Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Avatarınız Sizi Anlatıyormu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/614460-avatariniz-sizi-anlatiyormu.html)

asevgican 30-10-2007 06:08 PM

Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor?

EHİ.Hİİ.. benimde ömrüm pc başında geçio..:))))))

eylulx 06-11-2007 02:15 AM

benim resmim biraz yansitiyor galiba

baksaniza karlar ustunde bir gul hem de kipkirmizi bir gul dunk56

25emel 06-11-2007 11:52 AM

vallaha benim avatarım beni pek yansıtmıyor ilk üye oldugumda kullandıgım bir tane vardı.güzel bir yağmur ciniydi ::) onu kazara kaldırdım.bu nasıl duruyor die mera ettim sonra pcmde olan avatarların hiç birini yükleyemedim bir bu yükleniyordu.bende mecburen bunu kullanıyorum hih33

shamanic 06-11-2007 12:59 PM

emelcim cin çarpmış olmasın.. bi okuyup üfleyip yeniden denesen.. girlhaha
ayrıca bu smiley adamda çok tatlı... yanaklarını sıkası geliyo insanın ttli3

25emel 06-11-2007 03:47 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
emelcim cin çarpmış olmasın.. bi okuyup üfleyip yeniden denesen.. girlhaha
ayrıca bu smiley adamda çok tatlı... yanaklarını sıkası geliyo insanın ttli3

yok yok ablasıı benim yağmur cinim öle bilinen lerden deill gulensmiley yerim onuu benn ablasıı çok güzeldi ama yüklenemiyor tuh788

hülyaa 14-11-2007 02:07 AM

pisimbat seni özledik cat22
bende yazayım neden kelebeği seçtiğimi...robin sharma nın koza kelebeği bilmez adlı kitabı, beni çok etkilemişti...özelliklede şu sözler;
<>yazıyordu...
kelebek bana özgürlüğü hatırlatır,bir o kadar da hayatın kısa olduğunu ve anı yaşamanın önemini...sevdiklerimin kalbine kelebek olarak konmak bana daha kolay gelir..ve kelebekken nereden geldiğimi ve nasıl kelebek olduğumu unutmamayı da hatırlatır..yani kelebeğin hayatımda ki yeri bambaşka... 98569
inanna ise malumunuz eski aşk tanrıçası,bende soninanna olayım dedim..aşkı sadece bir kez yaşamak için... sevincli
hülyaa ise zaten ismim,ismimi çok sevdiğim için kullanmayı tercih ettim.ismimle hitap bana ben olmayı hatırlatmıştır daima...
işte bu kadaaaar..pisimciiimm geldiğinde oku diye yazdım haaa..bak hem okuyacak hemde yazacaksın bana karışmam..tırmık mırmık anlamam ona göreeee.. kiss3

25emel 14-11-2007 01:12 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
pisimbat seni özledik cat22
bende yazayım neden kelebeği seçtiğimi...robin sharma nın koza kelebeği bilmez adlı kitabı, beni çok etkilemişti...özelliklede şu sözler;
<>yazıyordu...
kelebek bana özgürlüğü hatırlatır,bir o kadar da hayatın kısa olduğunu ve anı yaşamanın önemini...sevdiklerimin kalbine kelebek olarak konmak bana daha kolay gelir..ve kelebekken nereden geldiğimi ve nasıl kelebek olduğumu unutmamayı da hatırlatır..yani kelebeğin hayatımda ki yeri bambaşka... 98569
inanna ise malumunuz eski aşk tanrıçası,bende soninanna olayım dedim..aşkı sadece bir kez yaşamak için... sevincli
hülyaa ise zaten ismim,ismimi çok sevdiğim için kullanmayı tercih ettim.ismimle hitap bana ben olmayı hatırlatmıştır daima...
işte bu kadaaaar..pisimciiimm geldiğinde oku diye yazdım haaa..bak hem okuyacak hemde yazacaksın bana karışmam..tırmık mırmık anlamam ona göreeee.. kiss3

ağla hülya biran yüreğim sızladı sanki rt67 ne yalan söleyem bende özledim.gelsinde tırmık atsın umrumda deil dl67 ayrıca ben o kitabı okumadım amalakin yazdığın alıntı beni baya etkiledi.güzel bir kitaba benziyor eminim heryanında böyle anlamlı cümle kaynıyordur o kitabın... super

Akulina 19-11-2007 01:07 PM

Bundan birkaç yıl önce mail almak için ugrasşırken,sheakspearenin cadı karakterlerinden Sycorax için ugrasıyordum ama kabul etmeyince sycorox yazdım kabul etti ve ondan sonra net aleminde hep sycorox olarak bilindim...Ben seviyorum bana ait gibi geliyor...Tamamen bana özgü...
Avatar olarakta bu resmi seçmemin nedeni bu kızın bana çok benzemesi...

izmirli035 19-11-2007 01:44 PM

merhaba,
sanirim guzel bir konuya deginilmis,
ben de bir izmir hastasiyim ee zaten de gurbteyim ve de izmir i ozluyorum cunku butun sevdiklerim orda onun icin izmirli sectim.

ayica kedileri de ok sevdigim icin kedi resmi sectim suna bakin ne kadar da sirin!!!! cat3500
gercekten sectigimiz nickler bii yansitiyor olabilir mi???

bir de acaba ismimizle karakteimiz arasinda bir baglanti var mi sicze??? ya da oldugunu dusunen???

sorry ara sira klavyem takinti yapiyo!!!
hoscakalin sevgiyle kalin
bye
ulku super

neseli 19-11-2007 02:23 PM

heniz bir avatar seçmedim ama nickimin hikayasi şöyle:2003e denk geliyordu internetin yeni yeni ülkemizde kullanılmaya başlamıştı..O dönemlerde ben de bu furya da yerimi almıştım..Sitelerde ilk önce ismim "funeral"dı anlamına bakmadan sadece kulağa hoş geldiği için bu seçimi yaptım anlamı cenaze alayıymış sonradan farkettim..O zamanlar spritüel konularla ilgim olmasa da ismimin beni yansıtmadığını düşündüğümden "fun" olarak değiştirdim.Şimdiler de Neşeli olarak boy gösteriyorum.Hatta msnimde Ruh Hali: Neşeli yazar..Bu duruma göre değişiyor ama bir yerlerde sürekli olumlu cümleler ya da kelimelerin yazıyor olması dengenin korunmasında daha etkin bir rol oynuyor..Neşeli olduğun için neşeliyim ve neşem gittiğinde ise ismim koruyor beni..işte böyle hikayem..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM.