![]() |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) sarılmalı o ince bele saçlarına taktığı o güle meftun olur o sese bülbüller bile çatla patla sakla |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) ay gülmekten yazamıycam es geçiyorum smil56 kiss3 bad45 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) bindik kayığaaaa hoplaya hoplayaaaaaaaaaaa selam saldık bizim dayıyaaaaaaaa ha çen beraberiz şidu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kelimeleri vermeyi unutmuşum ara, dara, kara |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) sen şimdi bana dedin ki hade bul püf noktasını ahanda buldum ben işin püf noktasını karşılıklı şiir atıştımak maharet ister özlü sözlü sevda ister kısacası yürek ister oyunumuz cümle kurmaca farkındaysan bize oldu aşıkların er meydanı ayyy çok uzun cümle oldu buuuuuu hatta destan ve hatta şiirlikten bile çıktıı sankiiii ben artık vezin takılıcam hade sende bul püflemeden bir vezin aruz, karış, barış |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) ektin kalbime aşıkların sevdasını dilime dolandı kelimelerin kekremsi tadı vandan bile duyulur sedası darılmak gücenmek yakışmaz dilinden şiir dökülene geç gelsede cevabım cümlelere uzanırız gönüllereeeeeeeeeeeee arada kulak ver radyoyadan sana sesleneneeeee ark5 kiss3 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) harikasın valla ne diyim hani kelimeler nerde diyim ben |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) bitiremeden gönderivermişim biz sanki oyunu kendi kafamıza göre çevirivermişiz cümle kurmaca olmuş şiir yazmaca artık kelime vermeyede hacet kalmamış olsun cancağızım gönlümüz hoş olsun yeter ki muhabbet olsun sevgi huzur aydınlık kelimelerimiz olsun ömrümüzce bize yoldaş olsun |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kelimeler yetmiyor bazen seviyorum desede kilim gibi dokumak lazım aşkı sevdayıda ortaköy, kuş, gül |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) yalandan değil yürekten yakmışız abayı hayırsıza saldık çayıra mevlam kayıra kum göz kaş |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) deme öyle bir sen kaldın birde ben izliyelim bakalım bekleyelim görelim elbet oyuna katılan olacaktır katıl oyun şimdi |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Alıntı:
smiliyface idea3 Çantandan gelen telefonun sesimiydi neydi... smiliyface gulensmiley Çikolata_Kar_Şezlong... |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) GÜNEŞ ÇİÇEK BAL |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) çiçek kokuları içerisinde güneşlenirken canım ballı lokma tatlısı çekti. çengelli iğne karnıbahar göbek atmak (buyrun bakalım) |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) samanı doldurdum dama zıtlaşıp durma benle ama güneş vurmuş her yana çiçekler durmuş arılar için bala çengelli iğneyle taktım çiçeği yakama karnıbaharla yapmışlar salata göbek atmak yakışır şimdi bana oley oley oley fıstık ezgi günlük |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) ezgiler kulaktan kulağa yayılır fıstık gibi tadı damağımda kalır günlük derlere bulunur derman önemli olan insanlıktır ancak o baki kalır smiliyface kuş-ağaç-zaman |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) zenginlik, dikkat, başarı |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kuş ağaç ve zamanla cümle kurmadan zenginlik dikkat ve başarı kelimelerini vermişsin ben hepisini bu cümlede kullanmış oldum süperim yaaaaaa yeni kelimeler verebilirim şimdi size şimdi demin hani |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) demin gittin yanımdan şimdi solgun çiçekler hani sen ayrılık nedir bilmezdin ama ben gideceğini ilk anda sezdim 44 hatıra-beyaz-akıl |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) beyaz bir sayfanın üstüne onunla ilgili aklımdada kalan son hatıraları yazmak için çalışıyor, çalışıyordum... dl67 dl67 utananadam ufuk-teori-pekmez 44 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) ufukta geleceğimiz dururken teori ile yol yürünmez ki...... geleceği yakalarız ancak çalışırken pekmez gibi kanım aksın ki........ işte budur yol yordam iz kulak çay |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) çayımızı içerken bir yandan da kulağımızı dikip izleri bulan polisi dinledik ... berrak - şükür - yagmur hismiley |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) hey atmaca atmaca gel sende katıl oyunumuza kelimelerden cümle kurmaca şükrederiz yağan yağmura su gibi duru berrak şiir gibi şen şakrak doyasıya yaşamak fırsar kum kil |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) cümle kurmacada fırsat varken şair olmaya denizde kum, ağızda söz tükenirmi.... devam etmemişsiniz, sözleri çatıp üretmeye, kilden kiremit yapıp çatıyı kurmaya buyrun haydi sizde oyuna............ rüzgar, hatıra, su.................. |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) forumda cümle kurmaca çok hoş cümlelerle devam ediyordu, atakan ...nedense benim cümlelerden sonra yazan arkadaşın cevapları tamamen yok olmuş, nasıl olmuş anlamadım, üyelikten mi ayrıldı, onun yazıları silinmiş aradan, tek benim kurduğum cümleler kalmış, halbuki biz ne güzel aşıkların atışmaları gibi oyun içinde birbirimizle şiirsel cümleler kuruyorduk, bir RÜZGAR esti inceden inceden hatıralarımız sürüklendi, sele karıştı akan yaşlar gözünden sebebini kimse bilemedi boğulurken bir avuç su birikintisinde hayatım değişti ailesi çıkardı bizi dipten yüzüyoruz artık hiç yorulmadan izleyin bunu anacım http://www.godtube.com/view_video.ph...aca5dd9ea45513 azim, işte, baba |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) farkettiğin iyi oldu nurhanzacım.. bildiğim kadarı ile biz böyle bir işlem yapmadık.. hatta kendisi bizlere kapris yapip gittiği halde saygımızdan yasaklamadık ya da kıdemi ile ilgili aldığı yetkilerden men etmedik.. kendisi sık sık foruma okuyucu! olarak girmekte.. kendi mesajları ile ilgili olarak işlem yapmış olabilir.. geçmişe yönelik araştırma yaparak durum aydınlığa kavuştuktan sonra gerekli işlemleri yaparız tatlım.. sevgiler.. |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) azimlidir bu dünyanın yolarında koşturmaya işte cengaver geliyor durmayın karşısında babası gibi heybetlidir kodumu oturtur. khkh56 o hakimdir evrenin yasalarına masa taş dil |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) öle uzun bir konu ki yatırdılar masaya 40 gün 40 gece yetmedi anlatmaya taş bastı bağrına ağzı dili yetmedi acısını bağırmaya sabır, koz, devam |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Elimde astan 5 e koz var Rakibimin alnında ter var Sabırla bekliyorum hamlesini devam eden ilgisini İçimde onu yenecek sonsuz bir güç var. Alımlı, duvar, kaşık |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kendisine baktım alımlı duvarına baktım boyalı sofrasına baktım kaşıkları yaldızlı ama dostum olabilmesi için yüreğine bakmalı onur, yaka, işkence |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Çektim bu işkenceyi onurumu korumak için Yırttım attım yakamdan kravatı özgür olabilmek için Umudum içimde bitmek bilmez bir alev Sevgimi sunuyorum sana aşkı bulabilmek için film balık lastik |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) hayatımız olmuş bir film oltada balık misali nereye çekersen çek lastik misali misallere karnımız tok gari artık silkelenmenin tam vakti yürü, devir, çevir |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Gel, bu hayatı benimle yürü, Tüm engelleri sevgiyle devir, Koşmaktan yorulduysan, Biraz da pedal çevir.. smil56 smil56 güzel, gündüz, gece |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) eğer ciddiysen sözünde kin yoksa özünde birazda güzellik varsa yüzünde hem yürür hem pedal çeviririm gündüz gece sap saman çöp |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) sapla samanı ayıramaz olduk oyuna kimseyi katamaz olduk eften püften çöpten şiir okurduk kaçağım bilse bu köşeyi sap saman çöpten oluştururdu yinede şiirini bende olurdum bu dünyanın en şirini sung66 kaçağım- nerdesin- yahu |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) umutlarımdan kaçağım bundan böyle sen şimdi nerdesin bari onu söyle yahu bir ses versen keşke bu ne böyle bekle de bekle görgü-yastık-kan |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) görgülü biri olarak teşekkür ettim önce nihayet cevap geldi şiirime kafamı yastığa vurup uyumadan önce yanlızlıktan kan akardı şiirime hoşgeldin. nerdeydin. hapşırık clapping |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Hoş geldin diyebilmeyi öylesine isterken Aklımda tek bir soru vardı; '' nerdeydin?'' Tam cevabını almak üzereyken Hapşırık tuttu seni, söyleyemedin... gitar, tabak, kalem |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) tabağındaki son lokmayı bölüşmeyi kaleminle savaşmayı mutlu yarınlara koşmayı gitarınla anlat tüm dünyaya hüzün. balkon. çam |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) hüzün türküleri söylersin durmadan mehtaba dalar gidersin balkondan güzelim çam kokularını çekmek varken içine sen burnunu çekersin ağlamaktan... yaprak, fincan, mavi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:11 AM. |