|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Sanat de ve Fotoğraf Forumumuzda Bulunan Dubai... Fazla söze Gerek Yok.. Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Dubai... Fazla söze Gerek Yok.. için kişisel gelişim konusunda www comDubai... Fazla söze Gerek Yok.. Böyle bir Yerde Yaşamak Nasıl olurdu... Böyle bir Yerde Yaşamak Nasıl olurdu... izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||
|
Moderator
![]()
Tesekkür: 3,167
680 Mesajinıza toplam 3,647 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle bir Yerde Yaşamak Nasıl olurdu... Böyle bir Yerde Yaşamak Nasıl olurdu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beğeni butonu :) |
||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Albay
![]()
|
palmiye adaları. national geographic te belgeseli var. mega ypılar. orda izlemiştim. devasa ve dehşet birşey...
beğeni butonu :)
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. http://www.oyunbagimliligi.com/ facebook oyun bağımlılığı gurubu; http://www.facebook.com/group.php?gid=253112095883 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...grafcilar.html http://www.muminokan.blogcu.com http://digitalstore.us |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||
|
Super Moderator
![]() ![]()
Tesekkür: 29,250
1,357 Mesajinıza toplam 6,397 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ne muhteşem bir yer burası böyle ![]() Bu resimler gerçek mi, emin olamadım,yoksa animasyon mu? beğeni butonu :) |
||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 1
30 Mesajinıza toplam 91 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
evet bu resimler gerçek. dubaide böyle bir yer var. denizi doldurularak palmiye şeklinde yapılan tvde mühendis harikaları programında faln da gösteriliyor. oradaki villalardan biri de benim zaten:))) (secret bir işe yarasın değil mi?)
beğeni butonu :) |
||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||
|
Üsteğmen
![]()
Tesekkür: 0
59 Mesajinıza toplam 162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Bende daha önceden görmüştüm palmiye şeklinde kurulan yapılar,adamlar şaheser yapmışlar süper ya,ama az kaldı bende laıyorum ordan bi ev
||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 408
56 Mesajinıza toplam 367 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Orman yok burada kardeşim ...ben burdan ev almam :((
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın anceline ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: |
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 710
74 Mesajinıza toplam 505 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne yalan söyliyeyim ben burda yaşamak istemem bu ne ya her yer Deniz ne dag ne orman içme suyu bile denizden karsılanıyor ayyy bide tusinami olayı gözüme geldi Allah korusun yok ya benim vatanım cennet her ne kadar bizde Ankara'da yaşayanlar olarak kızılırmak suyu içsekte
||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||
|
Yüzbaşı
![]()
Tesekkür: 590
602 Mesajinıza toplam 3,498 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hüfff böyle bir yerde yaşamak mümkün olur muydu gerçekten?ay sonunu nasıl getireceğim ve çocuklarımı aç bırakmamak en büyük kaygımken hem de!... Allahım böyle bir yerde yaşayan insan ölür mü ya?!! beğeni butonu :) |
||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 182
135 Mesajinıza toplam 474 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
arkadaşlar bunların bukadar zengin olmasının nedeni petrol mü
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın hakikat1990 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | banu (21-03-2009) |
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 180
142 Mesajinıza toplam 1,015 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
allahım o villar muhteşem ayağını atıyorsun denize giriyorsun ama altında uzanabileceğin bir ağaç olmadıktan sonra hiç tadı olmaz bu çocuksuz bir eve benzer beğeni butonu :) |
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın esen27 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | sanemce (20-03-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|