![]() |
Başımda Ağırlık Hissi Oldu! |
Alıntı:
|
merhaba, siteye yeni üye oldum,telkinleri almaya başladım:) müzikleri dinlerken içimden kapatmak geliyor ,sıkıntı basıyor baş ağrısından ziyade... doğaldır herhalde başka böyle hisseden var mı ben sıraya uyuyayım dedim suçlulukla başladım bakalım ilerleyen günlerde neler olacak |
Alıntı:
Merhabalar, Suçluluk telkinini, ego güçlendirici ile birlikte dinlemelisiniz..Çünkü bu ikisi birbirini tamamlayan telkinlerdir.. Bir telkini değişik versiyonlarda dinleyebilirsiniz.İçerik aynıdır,böylece sıkılmazsınız.. Sevgiler..actionsmile |
telkin bişi söyliycem ben bi gün dinledim bu telkinleri kendimi daha iyi hissediyorum placebo etkisimi yoksa kolay telkin alan biri miyim?derty bu kadar da çabuk etki yapar mı acaba?blissy içimde olumsuzlar olumlularla yer değitirdi sanki deniz daha mavi hayat daha aydınlıkuy897music45 |
Benim telkinleri dinlediğim ilk iki gün başım ağrıdı.tuh788 Bu şekilde gidecek diye korktum ve bırakmayı bile düşünmüştümdusun2 Ama diğer günlerde hiç ağrı hissetmedim kendimi gerçekten çok mutlu hissediyorumblissy |
Bugün 3. günüm ilk 2 gün başağrım oldu ama sitede yazılanlara göre bunun normal olduğunu bildiğim için panik yapmadım, bugün sadece ağırlık hissi var.. eminim ki yarın o da kalmayacak onayi hergün aksatmadan geceleride dinliyorum.. son zamanlarda çok karamsardım herşeye kötü tarafından bakıyordum ancak 3 gündür daha olumluyum herşeye karşı 956k bu kadar kısa sürede ben etkisini gördüm, sabırla dinledikten sonra herkes görecektir buna inanın arkadaşlar music45 |
atakan bey ben telkinleri 1 haftadır dinliyorum bende ne baş ağrısı ne de mide bulantısı oldu bu anormal bi durum mu yani telkinler bende etki etmicek anlamına mı gelio bu. saçma bi soru sormuş olabilirim kusura bakmayın |
Baş ağrısı olmaması demek etki etmiyor anlamına gelmez.Bende de ilk günler baş ağrısı olmamıştı... |
benbikaç ay dnledikten sonra bırakıp tekrR başladım telkinleri dinlemeye ve bu sefer başım feci ağrıyo açtığımda su sesini uykum açılıyo ve uyuyamıorum feci bişey beni kötü yaptı busefer |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM. |