![]() |
Ynt: hangisini seçerdin savaşmak.. lost mu heroes mu? |
Ynt: hangisini seçerdin lost tabiki. bekarlık sultanlık mı,eziyet mi? |
Ynt: hangisini seçerdin ikiside sevgi, saygı, sabır bittiyse mecburen evli kalmakmı? boşanmakmı? |
Ynt: hangisini seçerdin bosanmaaaaaaak vien1 |
Ynt: hangisini seçerdin aşk mı mantık mı |
Ynt: hangisini seçerdin mantık bulmaca mı sudoku mu? sapkal89 |
Ynt: hangisini seçerdin bulmaca altınmı gümüşmü |
Ynt: hangisini seçerdin gümüş (ya da beyaz altın ) y789 orman mı denizmi |
Ynt: hangisini seçerdin mümkünse ikisi 44 DENİZ konuşmak mı susmak mı? |
Ynt: hangisini seçerdin söz gümüşse sukut altındır susma sustukça sıra sana gelecek süt mü ayranmı |
Ynt: hangisini seçerdin süt benim tercihim benmi bizmi ? |
Ynt: hangisini seçerdin Biz.. çay mı kahve mi? |
Ynt: hangisini seçerdin e tabii ki de çay yürüyerek mi arabayla mı?(Yakın mesafe tabii ki) |
Ynt: hangisini seçerdin elbette yürüyerekk sakız mı şeker mi |
Ynt: hangisini seçerdin hımm sakız diyelim.. ders çalışıp uyumak mı,erken kalkıp ders çalışmak mı?Hadi bakalım... |
Ynt: hangisini seçerdin Özledim okul yıllarımı birden.Gerçi kitap yüzü açmazdım ama blook Erken kalkmak zulüm.Ders çalışıp uyurdum mecbursam yani. Bilardo mu okey mi? |
Ynt: hangisini seçerdin okey... super aşkmı sevgimi... f678h |
Ynt: hangisini seçerdin sevgili aşk 44 sevgi tabii ki super aşk güzel ama ben kalıcılığına inanmıyorum.. sinema mı tiyatro mu |
Ynt: hangisini seçerdin sinema sahil mi dağlar mı? |
Ynt: hangisini seçerdin daglar . tofaş şahin - ferrari f 350 :=) |
Ynt: hangisini seçerdin ferrarii tabiikii khkh56 ayna tarak ttli3 |
Ynt: hangisini seçerdin cokmu aradin bu kelimeleri enson yazan yazmaz herhalde piskolojikmen etkilenme korkusundan bari ben devam ettireyim ben eti- cin diyorum yemesinide cok severim smil56 melek mi kelekmi sapkal89 |
Ynt: hangisini seçerdin evet cok aradim varmi bi diyecegin kizgin1, herseyde hep zit yapmisin, neyse dusun |
Ynt: hangisini seçerdin bir akşam, bir bahçede, bir hamakta yıldızları izlemek mi? bir akşam, kumun üzerine oturup denizi izlemek mi? |
Ynt: hangisini seçerdin bir akşam, bir bahçede, bir hamakta yıldızları izlemek Salıncakta sallanmak mı? Kaydıraktan kaymak mı? thumbsanim |
Ynt: hangisini seçerdin slıncağı alayım mümkünse.. terlikmi sandalet mi |
Ynt: hangisini seçerdin Sandalet :) Aşk mı Özgürlük mü? smil56 |
Ynt: hangisini seçerdin aşk ttli3 ilkbahar mı sonbahar mı? s456 |
Ynt: hangisini seçerdin ilkbahar. laptop mu cep bilgisayarı mı? --- ne bilim aklıma bu geldi. blook |
Ynt: hangisini seçerdin Tabiki laptop..herşeyin büyüğü makbul neseli56 Aslan mı Kaplan mı?? |
Ynt: hangisini seçerdin aslan telefon mu msn mi |
Ynt: hangisini seçerdin telefon s45apk dostmu sevgilimi smil56 |
Ynt: hangisini seçerdin dost gibi bir sevgili olsa en iyisi, saçmaladım sanki biraz. Ama anlatmaya çalıştığım sevgili diğer herşeyin yanında en iyi dostum olmalı. Sıcak mı? Soğuk mu? |
Ynt: hangisini seçerdin soğuk dikeni için gül mü yoksa çiçeği için kaktüs mü (kaktüslerde de çiçek açıor.) 44 |
Ynt: hangisini seçerdin çiçeği için kaktüs herşeyin güzel yanını görmeli .. istanbul mu ankara mı.. |
Ynt: hangisini seçerdin ankarada olsam da istanbuldur kesinlikle, yahya kemal de şöyle demişti bilirsiniz; ankara'nın en çok neyini seversiniz? istanbul'a dönmesini kız çocuk mu istersin? erkek çocuk mu istersin? |
Ynt: hangisini seçerdin kız çocuk istedim oldu şimdi de erkek çocuk istiyorum ama meçhul girlhaha deniz yolculuğu mu, uçak mı ? |
Ynt: hangisini seçerdin deniz yolculuğu tabi kiii bungee jumping mi yapmak mı istersin? rafting mi ? |
Ynt: hangisini seçerdin Benim yükseklik korkum var.Rafting i alıyım ben. Saz mı? Söz mü? |
Ynt: hangisini seçerdin hem saz hem söz desem olmuyor muydu saz alayım zaten kursuna da başlıcam elimde olsun kışa kadar dursun derty kışın kayak yapmak mı yazın denize girmek mi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 PM. |