Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geçici Baş Ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/)
-   -   Başda ağırlık hissi... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/5-basda-agirlik-hissi.html)

istanbullu 19-01-2007 12:16 PM

Başda ağırlık hissi...
 
Dinlemeye başlayalı 3 gün oldu. Ben bu başta ağırlık hissini psikolojik olarak yaşıyorum sandım once. Cunku bir kitaptan alfa frekansının sağ beyin tarafından (alt bilinç sanıyorum) duyulabildiğini okudum. o yuzden basımın sağ tarafı agrıdı bir süre. okudugumdan etkilendim sanmıstım ama şimdi anlıyorum ki deilmiş...

lalezar 30-01-2007 11:16 PM

Başda ağırlık hissi...
 
meraba..ben iki gundur dinliyorüm,vapurda gidiyomuş gibi bi his acaip kötu bi bulantı,baş ağrısı,halsizlik... şaşkın..durumum çok vahim mi yoksa...bayılacak kadar halsizim... 4897..aslında acaip bi hafifleme de var,..önemli olmadığını biliyorum

hayatimdegisti 31-01-2007 12:00 AM

Başda ağırlık hissi...
 
Bulantı ve başağrısı geçici olmakla birlikte bir süre devam eder...Ondan sonra bu etkiler yerini hafilemeye bırakır.

ats2204 05-02-2007 11:14 AM

Başda ağırlık hissi...
 
özellikle ney versiyonlarını dinlerken başta ağırlık hissi oluyor
diğerlerinde pek fazla hissetmedim,

gencer 06-02-2007 02:24 AM

Başda ağırlık hissi...
 
bana öyle geliyor ki bu ağrı bulantı diye bahsettiiğiniz şeyler günlük yaşantımızdaki alışkanlıklarımızdan kaynaklanıyor.bence tamamen psikolojik.

bu tür müzikleri arkadaşımızında söylediği gibi (meraba..ben iki gundur dinliyorüm,vapurda gidiyomuş gibi bi his acaip kötu bi bulantı,baş ağrısı,halsizlik... ) belki daha önce vapur gibi çalkantılı biryerde dinlediğimizden bulantı, müze gibi (çoğumuz için)sıkıcı ve yorucu bir yerde dinlediğimiz için 'başta ağırlık' diye tabir ettiğiniz şeyleri hissediyormuşsunuz gibi geldi bana.

pop, new ege,.... gibi müzükler günümüzde okadar hayatımızın içerisinde ,birine adınıda verdiği gibi(pop müzik) okadar popüler ki onlarla yaşamaya okadar alışmışız ki ve geçmişimizde(kastedilen Osmanlı) çokça dinlenen ney seslerine okadar yabancı kalmışızki şimdi tabiki içerde biryerlerde sadece gittiğimiz kasvetli mekanlarla alkımızda yer etmiş ney tınıları için 'başımda ağırlık hissi yarattı' yayut mide bulantısı hissettim' demeniz normal gözükebilir.

yerleşmiş alışkanlıklar, ve hiç yerleşmemiş ,hatta yabancısı olduğumuz seslerin farklı algılanmasından kaynaklanıyor bence.

değişik bir bakış acısı oldu ama bana neyin bulantı , halsizlik , ağrı verecek bir müzik olduğu çok gerçekçi gelmiyor.
doğrusu tam aksi yönde bir etkisi olacağını düşünüyorum.

lalezar 09-02-2007 09:42 AM

Başda ağırlık hissi...
 
ama bunun nedenini Atakan Bey açıklamıştı zaten...bu agrılar dirençten kaynaklanıyor.bir de ben hayatımda vapura en fazla 5 kere bindim...otobüs de aynı gerçi..agrı olması son derece normal...ama psikolojinin ne kadar etkili oldugunu düşündüğümüzde kendimize başta böyle de söyleyebiliriz..agrıyı fazla duymamak için..

ridvan155 10-02-2007 10:49 PM

Başda ağırlık hissi...
 
bende pek olmadı gibi.daha çok mide bulantısı ve halsizlik oldu bence.acaba etkilerin bazılarını göstermesi insandan insana değişiyor mu yoksa tam etkili olmadığını mı gösteriyor rt67

subliminal 10-02-2007 11:43 PM

Başda ağırlık hissi...
 
ben ilk gün dinlediğimde başta ağırlık hissi değilde , ağrıyan baş hissini yaşadım hatta biraz trstım ama forumu okunca
bunun herkes te böyle olduğunu anladım. 8977

scully 12-02-2007 04:34 PM

Başda ağırlık hissi...
 
İlk 3 gün yaklaşık 15 saat dinledim sucluluk duygusu ve ego guven telkinlerini,gece uyurken de kısık sesle çaldı sabaha kadar ve 3.gündü sanırım inanılmaz bir başağrım oldu hatta ağrıkesici almak zorunda kaldım,sonraki günlerde yine çok uzun süreli dinledim ama bi daha hiç başağrım olmadı,bugün 1 hafta oldu ve herhangi bir ağrım yok,tamamen ilk günlerin verdiği bişeydi heralde.

subliminal 12-02-2007 04:52 PM

Başda ağırlık hissi...
 
hismiley peki bu çok iyi .

mp3 lerin olumlu etkisini hissettiniz mi şu ana kadar? actionsmile


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.