "30 desibelden küçük" bir ses ya da müzik girdğinde 30 dan küçük müziği 30 desibel şiddetindeki müzik yuttugu için (absorbe ettiği için) bizim o müziği duymamamız gerekir değil mi?
Ya da tam tersi.Ortamdaki müziğin gücü 30 desibelse ve ortama 30 desibelden daha büyük bir müzik girdiğinde de bu sefer 30 desibellik müzik duyulmaz.
Bu siteden indirip dinlediğimiz müziklerde arka fondaki müzikleri hiç bir şekilde duyamıyoruz sadece geçiş esnasında ortam da hiç müzik olmadığı için DAHA MUTLUU OLLL DAHAAA MUTLUU OLLL laflarını duyuyoruz.
Doğru mu düşünüyorum ?

Evet doğru 1 haftayı gectikten sonra artık ağrı kalmıyor. hergün dinlemeye basladım işyerimde bile tasarımlarımı yaparken kulaklık kulağımda kendimi müziğe bırakıyorum :) Şunuda söylemek isterim sigarayı bıraktım blissy

pixbuket 20-01-2009 12:26 AM

merhaba,
siteye yeni üye oldum,telkinleri almaya başladım:)
müzikleri dinlerken içimden kapatmak geliyor ,sıkıntı basıyor
baş ağrısından ziyade...
doğaldır herhalde başka böyle hisseden var mı
ben sıraya uyuyayım dedim suçlulukla başladım
bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

yeni bir hayat 20-01-2009 12:34 AM

Alıntı:

pixbuket Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306658)
merhaba,
siteye yeni üye oldum,telkinleri almaya başladım:)
müzikleri dinlerken içimden kapatmak geliyor ,sıkıntı basıyor
baş ağrısından ziyade...
doğaldır herhalde başka böyle hisseden var mı
ben sıraya uyuyayım dedim suçlulukla başladım
bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

Merhabalar,

Suçluluk telkinini, ego güçlendirici ile birlikte dinlemelisiniz..Çünkü bu ikisi birbirini tamamlayan telkinlerdir..
Bir telkini değişik versiyonlarda dinleyebilirsiniz.İçerik aynıdır,böylece sıkılmazsınız..

Sevgiler..actionsmile

pixbuket 20-01-2009 12:15 PM

telkin

bişi söyliycem ben bi gün dinledim bu telkinleri
kendimi daha iyi hissediyorum
placebo etkisimi yoksa kolay telkin alan biri miyim?derty
bu kadar da çabuk etki yapar mı acaba?blissy

içimde olumsuzlar olumlularla yer değitirdi
sanki deniz daha mavi hayat daha aydınlıkuy897music45

...HaYaTt... 21-01-2009 02:02 PM

Benim telkinleri dinlediğim ilk iki gün başım ağrıdı.tuh788
Bu şekilde gidecek diye korktum ve bırakmayı bile düşünmüştümdusun2
Ama diğer günlerde hiç ağrı hissetmedim kendimi gerçekten çok mutlu hissediyorumblissy

özlem35 29-01-2009 03:48 PM

Bugün 3. günüm ilk 2 gün başağrım oldu ama sitede yazılanlara göre bunun normal olduğunu bildiğim için panik yapmadım, bugün sadece ağırlık hissi var.. eminim ki yarın o da kalmayacak onayi hergün aksatmadan geceleride dinliyorum..
son zamanlarda çok karamsardım herşeye kötü tarafından bakıyordum ancak 3 gündür daha olumluyum herşeye karşı 956k
bu kadar kısa sürede ben etkisini gördüm, sabırla dinledikten sonra herkes görecektir buna inanın arkadaşlar music45

lale85 01-02-2009 01:31 PM

atakan bey ben telkinleri 1 haftadır dinliyorum bende ne baş ağrısı ne de mide bulantısı oldu bu anormal bi durum mu yani telkinler bende etki etmicek anlamına mı gelio bu. saçma bi soru sormuş olabilirim kusura bakmayın

hayatimdegisti 01-02-2009 01:54 PM

Baş ağrısı olmaması demek etki etmiyor anlamına gelmez.Bende de ilk günler baş ağrısı olmamıştı...

bdbu 17-02-2009 12:15 AM

benbikaç ay dnledikten sonra bırakıp tekrR başladım telkinleri dinlemeye ve bu sefer başım feci ağrıyo açtığımda su sesini uykum açılıyo ve uyuyamıorum feci bişey beni kötü yaptı busefer

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM.