Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Avatarınız Sizi Anlatıyormu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/614460-avatariniz-sizi-anlatiyormu.html)

pisimbat 25-10-2007 03:06 PM

Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor?

efm şimdi aklımı kurcalayan bir konu var ,hepimiz bir kullanıcı adı( nick) ve avatar kullanıyoruz
nick ve avatar seçimlerinizi neyi göz önüne alarak bunları seçtiniz,sizim yansıtıyor,öylesinemi bir seçimdi?.

benim avatarım kedden başka bişi olmaz zaten çünki beni yansıtıyor ,nick seçimimde kedilerimden birisinin adı simbat ehh pisi demek zaten pisidir ben her ikisini birleştirdim yani
pisi+simbat =pisimbat oldum yaklaşık 3 yıldır bunu kulanıyorum .
hadi şimdi sıra sizde sevincli
yazın yoksa tırmalarım heeee 44

eylo 25-10-2007 03:37 PM

Ynt: Avatarınız ve nick seçiminiz sizimi yansıtıyor?

ben öylesine seçtim yani o anda o geldi aklıma öyle seçtim

shamanic 25-10-2007 04:32 PM

ne güzel bir konu başlatmışsın... çok beğendim... cat56
seçimlerimizin bizi yansıttığı doğru...
evrensel şifa enerjilerinin bir çoğuna kanal oldum.. ve şifacılıkla ilgili de araştırmalar yapıyorum...
kanal olduğum enerjilerde reikinin yeri ayrı ilk gözağrım diye.. ttli3
ama şaman şifa sının yeride başka dır.. ritüel çalışmalarımın bir çoğunu bu sayede öğrendim..
ve bu benim hayata bakış açımı oluşturmamda yön belirlememe yardımcı oldu sahamanic burdan geliyor...

avatarımda şaman bir kadını yansıtıyor... siteye ilk üye olduğum günlerde ying yang sembolünü kullanıyordum..
o zamanlar dengeleme çalışmalarına ağırlık verdiğim için olsa gerek..
işte bölee ohh çok şükür yrl78 bu günüde tırmalanmadan geçirdim.. sevincli

Regina 25-10-2007 06:53 PM

Ben Friends dizisindeki Phoebe'ye kararkter olarak çok benziyorum. Uçuk kaçık. O yüzden resim o, Regina ise Phoebe'nin sürekli takma ad olarak kullandığı bir isim. Regina Phalangi der ya hep adını yanlış söyleyeceği zaman :) Bu arada Friends kadar beni mutlu eden, pozitif bir ruh haline sokan ve gülmemei sağlayan başka birşey yok. Herkese tavsiye ederim.

shamanic 25-10-2007 09:56 PM

evet regina çok güzel bir diziydi ama bittiii. sad456.. şimdi eski bölümlerini tekrar seyrediyorum.... yine güzel yine keyifli... sevincli

Regina 25-10-2007 10:02 PM

Ben baştan sona üç tur yaptım :)

csk 26-10-2007 04:43 AM

ben de avatarımı çok aradım. benimkisi secret felsefesinden geliyor. resimdeki adam benim dünyayı ellerimde tutuyorum. " olmak ya da olmamak" der gibi duruyorum. bu dünyada ne istersem sahip olabileceğime inanıyorum. ve zaten dünya ya da evren de bana itaat ediyor. dünya benim için alaaddinin sihirli lambası gibi ve dile benden ne dilersen diyor.

csk danışmanlık ise kurmayı istediğim danışmanlık şirketini simgeliyor.

pakguc 26-10-2007 06:31 AM

csk seninkisi hakikaten çok güzel 25889

benim ismim pınar : japonca pınar izumi demek wave
eeee kedilerim de 2 tane olunca cat3500 cat3500
bakmaya doyamıyorum şu iki kediye cat3500

su_oguz@hotmail.com 26-10-2007 07:39 AM

merabalar tekrardan...
evet hepinizin resim ve isim anlamlarınız çok güzel...
ben isim için çok düşünmeden,kızımın en sevdiği bebeği olan,
suzzy'yi seçtim bu isim le gün içinde işteyken de ona yakın hissediyorum kendimi..
avatar resmi ise çok hoşuma gittiği için koydum,
bana 3.göz olayını hatırlatıyor,bu olay her zaman ilgimi çekmiştir.
sevgiler hepinize..... ttli3 ttli3

ZEYNEPAYY 30-10-2007 03:17 PM

Hiç düşünmedim :)
Adımı soyadımı nic olarak seçmişim farklı olmasını isteseydiiiiiiiim ne olmasını isterdim acaba?du düşünm:)
Aklıma bişe gelmiyor:))
Ordan bakınca nasıl görünüyo acaba?:))Zeynep Ay..:)
Bazı nicler gerçekten kişiye çok yakışıyo özdeşleşiyor:)
Burda en çok dikkatimi çeken pisimbat,shamanic.PSİKO bideee zirdeli:))
He bide bi türlü bulamadığım dert ortağım fatma:))

asevgican 30-10-2007 06:08 PM

EHİ.Hİİ.. benimde ömrüm pc başında geçio..:))))))

eylulx 06-11-2007 02:15 AM

benim resmim biraz yansitiyor galiba

baksaniza karlar ustunde bir gul hem de kipkirmizi bir gul dunk56

25emel 06-11-2007 11:52 AM

vallaha benim avatarım beni pek yansıtmıyor ilk üye oldugumda kullandıgım bir tane vardı.güzel bir yağmur ciniydi ::) onu kazara kaldırdım.bu nasıl duruyor die mera ettim sonra pcmde olan avatarların hiç birini yükleyemedim bir bu yükleniyordu.bende mecburen bunu kullanıyorum hih33

shamanic 06-11-2007 12:59 PM

emelcim cin çarpmış olmasın.. bi okuyup üfleyip yeniden denesen.. girlhaha
ayrıca bu smiley adamda çok tatlı... yanaklarını sıkası geliyo insanın ttli3

25emel 06-11-2007 03:47 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
emelcim cin çarpmış olmasın.. bi okuyup üfleyip yeniden denesen.. girlhaha
ayrıca bu smiley adamda çok tatlı... yanaklarını sıkası geliyo insanın ttli3

yok yok ablasıı benim yağmur cinim öle bilinen lerden deill gulensmiley yerim onuu benn ablasıı çok güzeldi ama yüklenemiyor tuh788

hülyaa 14-11-2007 02:07 AM

pisimbat seni özledik cat22
bende yazayım neden kelebeği seçtiğimi...robin sharma nın koza kelebeği bilmez adlı kitabı, beni çok etkilemişti...özelliklede şu sözler;
<>yazıyordu...
kelebek bana özgürlüğü hatırlatır,bir o kadar da hayatın kısa olduğunu ve anı yaşamanın önemini...sevdiklerimin kalbine kelebek olarak konmak bana daha kolay gelir..ve kelebekken nereden geldiğimi ve nasıl kelebek olduğumu unutmamayı da hatırlatır..yani kelebeğin hayatımda ki yeri bambaşka... 98569
inanna ise malumunuz eski aşk tanrıçası,bende soninanna olayım dedim..aşkı sadece bir kez yaşamak için... sevincli
hülyaa ise zaten ismim,ismimi çok sevdiğim için kullanmayı tercih ettim.ismimle hitap bana ben olmayı hatırlatmıştır daima...
işte bu kadaaaar..pisimciiimm geldiğinde oku diye yazdım haaa..bak hem okuyacak hemde yazacaksın bana karışmam..tırmık mırmık anlamam ona göreeee.. kiss3

25emel 14-11-2007 01:12 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
pisimbat seni özledik cat22
bende yazayım neden kelebeği seçtiğimi...robin sharma nın koza kelebeği bilmez adlı kitabı, beni çok etkilemişti...özelliklede şu sözler;
<>yazıyordu...
kelebek bana özgürlüğü hatırlatır,bir o kadar da hayatın kısa olduğunu ve anı yaşamanın önemini...sevdiklerimin kalbine kelebek olarak konmak bana daha kolay gelir..ve kelebekken nereden geldiğimi ve nasıl kelebek olduğumu unutmamayı da hatırlatır..yani kelebeğin hayatımda ki yeri bambaşka... 98569
inanna ise malumunuz eski aşk tanrıçası,bende soninanna olayım dedim..aşkı sadece bir kez yaşamak için... sevincli
hülyaa ise zaten ismim,ismimi çok sevdiğim için kullanmayı tercih ettim.ismimle hitap bana ben olmayı hatırlatmıştır daima...
işte bu kadaaaar..pisimciiimm geldiğinde oku diye yazdım haaa..bak hem okuyacak hemde yazacaksın bana karışmam..tırmık mırmık anlamam ona göreeee.. kiss3

ağla hülya biran yüreğim sızladı sanki rt67 ne yalan söleyem bende özledim.gelsinde tırmık atsın umrumda deil dl67 ayrıca ben o kitabı okumadım amalakin yazdığın alıntı beni baya etkiledi.güzel bir kitaba benziyor eminim heryanında böyle anlamlı cümle kaynıyordur o kitabın... super

Akulina 19-11-2007 01:07 PM

Bundan birkaç yıl önce mail almak için ugrasşırken,sheakspearenin cadı karakterlerinden Sycorax için ugrasıyordum ama kabul etmeyince sycorox yazdım kabul etti ve ondan sonra net aleminde hep sycorox olarak bilindim...Ben seviyorum bana ait gibi geliyor...Tamamen bana özgü...
Avatar olarakta bu resmi seçmemin nedeni bu kızın bana çok benzemesi...

izmirli035 19-11-2007 01:44 PM

merhaba,
sanirim guzel bir konuya deginilmis,
ben de bir izmir hastasiyim ee zaten de gurbteyim ve de izmir i ozluyorum cunku butun sevdiklerim orda onun icin izmirli sectim.

ayica kedileri de ok sevdigim icin kedi resmi sectim suna bakin ne kadar da sirin!!!! cat3500
gercekten sectigimiz nickler bii yansitiyor olabilir mi???

bir de acaba ismimizle karakteimiz arasinda bir baglanti var mi sicze??? ya da oldugunu dusunen???

sorry ara sira klavyem takinti yapiyo!!!
hoscakalin sevgiyle kalin
bye
ulku super

neseli 19-11-2007 02:23 PM

heniz bir avatar seçmedim ama nickimin hikayasi şöyle:2003e denk geliyordu internetin yeni yeni ülkemizde kullanılmaya başlamıştı..O dönemlerde ben de bu furya da yerimi almıştım..Sitelerde ilk önce ismim "funeral"dı anlamına bakmadan sadece kulağa hoş geldiği için bu seçimi yaptım anlamı cenaze alayıymış sonradan farkettim..O zamanlar spritüel konularla ilgim olmasa da ismimin beni yansıtmadığını düşündüğümden "fun" olarak değiştirdim.Şimdiler de Neşeli olarak boy gösteriyorum.Hatta msnimde Ruh Hali: Neşeli yazar..Bu duruma göre değişiyor ama bir yerlerde sürekli olumlu cümleler ya da kelimelerin yazıyor olması dengenin korunmasında daha etkin bir rol oynuyor..Neşeli olduğun için neşeliyim ve neşem gittiğinde ise ismim koruyor beni..işte böyle hikayem..

silviya 25-11-2007 06:15 PM

benim nickimde yaşadığım yerin eski adı ve buraya adını veren prensesin adı.bu ismi seviyorum ama prensesin öyküsü biraz hazin..yıllardır bu nicki kullanırım sanki başka bişey kullanrısam insanlara sahte kimlik göstermiş gibi hissederim kendimi buyüzden bu benim sanal kimliğim :) avatarım iste ruh halime göre geğişir yani kullandığım özle bi avatar olmadı bu güne kadar ve buradada bi avatarım yok şimdilik!bu arda suzzy avatarını çaldım haberin olsun biyerlerde kullanıcam ama burda diil :)

cyber_shoot 28-01-2008 07:16 PM

şimdi benim nickim sitemin adı ile ilgili cyber shoot ama profilimi düzenleyemiyorum avatar bile koyamadım profil bölümü acılmıyorkine bu ara sitemde sizden bahsedicem y789 süper bişiymiş bu site avatar neden koyamıyorumkine ben 88a

shamanic 29-01-2008 12:03 AM

Alıntı:

cyber_shoot Nickli Üyeden Alıntı
şimdi benim nickim sitemin adı ile ilgili cyber shoot ama profilimi düzenleyemiyorum avatar bile koyamadım profil bölümü acılmıyorkine bu ara sitemde sizden bahsedicem y789 süper bişiymiş bu site avatar neden koyamıyorumkine ben 88a

merhabalar..

profil için direkt link ile ilgili geçici bir problem yaşıyoruz ...
aşağıda vereceğim bilgiler size yardımcı olacaktır..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t4463.0.html

nurhanza 26-03-2008 12:53 AM

cent kelimesi bana para birimini çağrıştırdı, ve aşıkların karşılıklı atışmaları olur ya senle forumda cümle kurmaca oynamak çok hoşuma gitti dusun
bence hoş bir nickin var akılda kalıcı mesela

benim nikimde oğlum hamza ve kızım ayşenur ve adım nurhanı karıştırmaya çalışırken taaa 2002 de ortaya çıktı sülalede herkesin ismi bir kafiye oluşturur, süleyman, perihan, leman, neriman, ilhan, canan, gökhan, serkan, erhan, vb devam eder ben kafiyeyi bozdum ama ilk harflerimizden han çıkıyor gene
hamza ayşenur nurhan
nurhanzay
avatarımda taaa orta okuldan, barış işaretini hep boyumda taşıdım,
peace işareti, barış ve doğa, kadınlar ve çocuklar için huzurlu bir hayat temennisi.........

cent 30-03-2008 08:00 PM

Alıntı:

nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
cent kelimesi bana para birimini çağrıştırdı, ve aşıkların karşılıklı atışmaları olur ya senle forumda cümle kurmaca oynamak çok hoşuma gitti dusun
bence hoş bir nickin var akılda kalıcı mesela

benim nikimde oğlum hamza ve kızım ayşenur ve adım nurhanı karıştırmaya çalışırken taaa 2002 de ortaya çıktı sülalede herkesin ismi bir kafiye oluşturur, süleyman, perihan, leman, neriman, ilhan, canan, gökhan, serkan, erhan, vb devam eder ben kafiyeyi bozdum ama ilk harflerimizden han çıkıyor gene
hamza ayşenur nurhan
nurhanzay
avatarımda taaa orta okuldan, barış işaretini hep boyumda taşıdım,
peace işareti, barış ve doğa, kadınlar ve çocuklar için huzurlu bir hayat temennisi.........

teşekkür ederim nurhanza

sevgiyle kal kiss3

tatlıcadı 15-04-2008 05:32 PM

yıllarca mistik konulara ilgi duydum kabalayı hafızladım yuttum yıllar önce reenkarnasyonla ilgili bir olay yaşadım benim geçmişte salemde cadı olduğum söylenmişti rt67 tabi gerçekliği tartışılırda arkadaşlarla aramızda benim adım cadı kaldı tatlıyıda arkadaş eklemişti avatarımdaki resme ise kendimi yakın buluyorum uzun zamandır bunu kullanıyorum biraz andırıyor beni krz56

RenaC 05-08-2010 02:23 PM

Ben Merak ettim.Avatarınız sizi ne kadar anlatıyor neden bu avatarı seçtiniz.

Mesela ben Çok duygusalımdır.Avatarımın kalp olması benim için duygusallığı her zaman ifade etmesi hatırlatması için.

Ya sizinki?

bigokyanus 05-08-2010 02:48 PM

Cevap: Avatarınız Sizi Anlatıyormu?

Avatarım beni çok ifade etmiyor sadece bi yanımı yansıtıyor, çocuksuluğumu, bir de renkli kişiliğimi... ... Hepsi o... Önceki avatarımda bir tabloydu o da resim sevgimi yansıtıyordu...

eski 05-08-2010 03:08 PM

benim avatarıma bakınca mutluluk, huzur geliyor aklıma... huzur dolu bir nefes :) tam benlik
iç halimi anlatıyor bence

planner 04-09-2010 12:30 PM

Dikiz aynası: Yol boyunca arkama ve kendime bakarım.
Zar: Kontrol her zaman bende değil, olayları akışına bırakırım.

Zar: Hayat ne çok ciddiye alınacak kadar elimizde ne de;
Dikiz aynası: Sadece önümüze bakacak kadar değersiz değil.

Böyle bir şeyler işte. Bu resmi çok seviyorum. :)

newroses 04-09-2010 12:38 PM

ben mor ve ötesini sevdiğimden dolayı mor ve ötesine olan sevgimi anlatıyor:D

zamanı_geldi 30-09-2010 01:58 AM

planner avatarın çok anlamlymış..tebrik ederim kırk yıl düşünsem böyle düşündüğünü tahmin edemezdim..
benim avatarım aslında kara kalem çalışması güzel bi kız resmiydi onu yerleştiremedim..bu da hoşuma gitti..

namasteeee 30-09-2010 08:52 AM

sevincli Benimki zaten ben sevincli

planner 30-09-2010 09:16 AM

Alıntı:

zamanı_geldi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771013)
planner avatarın çok anlamlymış..tebrik ederim kırk yıl düşünsem böyle düşündüğünü tahmin edemezdim..
benim avatarım aslında kara kalem çalışması güzel bi kız resmiydi onu yerleştiremedim..bu da hoşuma gitti..

Teşekkür ederim.:)

Seninki de çok güzel bence.:)

zamanı_geldi 02-10-2010 05:45 PM

ben de teşekkür ederim.. ama imzan çok karamsar...

aşk kırıntısı 02-10-2010 05:48 PM

Alıntı:

namasteeee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771042)
sevincli Benimki zaten ben sevincli

süpersin dostummmmmsmileydance

Işıldayan Safir 03-10-2010 10:57 AM

Eveeeettt. Benim avatarım ve nickim kesinlikle beni yansıtıyor. WaMPiReLLa'yken nickimin ve o zamanki avatarımın herhangi bir anlamı yoktu. Ancak Zerynthia kesinlikle bilinçli bir adlandırma oldu. O zaman yenilenmeye karar vermiştim ve ilk adımı nickimi ve avatarımı değiştirerek atmıştım.

Zerynthia bir kelebek çeşidi. Özgürleşmek istediğim için bu adı seçtim. Küçükken hep balerin olmak istediğim için heralde balerin olsaydım daha özgür bir birey olabilirdim diye bir inancım vardı. Avatarımdaki balerin de yine bana özgürlüğü hatırlattığı için seçimimi bu şekilde yaptım.

Sevgilerimle. actionsmile

denizyıldızı 03-10-2010 01:41 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771678)
Eveeeettt. Benim avatarım ve nickim kesinlikle beni yansıtıyor. WaMPiReLLa'yken nickimin ve o zamanki avatarımın herhangi bir anlamı yoktu. Ancak Zerynthia kesinlikle bilinçli bir adlandırma oldu. O zaman yenilenmeye karar vermiştim ve ilk adımı nickimi ve avatarımı değiştirerek atmıştım.

Zerynthia bir kelebek çeşidi. Özgürleşmek istediğim için bu adı seçtim. Küçükken hep balerin olmak istediğim için heralde balerin olsaydım daha özgür bir birey olabilirdim diye bir inancım vardı. Avatarımdaki balerin de yine bana özgürlüğü hatırlattığı için seçimimi bu şekilde yaptım.

Sevgilerimle. actionsmile

Çok güzellllmiş... :) Zerynthia' nın bir kelebek çeşidi odluğunu bilmiyordum... Umarım istediğin gibi olursun hep ve öyle yaşarsın zerynthia..

maviinci 03-10-2010 02:06 PM

eee,, hıımmmmm,, şeyyy,, sanırım anlatıyor smil56

Işıldayan Safir 06-10-2010 01:20 PM

Alıntı:

denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771684)
Çok güzellllmiş... :) Zerynthia' nın bir kelebek çeşidi odluğunu bilmiyordum... Umarım istediğin gibi olursun hep ve öyle yaşarsın zerynthia..

Teşekkür ederiimmm. ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 PM.