![]() |
Ynt: Dubai... Fazla söze Gerek Yok.. palmiye adaları. national geographic te belgeseli var. mega ypılar. orda izlemiştim. devasa ve dehşet birşey... |
Ynt: Dubai... Fazla söze Gerek Yok.. Arkadaşlar ne muhteşem bir yer burası böyle ooo67 Bu resimler gerçek mi, emin olamadım,yoksa animasyon mu? |
Ynt: Dubai... Fazla söze Gerek Yok.. evet bu resimler gerçek. dubaide böyle bir yer var. denizi doldurularak palmiye şeklinde yapılan tvde mühendis harikaları programında faln da gösteriliyor. oradaki villalardan biri de benim zaten:))) smil56 (secret bir işe yarasın değil mi?) art56art56 |
Ynt: Dubai... Fazla söze Gerek Yok.. Bende daha önceden görmüştüm palmiye şeklinde kurulan yapılar,adamlar şaheser yapmışlar süper ya,ama az kaldı bende laıyorum ordan bi ev khkh56 |
Orman yok burada kardeşim ...ben burdan ev almam :(( |
ne yalan söyliyeyim ben burda yaşamak istemem bu ne ya her yer deniz ne dag ne orman içme suyu bile denizden karsılanıyor ayyy bide tusinami olayı gözüme geldi Allah korusun yok ya benim vatanım cennet her ne kadar bizde Ankara'da yaşayanlar olarak kızılırmak suyu içsekte khkh56 |
hüfff böyle bir yerde yaşamak mümkün olur muydu gerçekten?ay sonunu nasıl getireceğim ve çocuklarımı aç bırakmamak en büyük kaygımken hem de!... Allahım böyle bir yerde yaşayan insan ölür mü ya?!! |
arkadaşlar bunların bukadar zengin olmasının nedeni petrol mü |
allahım o villar muhteşem ayağını atıyorsun denize giriyorsun ama altında uzanabileceğin bir ağaç olmadıktan sonra hiç tadı olmaz bu çocuksuz bir eve benzer |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:29 AM. |