![]() |
Ynt: hangisini seçerdin aşk evliliği gül - kır çiçeği |
Ynt: hangisini seçerdin kır çiçeği korku filmi - aşk filmi |
Ynt: hangisini seçerdin aşk filmi altın - gümüş |
Ynt: hangisini seçerdin gümüş.. nazım hikmet-attila ilhan |
Ynt: hangisini seçerdin atilla ilhan sade soda meyvelei soda |
Ynt: hangisini seçerdin meyveli soda tabiki dizi mi sinema mı wave |
Ynt: hangisini seçerdin sinemaaa.. kimyon mu kekik mi? smiliyface |
Ynt: hangisini seçerdin cin yaz-kış? |
Ynt: hangisini seçerdin yaz yüzme kayak ? |
Ynt: hangisini seçerdin yüzme Cindy Crawfort, Sivaslı Cindy |
Ynt: hangisini seçerdin gel gel türke gel ben sivaslı sindy secerdim imitasyon olsada 12389 rap mi metal mı blook |
Ynt: hangisini seçerdin Ya ama orjinali warken n işim olur çakma sıyla... Tabiki metal(lica) sufle mi ,fıstıklı baklawamı |
Ynt: hangisini seçerdin fıstıklı baklava (canım istedi) kurufasülyemi-yeşilfasülyemi wave |
Ynt: hangisini seçerdin yeşiiiil fasulye.. nane ,tere otu, maydonoz? |
Ynt: hangisini seçerdin nane kahve mi - çay mı ? |
Ynt: hangisini seçerdin çay şekerlimi şekersizmi? |
Ynt: hangisini seçerdin şekerliiii..tek yeterli....küçük çay bardağında olsun teşekkürler.. smiliyface orman sahil? |
Ynt: hangisini seçerdin |
Ynt: hangisini seçerdin tavlaaa (tek bir tane seciniz , Sevgi varsa sadakat yada sadakat varsa sevgi vardır die olayı trajikomik bi hale getirmeyelim pls. :) SADAKAT'mi - SEVGİ'mi |
Ynt: hangisini seçerdin |
Ynt: hangisini seçerdin art56art56 KAVGA - GÜRÜLTÜ blissy |
Ynt: hangisini seçerdin gürültü... tavla, okey, batak f678h f678h f678h |
Ynt: hangisini seçerdin okey.. deniz yıldızı,deniz kabuğu,deniz kestanesi smiliyface |
Ynt: hangisini seçerdin deniz kabuğu, deniz, göl, dere |
Ynt: hangisini seçerdin deniz gülmek üzülmek |
Ynt: hangisini seçerdin gülmek deniz- havuz? |
Ynt: hangisini seçerdin deniz kuş kedi |
Ynt: hangisini seçerdin kedi okyanus deniz |
Ynt: hangisini seçerdin deniizi biliyorum bu demmki okyanus diyorum daha çarpıcı bir güzellik xp- vista |
Ynt: hangisini seçerdin xp senin yazılarına göz gezdirirken ne göreyim sosis ve hardal konusu beni yerimden kaldırdı taaaa markete götürdü, sen al sosisi hardalı patatesi bir güzel kızart bunlar bana yol su kilo olarak dönsede hay allah razı olsun kaç yüz yıldır niye esirgemişim kendimden böle ziyafetleri şu an itibarıyla hardal ve sosis kedimle birlikte bize eşlik ediyor radyomdaki bana göre enfes parçalara afiyet şekerlendik ya sizzzz ziyafetmi kıyafet mi |
Ynt: hangisini seçerdin kiyafet zeka mı güzellik mi |
Ynt: hangisini seçerdin ikisi birden hehehhehe yakışır yaaaa yakışıklı mı zenginmi |
Ynt: hangisini seçerdin yakışıklı eeeee nedemişler çirkinle sabahlar güç olur dl78 aşk mı para mı smil56 |
Ynt: hangisini seçerdin aşk aşksız parayı nedim canım para gönlümü degil cebimi doldurur o da bir yere kadar aşk sevenin ilmek ilmek dokudugu kalpten kalbe serili bir kilim aman sakın kilimi elemeyin susmakmı konuşmakmı |
Ynt: hangisini seçerdin alk78 konuşmak yeşillikmi sahil mi |
Ynt: hangisini seçerdin her ikiside vazgeçilemez bence yeşil umuttur sahil hayallerimin bana dalga boyutunda getirisidir düşünsel bakışımda thumbsanim yazmakmı okumakmı |
Ynt: hangisini seçerdin okumak su sesi mi klasik müzik mi music45 |
Ynt: hangisini seçerdin dogal olan her zaman özeldir yaradandan ötürü onun için su sesi yagmurmu güneşmi |
Ynt: hangisini seçerdin güneş :) gemi de bir yolculuk yaptığınızı hayal edin deniz dalgalı mı dümdüz mü |
Ynt: hangisini seçerdin ben dümdüz olmasını tercih ederim.çarşaf gibi tabiri vardır ya.hele günbatımında harika olur. kaçmak mı savaşmak mı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:08 PM. |