Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Avatarınız Sizi Anlatıyormu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/614460-avatariniz-sizi-anlatiyormu.html)

newroses 04-09-2010 12:38 PM

Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu?

ben mor ve ötesini sevdiğimden dolayı mor ve ötesine olan sevgimi anlatıyor:D

zamanı_geldi 30-09-2010 01:58 AM

planner avatarın çok anlamlymış..tebrik ederim kırk yıl düşünsem böyle düşündüğünü tahmin edemezdim..
benim avatarım aslında kara kalem çalışması güzel bi kız resmiydi onu yerleştiremedim..bu da hoşuma gitti..

namasteeee 30-09-2010 08:52 AM

sevincli Benimki zaten ben sevincli

planner 30-09-2010 09:16 AM

Alıntı:

zamanı_geldi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771013)
planner avatarın çok anlamlymış..tebrik ederim kırk yıl düşünsem böyle düşündüğünü tahmin edemezdim..
benim avatarım aslında kara kalem çalışması güzel bi kız resmiydi onu yerleştiremedim..bu da hoşuma gitti..

Teşekkür ederim.:)

Seninki de çok güzel bence.:)

zamanı_geldi 02-10-2010 05:45 PM

ben de teşekkür ederim.. ama imzan çok karamsar...

aşk kırıntısı 02-10-2010 05:48 PM

Alıntı:

namasteeee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771042)
sevincli Benimki zaten ben sevincli

süpersin dostummmmmsmileydance

Işıldayan Safir 03-10-2010 10:57 AM

Eveeeettt. Benim avatarım ve nickim kesinlikle beni yansıtıyor. WaMPiReLLa'yken nickimin ve o zamanki avatarımın herhangi bir anlamı yoktu. Ancak Zerynthia kesinlikle bilinçli bir adlandırma oldu. O zaman yenilenmeye karar vermiştim ve ilk adımı nickimi ve avatarımı değiştirerek atmıştım.

Zerynthia bir kelebek çeşidi. Özgürleşmek istediğim için bu adı seçtim. Küçükken hep balerin olmak istediğim için heralde balerin olsaydım daha özgür bir birey olabilirdim diye bir inancım vardı. Avatarımdaki balerin de yine bana özgürlüğü hatırlattığı için seçimimi bu şekilde yaptım.

Sevgilerimle. actionsmile

denizyıldızı 03-10-2010 01:41 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771678)
Eveeeettt. Benim avatarım ve nickim kesinlikle beni yansıtıyor. WaMPiReLLa'yken nickimin ve o zamanki avatarımın herhangi bir anlamı yoktu. Ancak Zerynthia kesinlikle bilinçli bir adlandırma oldu. O zaman yenilenmeye karar vermiştim ve ilk adımı nickimi ve avatarımı değiştirerek atmıştım.

Zerynthia bir kelebek çeşidi. Özgürleşmek istediğim için bu adı seçtim. Küçükken hep balerin olmak istediğim için heralde balerin olsaydım daha özgür bir birey olabilirdim diye bir inancım vardı. Avatarımdaki balerin de yine bana özgürlüğü hatırlattığı için seçimimi bu şekilde yaptım.

Sevgilerimle. actionsmile

Çok güzellllmiş... :) Zerynthia' nın bir kelebek çeşidi odluğunu bilmiyordum... Umarım istediğin gibi olursun hep ve öyle yaşarsın zerynthia..

maviinci 03-10-2010 02:06 PM

eee,, hıımmmmm,, şeyyy,, sanırım anlatıyor smil56

Işıldayan Safir 06-10-2010 01:20 PM

Alıntı:

denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771684)
Çok güzellllmiş... :) Zerynthia' nın bir kelebek çeşidi odluğunu bilmiyordum... Umarım istediğin gibi olursun hep ve öyle yaşarsın zerynthia..

Teşekkür ederiimmm. ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 PM.