![]() |
Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu? ben mor ve ötesini sevdiğimden dolayı mor ve ötesine olan sevgimi anlatıyor:D |
Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu? planner avatarın çok anlamlymış..tebrik ederim kırk yıl düşünsem böyle düşündüğünü tahmin edemezdim.. benim avatarım aslında kara kalem çalışması güzel bi kız resmiydi onu yerleştiremedim..bu da hoşuma gitti.. |
Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu? sevincli Benimki zaten ben sevincli |
Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu? Alıntı:
Seninki de çok güzel bence.:) |
Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu? ben de teşekkür ederim.. ama imzan çok karamsar... |
süpersin dostummmmmsmileydance |
Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu? Eveeeettt. Benim avatarım ve nickim kesinlikle beni yansıtıyor. WaMPiReLLa'yken nickimin ve o zamanki avatarımın herhangi bir anlamı yoktu. Ancak Zerynthia kesinlikle bilinçli bir adlandırma oldu. O zaman yenilenmeye karar vermiştim ve ilk adımı nickimi ve avatarımı değiştirerek atmıştım. Zerynthia bir kelebek çeşidi. Özgürleşmek istediğim için bu adı seçtim. Küçükken hep balerin olmak istediğim için heralde balerin olsaydım daha özgür bir birey olabilirdim diye bir inancım vardı. Avatarımdaki balerin de yine bana özgürlüğü hatırlattığı için seçimimi bu şekilde yaptım. Sevgilerimle. actionsmile |
|
Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu? eee,, hıımmmmm,, şeyyy,, sanırım anlatıyor smil56 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 PM. |