Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geçici Baş Ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/)
-   -   Başda ağırlık hissi... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/5-basda-agirlik-hissi.html)

shamanic 18-04-2008 04:11 PM

Ynt: Başda ağırlık hissi...

değiştirmek istediğiniz yönleriniz değiştikçe ve
hayatınızda bunun yansımalarını gördükçe olumsuz olarak tabir edilen etkiler ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum..

mide bulantısı.. başağrısı.. başta ağırlık.. ağlama v.b etkiler
duygusal olarak kabullenişte hala içsel dirençlerimiz olduğunun göstergesi bir noktada..

bu kısa vadede iyi telkinler için içsel mücadele başlamış demek..
ki sende henüz başlangıç aşamasında sayılırsın..

uzun vadede ise eylemlerimizle konuyu desteklemeliyiz ki
hem geçiş sürecimiz hızlansın hemde ruhsal yorgunluklarımız bizi bunaltmasın..

sevgiler..

melanie87 19-04-2008 02:35 AM

ben de çok yoğun olark dinliyorum ve bugün başım gerçekten çok ağrıdı.beynimin sağ köşesinde taş vardı sanki.ama ilaç faln içmedim bir süre sonra geçti ve ben etki ediyor diye çok sevindim.hiç başım ağrıyor heyo diye sevineceğimi tahmin etmezdim 956k

kastanica 25-04-2008 10:40 AM

merhabalar.bende de bu olay gerçekleşti.şöyle ki daha önc anti depresan kullanmıştım ve ilk kullanmay başladığım zaman ki durum şu ande bende oluştu.şimdi 4.gündeyim yalnız şöyle de bişey var yerimde duramıyorum ve sanki içim titriyor bu neyin göstergesi acaba korkmalımıyım

hcan07 25-04-2008 11:25 PM

bende aranıza yenı katıldım su an bende de basımda agırlık hıssı var ağrımıyor tuhaf bısey ama su an melodıyı dınlıyorum ve sigara içiyorum ama içtiğim sigaradan hiç tad alamıyorum...insallah faydası olur...ayrıca boyle bır ortam ıcın tesekkur ederım..

comte 25-04-2008 11:51 PM

Evet ya. Bu sigaradan tat almama durmu bende de var. Hem tat almıyorum hem de pek içmek istemiyorum. İnşallah bu gidişle bırakırız. y789

Sağlıcakla... hismiley

nikita 26 03-05-2008 06:25 PM

Arkadaşlar;Telkinleri son 4 gündür sürekli dinlememe rağmen bende ne baş ağrısı ne de mide bulantısı oldu.Bu durum,telkinlerin beni etkilemediğinin göstergesi mi yoksa tam tersi direnç göstermeden telkinlerin beni etkilediğini mi gösteriyor?Yoksa bunlarla hiç alakası yok mu?Sevgilerimle....

shamanic 07-05-2008 02:51 AM

merhabalar nikita..
buna ilerleyen gnlerde birlikte karar vereceğiz..

hepimizin bu noktada buluşup telkinleri dinlemeye başlayana kadar
farklı birikimlerimiz blokajlarımız oluştu..

yaşadıklarımızdan arınmak için belki bir çok belki hiç bir şey denemedik..

bunların ışığında değişime açık olmamız gibi farklı faktörler var..

telkinler mutlaka bilinçaltına ulaşarak gerekli değişikliklerin oluşması için uygun zemini hazırlıyor..

baş ağrısı + ağırlık hissi v.b gibi etkileri bende yoğun olarak yaşamadım ama
telkinleri düzenli olarak dinlemeye devam ettikçe yaşantıma olan katkıları açıkca belli olmaya başladı..

düzenli bir şekilde önerdiğimiz gibi dinlemeye devam ederek
gelişmelerinden bizleri haberdar edersen seviniriz..

sevgiler..

capella 29-05-2008 12:00 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Evet ya. Bu sigaradan tat almama durmu bende de var. Hem tat almıyorum hem de pek içmek istemiyorum. İnşallah bu gidişle bırakırız. y789

Sağlıcakla... hismiley

sigara içerken ben de eskisi kadar keyif almıyorum ama biraz fazla içiyorum yine de sad456 şu ilk 3 haftayı atlatayım, sigara bırakmayı da listeme ekleyeceğim utananadam

dün 4. günümdü ilk kez baş ağrım vardı, bugün de biraz var. fazla şiddetli değil açıkçası. ama şakaklarım atıyor, basınç gibi yani. ondan önce sadece yorgunluk hissi gibi birşey vardı. halsizlik..
dün geceden beri baş ağrısı + mide bulantısı + halsizlik biraz arttı sanki.. sabahları iyi uyanıyorum ve ilk 2 saatim gayet neşeli ve enerjik oluyor ki bu duygu bana çok yabancı girlhaha normalde sabahları dökülürdüm. ama sonra bir halsizlik çöküyor hafiften. akşama doğru tekrar toparlanıyorum dusun
nyse çok panik yapmaya gerek yok, telkinlerin olumlu etkileri bu kadar güzelken bunlar çok da sorun edilecek boyutta gelmiyor bana zaten. smiliyface

shamanic 29-05-2008 12:08 PM

merhabalar e.z.gia..

baş ağrısı ile ilgili olarak aşağıdaki önerilerimiz belki yardımcı olur..

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...57068#msg57068

capella 29-05-2008 06:13 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar e.z.gia..

baş ağrısı ile ilgili olarak aşağıdaki önerilerimiz belki yardımcı olur..

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...57068#msg57068

teşekkür ederim shamanic'cim okudum onu hatta ordan buraya geldim ttli3 kiss3
bgün hiç başağrım yok bu arada k8908 (maşşallah)
dün akşam tuttu biraz..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 AM.