Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geçici Baş Ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/)
-   -   Başda ağırlık hissi... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/5-basda-agirlik-hissi.html)

Rightness 08-12-2008 12:02 PM

ben 2. kez dinledim yani 2 gün oluyo korkunc derecede cok ağrıo basım alın ve üst kısmı şaşkın

bernakal 16-12-2008 11:50 AM

Ben kilo için telkinleri sabah ve akşam işe giderken ve işten dönerken dinliyordum bende de bir süre sonra bir baş ağrısı bu ağrının yanı sıra hafif bulantı meydana geldi ama bir süre sonra bu ağrı kayboldu.. Şimdi tekrar dinlemek istiyorum ama tekrar başımın ağrımasından korkuyorum..

shamanic 16-12-2008 12:13 PM

baş ğarısı

merhabalar ..

baş ağrısı ile ilgili daha önce önerilerimiz olmuştu..

işinize yaraması dileklerimle..

sevgiler..

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 52991)

baş ağrın olduğu zaman aklında bulunsun.. ıhlamur çayı iyi gelir.. 2-3 fincan iç gün içinde..
ayrıca bol su tüket.. susuzluk baş ağrısı yapar..

melisa ve lavanta yağıda iyidir.. buhurdanlıkta su ile karıştırarak odaya kokusunu yayarsan çok rahatlatır..
bir damla parmaklarına alıp şakaklarını ve kulak arkandan ensene olan aralığı ovarsan iyi gelir ..
aynı şekilde bir kaç damlayı suya damlatarak içersende yararlı olur..

masaj için: nane yağı..pelesenk yağı.. papatya yağı.. kekik yağı da kullanabilirsin..

kiraz mevsimi geldi.. başın ağrıdığında kiraz yiyebilir c vitamini içebilirsin.. super

birde aşağıda vereceğim linkte önerilerim olmuştu.. müsait olduğunda bakarsın..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...24038#msg24038
http://img80.imageshack.us/img80/3825/9491nt5ni4.gif
sevgiler.. hismiley

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 21757)

her nek kadar basit gibi gözüksede vücudumuzda ağrıyan yerlerimiz bizlere mesajlar vermeye çalışırlar...

benimde stres kaynaklı başağrılarım olur.. o zaman uyguladığım 1-2 yöntemi aktarayım size... ama bunlar şu an sizin için geçici çözümlerdir...
hele ki migrenden şüpheleniyorsanız mutlaka doktorunuza gidin..

önerilerim..

iki kaşınızın arasına baş yada işaret parmağınızla çok kuvvetli nokatasal baskı yapın... baskı 4-5 sn devam etsin bir kaç kez tekrarlayın..

gözünüzün ve kaşınızın dış uçlarına yani şakaklarınıza yakın olan bölgeye aynı şekilde baskı yapın..

bu noktanın tarifi biraz zor ama umarım doğru noktayı bulursunuz..
kulaklarınızın arkasından kafatasınızn bittiği noktaya doğru ilerleyip biraz ensenize doğru inince
hafif yumuşak bir bölgeye geleceksiniz.. ortadaki 4 parmağınızı kullanarak buraya baskı yapın..

işaret ve başparmağınızın arasında ki deri perdesini sıkıştırın ve son olarak ta
sol elinizi sağ elinizin içinde serbest bırakın.. sağ başparmağınızla sol başparmağınızın biterek elinizin başladığı
yerde bir çukur nokta bulacaksınız oraya baskı uygulayın...

bu baskılar da hafif canınızı acıtacak kadar güç uygulayın

dediğim gibi bunlar alternatif çözümlerdir..

sevgilerle...

aysegul77 12-01-2009 09:36 PM

Bir yorumum bir de sorum olacak;

Yorumum:
haftanın 7 günü mekik çekersen 8. gün mekik çektiginde karın kasların ağrımaz.Çünkü kaslar alışmıştır.
Oysaki hiç mekik çekmemiş bir kişi ilkkez mekik çektikten sonra akşam bütün karın kasları ağrır.Bu da onun gibi bir şey.
Daha önce beyindeki bazı duyularını çalıştırmamış kişiler bu müzikleri ilk dinlediğinde başı ağrır , fakat belli bir süre bunları dinledikten sonra beyin artık buna alıştığı için zorlanmaz.
Sorum :
Ortamdaki Bir müziğin gücü 30 desibelse ortama "30 desibelden küçük" bir ses ya da müzik girdğinde 30 dan küçük müziği 30 desibel şiddetindeki müzik yuttugu için (absorbe ettiği için) bizim o müziği duymamamız gerekir değil mi?
Ya da tam tersi.Ortamdaki müziğin gücü 30 desibelse ve ortama 30 desibelden daha büyük bir müzik girdiğinde de bu sefer 30 desibellik müzik duyulmaz.
Bu siteden indirip dinlediğimiz müziklerde arka fondaki müzikleri hiç bir şekilde duyamıyoruz sadece geçiş esnasında ortam da hiç müzik olmadığı için DAHA MUTLUU OLLL DAHAAA MUTLUU OLLL laflarını duyuyoruz.
Doğru mu düşünüyorum ?

blanco08 12-01-2009 10:49 PM

basim feci agiriyor...
sanirim yanlis bir zamanlama oldu.Keske daha önce bulsaydim bu siteyi 3 hafta boyunca tatildi..
Bense bugün 4. günüm ve acayip derecede basim agiriyor ve sinavlara calismaliyim.

Ama tabiiki dinlemeye devam edecegim.
Suanda nane cayi iciyorum,cama cikip biraz temiz havada almaliyim...
sonra calismaya devam...

Yalniz bir sorum olcak, carsamba günkü sinavimda cok iyi konstre olmam gerekiyor, eger bas agrisi devam ederse agri kesici almamda bir sakinca olabilirmi ?
Aslinda düsüncek olursam olmaz gibi geliyor ama genede soruyum dedim.

Tesekkürller hersey icin.

neşesu 13-01-2009 12:18 AM

blancocum benim de çok feci ağrıyor, dediğim gibi yemekten sonra dayanamadım bir tane ağrı kesici aldım çünkü benimde sınava hazırlanmam gerekiyor ama inatla dinlemeye devam ediyorum kapatmadım music45

5. geceme başladım hadi hayırlısı...utananadam

Geçmiş olsun fıstığım bu arada bol dua senin için O0

blanco08 13-01-2009 12:48 AM

sagol cnm benim ...

bende dinliyorum,music45 pes etmedim,etmeyide düsünmüyorum blissy

nane cayi ictim,birazda su ictim, cami actim biraz.. derken suanda pek birseyim kalmadi aslinda...

neşesu 13-01-2009 10:46 AM

Çok önmemli !..

Benim bugün 6.gecem olacak, dün gece hayatımın en büyük ağrı nöbetlerinden birini geçirdim, saatlerce başım uyuştu ve ağrıdı kesintisiz, en kötüsüde çok feci midem yanıyordu ve bulanıyordu...Bu telkinlerin etkisi olabilir mi ya da bir migren atağı mı bilemedim...

Telkinlerin bu kadar fazla ağrı yapma ihtimali var mı yoksa ben doktora mı gitmeyeliyim :(

ağla2

shamanic 13-01-2009 11:04 AM

açıkcası benim bu kadar şiddetli baş ağrılarım olmadı..
aşağıda vereceğim bilgileri bi inceleyin isterseniz..
durumunuzda bir değişiklik olmassa doktora gitmenizde yarar var..

sevgiler..

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 52991)
canım zor günler geçirmişsin.. yanında olamadık kusura bakma... utananadam

yorucuda olsa temizlik gibisi yoktur..

ellerine sağlık... huzurlu günlerde keyif sürün.. ark5

başınız sağolsun.. geride bıraktıklarına sabır ve dayanma gücü diliyorum... sad456

baş ağrın olduğu zaman aklında bulunsun.. ıhlamur çayı iyi gelir.. 2-3 fincan iç gün içinde..
ayrıca bol su tüket.. susuzluk baş ağrısı yapar..

melisa ve lavanta yağıda iyidir.. buhurdanlıkta su ile karıştırarak odaya kokusunu yayarsan çok rahatlatır..
bir damla parmaklarına alıp şakaklarını ve kulak arkandan ensene olan aralığı ovarsan iyi gelir ..
aynı şekilde bir kaç damlayı suya damlatarak içersende yararlı olur..

masaj için: nane yağı..pelesenk yağı.. papatya yağı.. kekik yağı da kullanabilirsin..

kiraz mevsimi geldi.. başın ağrıdığında kiraz yiyebilir c vitamini içebilirsin.. super

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 21757)
anladığım kadarıyla sizin başağrınız telkinlerden değil.. öncelikle doktora gidip konuyla alakalı içinizin rahat etmesini sağlamalısınız..
her ne kadar basit gibi gözüksede vücudumuzda ağrıyan yerlerimiz bizlere mesajlar vermeye çalışırlar...

benimde stres kaynaklı başağrılarım olur.. o zaman uyguladığım 1-2 yöntemi aktarayım size... ama bunlar şu an sizin için geçici çözümlerdir...
hele ki migrenden şüpheleniyorsanız mutlaka doktorunuza gidin..

önerilerim..

iki kaşınızın arasına baş yada işaret parmağınızla çok kuvvetli nokatasal baskı yapın... baskı 4-5 sn devam etsin bir kaç kez tekrarlayın..

gözünüzün ve kaşınızın dış uçlarına yani şakaklarınıza yakın olan bölgeye aynı şekilde baskı yapın..

bu noktanın tarifi biraz zor ama umarım doğru noktayı bulursunuz..
kulaklarınızın arkasından kafatasınızn bittiği noktaya doğru ilerleyip biraz ensenize doğru inince
hafif yumuşak bir bölgeye geleceksiniz.. ortadaki 4 parmağınızı kullanarak buraya baskı yapın..

işaret ve başparmağınızın arasında ki deri perdesini sıkıştırın ve son olarak ta
sol elinizi sağ elinizin içinde serbest bırakın.. sağ başparmağınızla sol başparmağınızın biterek elinizin başladığı
yerde bir çukur nokta bulacaksınız oraya baskı uygulayın...

bu baskılar da hafif canınızı acıtacak kadar güç uygulayın

dediğim gibi bunlar alternatif çözümlerdir..

sevgilerle..
.

neşesu 13-01-2009 11:16 AM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 271597)
açıkcası benim bu kadar şiddetli baş ağrılarım olmadı..
aşağıda vereceğim bilgileri bi inceleyin isterseniz..
durumunuzda bir değişiklik olmassa doktora gitmenizde yarar var..

sevgiler..

Teşekkür ederim cevabın için shamanic, benim aslında 2 aydır süregelen bir baş ağrım var, çok korktum kaç kez de doktora gittim en son beyin tomogrofim çekildi ama kayda değer bi şey çıkmadısadanim

sevinemedim çünkü ağrılarım geçmiyordu, bı kaç hap değiştirdim ama yine devam eiyor, stres kaynaklı psikolojik bir ağrı olabilir diye düşünüyorum ama bi kaç gündür bu ağrının şiddeti arttı ve bulantı eşlik etmeye başladı, telkinleride 5 gundur dınlemeye başladığım için acaba dedim onların etkisi mi?tuh788

Migrenden de şüphe ediyorum en iyisi bu hafta içinde bir doktora gitmek sadanim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM.