![]() |
CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) KEL _TAVA_jöLE Bu oyunda ilk giren yukardaki alakasız üç kelimeyle bir cümle kuracak sonrada alakasız başka bir üç kelime söyleyecek sonra giren bu yeni kelimelerle cümle kuracak ve yine alakasız başka üç kelime söyleyecek aynı şekilde devam edip gidecek |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) tavada pişip şaça sürülen jöle kelliğe iyi geliyormuşş_ kimse denemesin |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) enes cümlen çok güzel ama kelime söylememişsin |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) armut_yumurta_sucuk |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) sabah kahvaltısında suçukluyumurta yedikten sonra öglen yemeğinde sadece armut yiyebildim... balkon _ klavye _ balık |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) arsız balığımı klavyeyle vurarak oldurdum ipreti alem olsun diyede balkona astım :) sapkal89 motor_havyar_elastik |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Elastik vücutlu, motor beyinli adam, her sabah havyar yiyor (garip bir cümle oldu kabul ediyorum) gemi_top_mandal |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) bayanın birisi balkonda camasır mandallarken gemiden cıkan top kadını vurdu bütün elbiseler kirlendi:) uçurtma_pilot_lavabo:) |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Lavaboda uçurtma uçurtmaya çalışan oğlunu gören anne'Oğlum sen pilot değil misin git uçağını uçur'diyerek evden yolladı. şemsiye_forma_ıstaka |
üzgünüm herkese selam ve güle güle kanadım bir süreliğine kırık umarım dönücem hepinizi çok seviyorum herkese selamlar olsun.........yağmur sonrası güneşim ben.. |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) defne dj lik formasını giymiş, ıstakası elinde ve tüm bilardo toplarını tüm köşelere tek vuruşta tam isabet ettirmiş, yağmurda şemsiyeye bile ihtiyacı yok onun, yağmur sonrası güneşimizi bekliyoruz sevgimizle kucaklamak için yağmur, paraşüt, havuz hadi anlamlı cümle kurun bakem |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Paraşütle atlarken yağmurda ıslandığım yetmezmiş gibi birde havuza düştüm. ruj-pasta-kanat |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) bayanın biri rujlu dudaklarıyla pasta yedi ama doymak bilmiyodu üstüne 4 porsiyon deve kuşu kanat yedi:) bizade masallah demek düşer ayakkabı topuğu_bisiklet mili_uçak taki hemşeri |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) 4 diil bi kere 3.5 porsiyon yedim ben ki uyduruyo 4 diye yahu:)) Ya cümle yazcaktımda mil ne ya km gibi bişi mi? |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) enes arkadaşım çok aradınmı bu kelimeleri:) ayakkabı topuğunun biri kırık olan uçaktaki hemşire bir taraftan bisiklet mili satıcısı olan adamın nabızını kontrol ederken bir taraftanda adamla konuşuyordu. bilğisayar-pasta-insan |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Yine bilgisayar başında, dj lik yaptığım birgün annemin yapmış olduğu o enfes pastayı yerken, insanların arabesk muziğini dinlemekten nasıl bir zevk aldıklarını düşündüğüm bir gündü Kapasitans-tırnak makası-dişçi ice1 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) en duyarlı kapasitans insan yüreğidir, tırnak makasıyla kesip attığın tırnak kadar değeri olmayanlar için dişini sıktıkça, dişçi bayram eder, yürek ise iflas...... peh ne cümle kurarmışım heeee, içerikli bile oldu, dusun toprak, karbon, ışık |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Yüreği toprak kokanları karbon monoksit ile kirletmeye çalışanlara bir ışıkta siz tutun benim cümlede eh anlamlı olmaya çalışması bakımından puan getirebilir dl67 Göz_ derin_ihtiyaç |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) GÖZLERİME DERİN BAKARSAN,ORDA SENİN SEVGİNE İHTİYAÇ DUYAN BİR ÇOCUK GÖRECEKSİN....((Aay büyük olmuşş kusura bakmayaınnn ) subliminal,gerdek,sıva |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) y789 herkesler sairmiş de haberimiz yokmuş.süper yahu.. Sıvası yıpranmış,anıları ise hala taze olan odasına girdi ve derin bir soluk aldı, gerdek günü gerginliğinin alevlendirdiği, yıllar boyu bilinç altında biriken çöplüğünün yaşamına yansıması olan tüm subliminal uyarıcılarına dur dediği gün bu gün müydü?. dusun 44 yazıt,pişmaniye,dantel. sapkal89 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) denizin dalgalı olduğu bir günde büyük bir boşluk içine düşmüştü yüreğim eyyy isatanbulun taksileri ula birde beni alın..... simit midye tospa |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) buna ne yürek dayanır ne de can elim yüzüm kan içinde kan buğulu camda adıydı geriye kalan beynime çaktım onu işte o an |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) haklısın şiire dalinca mest oldum şairlik varmış bendede dimi ama kelimeler geliyor aşk köstebek fakir hadi bakem |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) dan dan dan çekilin yoldan geliyor nurhan çaya şekere yapılsada zam durmadan eğitimsiz halkın bağrından akar hep kan kedi bebiş laf |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) saman alevi gibiyse aşkın güneşe ermez başın bir parça çavdarsa katığın ibrahim sofrasındadır aklın telve,perde,turşu |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) telve nedir bilmem ben perde perde olmuş gözlerim gel gayrı yar anan turşunumu kuracak! gaynana_bilov_malezya |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) gitmek isterken malezyaya baktım bilovun anlamına ne çare bunu kaynanaya anlatmaya 40 yıllık kaynana olmuş gaynana smiliyface böcek, güverte, tüy |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) heyy nurhanza nurhanza... bin yıldır kayseride kaynana yok biz deriz gaynanaaa hiç kayserili dostun yoksa boşuna yaşama atla biyerden sana elveda ... khkh56 güverteye dökülen kuşların tüyleri hariç her yerini böcekler yadi salıncak dolmuş dolmamış |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) trakyadan bindim dolmuşa kayseride verdim mola dostlar salıncak kurmuş ama nurhanzanın vakti dolmamış daha öyle denmez hemen elvedaa fener, kartal, saray |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) biz saray gibi evlerde oturmuyoruz belki ama FENER'in her macına gidiyor,kartalların yuva yaptıgı yerlere cıkıp alem yapıoruz vida - buton - elips |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kanaryayı alır elips şekline getirir duvara vidalarım.Buton falanda bize uymaz.Direkt dalış yaparız :)) şampiyon _denizli_galatasaray |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) galatasaraydan başka şampiyon varmıdır denizlilerin gönlünde? umut, fakir ekmek thumbsanim |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) umut, fakirin ekmeğidir. Fakirde olsak, kahvaltıda umudu tost makinasının içine koyup üzerine tereyağı sürdük mü tadından yenmez. Sorun - e-posta - siyah |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) dün gece damlayla sokakta gezerken aniden zıplamaya başladı..gülmekten öldük yaa görmen lazımdı :D |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) eee hani kelimeler |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) dalda var salkım salkım üzüm bu ne ihtiras gülüm geçen yıl asmayı ektimbu yıl üzümlü keki pişirdim vay canına şair olacam ben korku, hasret, umut |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) hasret kaldım gülüşüne bir umut var seni göreceğime dair içimde korkum ecelden değil sensizlikten tat,koku,his |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) yolumun nuru canımın cananı korkum yolumdan hasretim canandan umudum yarından tadı damağımda kokusu burnumda hislerime teslim oldum evlat evlat evlat |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) evladım,kızım,oğlum 88a mlk34 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) zor kelimeler seçsende sen caz yapsamda ben baz istasyon denen yerden sinyaller kesilsede birden kaz gelecek yerden................. esirgemez işini bilen ay çok eğleniyorum ayrıca bu işten ben tuna, suna, buna |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM. |