![]() |
Ynt: hangisini seçerdin topuklu ayakkabı.. b456 iran halısı... yörük kilimi.. |
Ynt: hangisini seçerdin İran halısı ipek-yün |
Ynt: hangisini seçerdin ipek (daha kadınsı :P) çalışmak - gezmek |
Ynt: hangisini seçerdin gezerek çalışmak süper olurdu... girlhaha çalışmak diyeyim bari.. wave yünsü kadın olmuyomu.. aa34 guguklu saat / dijital (zilli ) saat 44 |
Ynt: hangisini seçerdin guguklu saatle uyanmam biraz zor be shamanım sevincli bu yüzden teknolojinin nimetlerinden faydalanıcam..dijital saat beni anca kaldırır.. 44 topuksuz ayakkabı....topuklu ayakkabı(sanırım bu soru bayanlara özel oldu) ttli3 |
Ynt: hangisini seçerdin yandın yandınnn... khkh56 bu soru sorulmuştuuuu aa34 aa34 hemde daha yeni bu sayfanın başında.. sevincli sevincli Alıntı:
|
Ynt: hangisini seçerdin Alıntı:
tühhhhh yandımmm demek..cezam ne olcak şimdi?ay bak görüyomusun durduk yere ceza yedim şimdi.. khkh56 khkh56 kız insan bi tiyo verirdi önceden.. sevincli düzelteyim bari 44 uçak seyehatimi-gemi mi?(ay buda sorulduysa bana bir ayva gönderiver shamanım..yada ben bir tatile gideyim) tatilsmiley |
Ynt: hangisini seçerdin herikisinide yapmadım ama gemi seyyahatini seçerim ohhhhhhhhhhhh siyah beyaz foto-renkli foto |
Ynt: hangisini seçerdin siyah beyaz foto (nostaljik olur ) kır gezisi - çarşı/pazar gezisi ( pek olmadı galiba ama ) yazdım bi kere geri dönüşü yok....... |
Ynt: hangisini seçerdin olmuş olmuuşşşşş kır gezisi! karışık dondurma - sade dondurma? |
Ynt: hangisini seçerdin karışık dondurma ( içinde herşey olsun hayat gibi) smiliyface çay simit - evde pazar kahvaltısı |
Ynt: hangisini seçerdin caylı simitli evde pazar kahvaltısı olmaz mı khkh56 khkh56 khkh56 Tabii ki evde pazar kahvaltısı :) Kafede nescafe mi - ev de nescafe mi :P |
Ynt: hangisini seçerdin cafede nescafe (daha kafiyeli) skan67 mu? hpm1 mu (hö ne garibim ben yahu) |
Ynt: hangisini seçerdin ikisi birden desek olmazmı? yaş pasta - kuru pasta |
Ynt: hangisini seçerdin kuru pasta otobüs-minibüs |
Ynt: hangisini seçerdin otobüs (gece uzuun bi yolculuk süper ) patlamış mısır - haşlanmış mısır |
Ynt: hangisini seçerdin közlenmiş mısır dicem o şık yok haşlanmış diyim bend e emel sayın-muazzez abacı |
Ynt: hangisini seçerdin emel sayın etli yemek - sebze yemeği |
Ynt: hangisini seçerdin sebze yemeği ttli3 gökyüzü - yeryüzü |
Ynt: hangisini seçerdin gökyüzü ( heleki bol yıldızlı ) sanal alem - gerçek alem dl67 (olmadıysa pardon yani ) |
Ynt: hangisini seçerdin gerçek alem yazmak - okumak |
Ynt: hangisini seçerdin ikiside diye bir seçenek yok demi bence c ) hepsi neseli56 yazmak Biraz çocukluğumuza gidelim benim yaşımda olanlar bilir herhalde KAle baskın - Kukalı saklambaç smiliyface |
Ynt: hangisini seçerdin kale baskııınnnnn! dandy - tipitip |
Ynt: hangisini seçerdin tipitip şokella - nutella (biraz reklam kokuyor ama ) smil56 |
Ynt: hangisini seçerdin nutellaaa, hernekadar şokella nostaljik gelsede heleki tüpteki tv - sinema |
Ynt: hangisini seçerdin sinema... kaymaklı ekmek kadayıfımı,revanimi? |
Ynt: hangisini seçerdin revani kakaolu kek - meyveli kek (acıktım galiba ) smil56 |
Ynt: hangisini seçerdin seçemedim bir an:)bende çok acıkmışım herhal:) Meyveli kekte karar kıldım:) DVD'de Dizimi? Filmi? |
Ynt: hangisini seçerdin dizi lost mu - heros mu? |
Ynt: hangisini seçerdin lost.. sallanan koltukta şekerleme... hamakta şekerleme .. |
Ynt: hangisini seçerdin hamakta şekerleme! sabah uykusu - gündoğumu seyri ? |
Ynt: hangisini seçerdin ikiside desem olmaz demi ???? uykuyuda pek severim. gündoğumunu seyretmeyide..... sabah uykusu salaş balıkçı lokantası - lüks balıkçı |
Ynt: hangisini seçerdin SALAŞ BALIKÇI LOKANTASI, TABİİ TEMİZ OLMAK ŞARTIYLA LEVREK - LÜFER? |
Ynt: hangisini seçerdin lüfer yaz tatili - kış tatili |
Ynt: hangisini seçerdin yaz tatili deniz mi - orman mı ? |
Ynt: hangisini seçerdin deniz sade kahve - sütlü kahve |
Ynt: hangisini seçerdin hımm eskiden sade ve şekersiz içerdim ama kalbim 120 atmaya başlayınca vazgeçmek zorunda kaldım şaşkın şimdilerdeyse sütlü olanı tercih ediyorum ttli3 tabi öncelikli tercihim şööle bol köpüklü bir türk kahvesi yanında da çikolataaa 956k şerbetli tatlı - sütlü tatlı |
Ynt: hangisini seçerdin sütlü tatlı ama annem yaparsa baklavayada hayır demem y789 düşük bel pantalon - yüksek bel pantalon oldumu? |
Ynt: hangisini seçerdin düşük bel pantalon gece mi, gündüz mü? |
Ynt: hangisini seçerdin gunduz mantik evligimi ask eviligimi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM. |