![]() |
Cevap: Başda ağırlık hissi... Alıntı:
|
Cevap: Başda ağırlık hissi... ilk günlerde benimde kafam kazan gibi olurdu ama bir yandanda sakinleşme hissetdim.şimdi ise kafamda bir rahatlama var bile diyebilirim. |
Cevap: Başda ağırlık hissi... 2 haftadır ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum, başım hayatımda ağırmadığı kadar feci ağırmaya başladı. Ağırlık hissi ve süper bir ağrı var. Bu telkinlerin işe yaradığını mı gösteriyor? Yoksa telkinlere bir süre ara mı vermeliyim? |
Bu direnç kötü mü? Bilinçaltımın zorluk çıkarması telkinlerin işe yaramasını geciktirir veya güçlendirir mi? Cevabınız için teşekküler. |
Telkinlerin işe yaramasının bir yansıması olması güzel. Fazla vaktim olmadığı için olabilecek olumsuz durumlara bakamamıştım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, artık beynimin alışmasını beklemekterli345 |
Cevap: Başda ağırlık hissi... ilk başlarda benimde başım ağrıyordu. ancak bu sıralar baş ağrısı duymyorum. |
Cevap: Başda ağırlık hissi... Merhaba Atakan Bey . Ben kpss ye hazırlanıyorum dolayısıyla her gün en az iki üç saat ders çalışıyorum o yüzden gündüz değil de gece duyurken dinliyorum telkinleri.Ben de de başta ağırlık oluştu bugün üçüncü gün.Ego suçuluk ve kilo güven dinliyorum.Sırayla çalıyorlar media playerden. Gerçekten güçlü bir hafızaya ve kolay algılamaya ihtiyacım var ne tavsiye edersiniz acaba.Bu arada gece uyumadan önce koştuğumu hayal ediyorum ve sabah bacaklarım ağrıyarak uyanıyorum,sadece düşünerek spor yapmak ve vücudun bunu doğrulaması müthiş... |
Güçlü hafiza için fotografig hafiza telkinlerimizi önerebilirim.actionsmile |
Cevap: Başda ağırlık hissi... Geçen cumartesiden beri feciyim :( Ne zaman geçicek bu durum. 4 aydır dinliyorum telkinleri. İlk başlarda 3 tane telkini ard arda en fazla 4 saat falan dinlerdim. galiba günlük kafi gelmediği için öle hafif hafif baş ağrısı ve mide bulantısı vardı. Dayanabiliyordum. Ama böyle sadece zaman kaybediyorum. kendimde zaten daha çok dinlemem gerektiğine karar verdim. Bu yüzden telkinleri tek tek dinliyeyim dedim. İlk defa cumartesi bir telkini aralıksız 9 saat dinledim. telkini o günlük dinlemeyi bırakır bırakmaz. başımda bir ağırlık, baş ağrısı mide bulantısı . Fecii bişey.. ne zaman biter bu durum. Geçer dedim ama geçmedi. pazarda bi 7 saat dinledim. gece uyurkende bilgisayardan dinledim. İşteyim okuduğumu anlaya mıyorum. bana söyleneni anlamıyorum. millete aptal aptal bakıyorum. Halsizim, uykumu aldım ama uykusuzum. Kafamı kaldıramıyorum. Ne yediğimi bile bilmiyorum. Düzelmek istiyorum ama düzelemiyorumda. Telkinleri bırakmak istemiyorum ama mp3 me uzanır uzanmaz mide bulantım başlıyor. sigrt56 acaba fazla mı abarttım ne? ama normali zaten 8-10 saat ti. günde 2 saat dinlemeyle bir etki etmiyor gibi geliyor bana.. |
Cevap: Başda ağırlık hissi... gün boyu dinlediğimde başımda gerçekten ağırlık hissettim.. suçluluk telkinini gece boyu uyurken dinlediğimde sabah sol ense bölgem tutulmuş gibiydi yastık mı soğuk mu derken okulda bu konularda benden daha önceden beri çalışma yapan arkadaşım sol ense bölgesinin suçluluk ile ilgi olduğunu söyledi o bölgen çalışmış dedi.. yalnız dikkatinizi bir şeye çekmek istiyorum arkadaşıma boyun tutulmasından söz ettiğimde gece boyu hangi telkini dinlediğimi söylememiştim.. bu önemli bir ayrıntı benim için.. hedefi aynı yolları farklı olsada bu şekilde aynı bilgilerin doğruluğunu görmek güzel... tüm bu çalışmalarımda doğru yolda olduğum inancım hergeçen gün artıyor.. ben meditasyon yaparak kendimi geçmişimi affettiğimi düşünürken demek tek başına uğraştansa yardım alarak sonuca ulaşmaya çalışmak daha doğru.. teşekkürler atakan bey :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:54 PM. |