![]() |
O Bunu Okuyor!! Ona söylemek istediklerinizi yazın..Okuyormuş gibi düşünün...Belkide okuyordur kimbilir blissy blissy |
Ynt: O Bunu Okuyor!! ben mükemmelim ben eşsizim ben benzersizimv.b. sevincli |
Ynt: O Bunu Okuyor!! sen cok karaktersiz birisin |
Ynt: O Bunu Okuyor!! davranışların hiç hoşuma gitmiyor..bu kadar tutarsız olmana bir anlam veremiyorum..ne yapmak istediğini anlamıyorum anlayamıyorum.... sadanim |
Ynt: O Bunu Okuyor!! o kim ona göre bişey sölicem |
Ynt: O Bunu Okuyor!! herhangibiri senin hayatında olan..sevgilin ,arkadaşın,ailen vs.. vs...o kişi sanki bu adıklarını okuyormuş gibi anlatabildim mi.... smiliyface |
Ynt: O Bunu Okuyor!! biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip seni tanıdığıma lanet olsuun biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii p allah .................................................. ................ sen elime bi geçersen varya biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip oh be adamı gayet rahatlatıomuş saolasın |
Ynt: O Bunu Okuyor!! o bunu okuyorsa ;rahatlamana sevindim... blissy blissy |
Ynt: O Bunu Okuyor!! keşke duysa ama bi türlü bunları o na söleyemedim |
Ynt: O Bunu Okuyor!! bence içinde kalmasın bu kadar biiiiiiiiiiiiiiiiiiipp li olmasada söylesen ii olur onayi |
Ynt: O Bunu Okuyor!! yok bana yptıklarını yazsam bütün site biplerdi ona |
Ynt: O Bunu Okuyor!! Alıntı:
|
Ynt: O Bunu Okuyor!! hayatımda gördügün en akılsız birisin ve dahası sen olanaklarını kullanamayan basit cok zayıf ve bana göre beynini kullanamıyorsun her şey boş noto kafa 12389 |
Ynt: O Bunu Okuyor!! surat değilki kösele |
Ynt: O Bunu Okuyor!! ben hala bıraktıgın yerde seni bekliyorum.seni seven kalbim yoklugunda çok yara aldı.dön ne olur.günleri saya saya tükendim...sordugun sorunun cevabı EVET... tender45 |
Ynt: O Bunu Okuyor!! pişman olman artık bişeyi değiştirmez. |
Ynt: O Bunu Okuyor!! seni sadece allah a havale ediyorum...ben ne diyebilirim ki senin gibi gerii bi şahsiyete ..gereksiz bi kişiliksin...senin hertarafına estetik neye yarar..seini ruhun doğuştan dikişli..boşluklar hava kaçırıo oğlum...allah ıslah etsin...ama bigün beni görünce vay be diceksin ondan da haberin olsun.. dlckrn n9598 |
Ynt: O Bunu Okuyor!! sen tanıdığım en salak adamsın yazık acıyorum sana... ttli3 |
Ynt: O Bunu Okuyor!! çok gerginsin...yazık sana tedirgin olacak bişey yok bence... kendine zarar veriyorsun... coffe2 |
Ynt: O Bunu Okuyor!! Benimle evlenirmisin. seni çokkk seviyorummm... |
Ynt: O Bunu Okuyor!! Seni seviyorum seni seviyorummmmmm çok seviyorum ne olur gitme İngiltereye bırakma bu güzel toprakları.......... Bak melekte yalnız kalcak arkandan ağlayacak hadi gitme boşaltalım bavulları biletleri tarihsiz bır zamana erteleyelim .... ne olur gitmeee... |
Ynt: O Bunu Okuyor!! İngiltereye giden bütün uçakları iptal et... kız cağız üzülmesin beee..:) |
Ynt: O Bunu Okuyor!! herkesler kendi işine baksın,dörtgenlerinde kalsın n9598 anlayana davul zurna saz anlamayana davurna az... blook |
Ynt: O Bunu Okuyor!! verdigim degeri ve sevgiyi anlamadınya nediyimki ben artık sana birgün insancıklıktan çıkarda insan olursun umarım gerçi bu söyledigimin anlamını anlarmısın sen anlasaydın kimseyi kırmazdın |
Ynt: O Bunu Okuyor!! ya sen ne kadar kör bi insansın senin kazanmak için ne kadar çok çabalıyorum farkında değil misin yeter ama bee artık duy beniii keşke bunu o kişinin yüzünede söyleyebilseydim |
Ynt: O Bunu Okuyor!! düğününe gelemediğim için çokk üzgünüm... sad456 hele biraz geçsin kızgınlığın arayıp bilare özrümü dilesem rt67 (umarım birkaç yıl sürmez sapkal89 ) |
Ynt: O Bunu Okuyor!! sana olan duygularımı biliyorsun..seni begendiğimi..biliyorum hep kalabalıklardasın ve işin gereği ulaşmanın zor oldugu ve gözönünde olan birisin..ama sana dediğim gibi ben senin gözlerindeki samimiyeti gördüm.o güzel ışığı..sana kaç defa ima ettim hayatında biri varsa lutfen bunu bana söyle,hem benim seni begenim yersiz olacak hem ben seni rahatsız ediyor durumuna düşmüş olacağım..sana bunu sormuştum ve cok guzel bir mektupla anlatmıştım benim için herşeyden önemli olan sadece 2 şeyin hayattaki herbir varlığıın seçimlerine duydugum saygı ve özlerine duydugum sevginin...ama lutfen artık şu rahatsız ediyorsam söyle lafını kesermisin demiştin.ben senin halinden ve kendi halimden memnunum demiştin..ama en ufak bir hareket,bir mesaj,bir nasılsın demiyorsun..bilmiyorum bu kadar mı yogunsun?bu kadar mı aklına gelmiyorum? biliyorm belki de bunları ne hakla soruyorum..kendim çalıp kendim oynadıgımı dusunuyorum bazen..biliyorsun sana cok defa hoşçakal çocuk yolun açıkolsun dedim ama sen daha bir kere bile vakit geciremedik böyle ayrılık olmaz dedin..ama nerelerdesin?sana doğumgununde şiir hediye etmiştim..içimdeki güzelliği ve farklılığı gördüğünü biliyorum ve ben de senin gözlerine güveniyorum..lütfen bu sefer yanılmak istemiyorum..insan iyi tanımadıgı birini özler mi..belki de yanlış yapıyorum yine aynı hatayı..ama bilmiyorum...bak çocuk lütfen duygularımla oynama..duygularmla oynayan bir başka kişi daha sen olma..tekrar toparlanmam çok zor.... sadanim |
Yazını okuyunca çok sevindim adına... Sanırım daha önceki duygudurmunu atlatıyorsun... Anladığım kadarıyla yeni birisi girmiş veya girmek üzere hayatına... Bu güzel bir haber.. alk78 (yanlış anlamadıysam, önceki kişi değilse eğer...) Senin gibi, taktir edilecek bir kişiliğe sahip birine mutlluk en güzel hediye... İnşallah gönlüne göre olur her şey... Bir de, duygularımla oynama demişsin... Birisi senin duygularınla oynuyorsa bu onun değil, senin suçun... Sen izin verdiğin sürece birisi seni kızdırabilir, dalga geçebilir veya seninle oynayabilir... İzin verme ve sana mutluluğu yaşatacak, seni hak edecek biriyle mutlu ol... Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: O Bunu Okuyor!! mehmetcim sen ne güzel kalpli insansın cok teşekkür ederim dileklerin için smiliyface evet yeni biri ile tanıştm ama hiç birbirimizi tanıma fırsatı bulamadık,bu sefer birinin beni kızmasına veya üzmesine izin vermeyeceğim..kendimi ince bir sınır çizgisinden geride tutuyorum özellikle,birşeyler netlşmeden ümitlenmek istemiyorum..İnşallah bizim gibi amacı saf sevgiye ulaşmak ,sevgi gösterip ,göstediğimiz sevginin bir ayna gibi yansımasını isteyen bizlerin gönlüne göre olur herşey..Allah kalbimize göre versin 98569 kalpten sevgilerimle ttli3 ttli3 |
Ynt: O Bunu Okuyor!! Pamukcum... Her şeyi olduğu gibi yaşamak ve bundan mutlu olabilmek... Önemli olan bu... Öncekiler de senin yeni mutluluğunun temelini oluşturacak kişilerdi aslında... Tecrübeler sayesinde hayatı ve insanları anlayabiliyoruz... Bu bakımdan, kendimizi kasmadan, yeni kişilere de açık olabilmeliyiz... Sen de bunu yapıyorsun, ne güzel... 25889 Ama en büyük hatamız şu olur genelde... Öncekilerin acısını başka birinden çıkartmak... Bu ayırımı da yapabilecek bir yüreğe ve beyne sahip olduğunu biliyorum...Hakettiğin mutluluk belki de seni arıyor ne dersin... blissy super Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: O Bunu Okuyor!! evet mehmetcim ,öncekilerin acısını başkasından çıkartmak yerine daha bir sevgiyle yaklaşıyorum eğer birşey yaşamaya adım atmışsam,yien de %100 güvenle yaklaşamıyor insan tabii ki bu imkansız ama en azından ben sunacağım sevgiden haberdar ediyorum karşı tarafı ama bu sevgimi alıp almamak ve bana yansıtmamak ona kalmış,olmazsa da canı saolsun diyorum,frekanslarımız , karşılaştıgımız,iletişim kurdugumuz zamanlardaki yaydığımız titreşimler farklı demekki diyorum,içimden sevgi hiç eksik olmasın..bu illa bir insana duyulan sevgi değil,herşeye,en başta kendimize..Kalpten sevgilerimle ttli3 ttli3 girlhaha |
Ynt: O Bunu Okuyor!! yaklaşık bir ay önce bir cumartesi gunu pendik pazarından dönerken ,tam minibüse binmeden önce cüzdanımı cıkartmış bozuk para ararken ,belki de şimdiye kadar hiçkimsenin başına gelmemiş bir şey yaşatan ve beni şaşırtan ,aynı sevgi dilini konuştugumuz insanlar da varmış dedirten şirin kız...ben önüme bakmış cüzdanımı karılştırıken çok fena hapşurmuştum smiliyface sen karşıdan gelirken bana çok yaşa dedin..Allah Allah nerden geldi bu çok yaşa dedim içimden..kafamı kaldırmadım..biri benimle dalga geciyor dedim..sonra benim yanımdan gecip gittin arkamda 2 metre kadar geride kaldın ve ben bunu hangi güzel niyetli insanın söylemiş olabileceğini merak ederek arkama baktım,o şirin kız seninle göz göze geldik ve gülüştük..Ne kadar samimi ve hoş bir anıydı bu...her neredeysen sana sevgi gönderiyorum !! sen de çok yaşa alk78 mlk34 |
Ynt: O Bunu Okuyor!! ya nasıl bi insansın anlamadım ki HAYIR diye bi kelime yok mu senin hayatında yeter artık nasıl bi belaysan düş artık yakamdan ,kendimi kötü hissettiriyorsun sad456 senden kutuluyim sinek kescem f678h |
Ynt: O Bunu Okuyor!! ben seni 4 yıldır seviyordum(ohaaa be abicim) şaşkın...ama 4 sene içinde seninle hiç konuşamadım, hep erteledim...vede sende pek fazla boş durmadın bu 4 sene içinde...Sevgililerin oldu, direk bağlandın. agl34...Sevgi saçıyordun...Ama nedense o sevgiyi bize pek göstermedin, yüzüne baktığımda, kulağına bazı şeyler gittiğinde biz faydalanamadık o sevginden...sebepler sonuçları doğurmaya başladı, pasifleşmeye, hayattan zevk alamamaya, özgüvenimi kaybetmeye başladım, şarkılarda duygu manyağı oldum ve bu yüzden kafa kimyam bozuldu Bilmiyorum şimdi ne yapmalı ne söylemeli? Ne anlatmalıyım sana.. Aslı'nda pek fazla suçun yok bunuda biliyorum... Sorun tamamen kendimden kaynaklı bir sorun...Özgüvenimi kaybettim, geri kazanmaya çalışıyorum ama hala hedeflediğim enerjide değilim Şimdi neresinden bakmalı hayatın soruyorum senden sadece bi tavsiye istiyorum...Hedeflerimden şaştım ne yapmalıyım? Sözde çok sağlam davulcu olacaktım, yine başladım calışmalara ama ben o 4 yılı nasıl telafi edeceğim? Derslerime çalışacaktım, liseyi kazandığım gibi sağlam bi şekilde bitirecektim, ancak notlarımı fazla doğrultamadım, daha ocak ayında benim bu seneki öss stresini kaldıramayacağımı anlayıp seneye bıraktım.. Aslında şunu çok iyi biliyorum, kafam acayip derecede karışık, ne, nasıl, niçin diye düşünmeye başladığımda kafamda çok derin sonsuzluğa uzanan fraktalların döndüğünü fark ediyorum(sanıyorum biraz abarttım smil56) ...Sana bunları anlatıyorum, niye biliyor musun? İnana bunu bende bilmiyorum.. Ya aslı ben seni çok seviyorum, bunları sen oku diye değilde içimdekileri dökmek için yazdığımı fark ettim... Tekrardan söylüyorum ben seni çok seviyorum( 98569) vede yine tekrardan aslı seni çok seviyorum |
Ynt: O Bunu Okuyor!! blook blook blook dusun dusun dusun e güzelmiş smiliyface |
Ynt: O Bunu Okuyor!! şişmansın kilolusun, hıyarın tekisin, ulan kurnaz herif, şerfsiiizzz, ..neee, şişko patates, sesine gıcık oluyorum senin p...nu tekmelemek istiyorum, ulan her seferinde bana bağırıyorsun, ben miyim lannn günah keçisi, iğrenç yemek yiyorsun, ayının tekisin, çıkarcısın, gözün paradan başka bir şey görmüyor, insan ol lan biraz, hayvan. azcık insanlık öğren, pis embesil, ikiyüzlü maskeli yaratık. allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın, tuuuu yüzüne, benden uzak ol. ahmak, gerizekalı, yontulmamış insan, mağara insanı. |
Ynt: O Bunu Okuyor!! Iyin gunlerimizin oldugu kadar kotu gunlerimizde coook oldu.. cok inatsin,kirilgansin,gururlusun,dik kafalinin tekisin, ama bi o kadarda, duygusal,sevecen,yufka yurekli,vicdanli,yardim seversin..gun oldu uzdun,kirdin,terk ettin. ayriliklar yasadik ve tekrar baristik, bende zaman zaman uzdum,kirdim, ama hic bir zaman nefret etmedim, birbirmize olan saygimizi kaybetmedik, sevgimiz zaten hep var.. ve olacak..butun acilara ragmen, aslinda herseye ragmen iyiki tanidim seni, iyiki varsin, iyiki kalbim yalniz seni sevdi. benden vazgecmedigin icin sana tesekkur ediyorum ve seni cok ama cok seviyorum... Allah seni bana, benide sana bagislasin, (Amin) kiss3 |
gücüm kalmadı son bir iki haftada bana attığı fırçaları, bağırmaları sineye çektim, hala da çekiyorum bugün benden özür diledi, dün bağırdığı için, kırdım seni falan dedi. bunu da işine geldiği için yaptı, bana ihtiyacı olduğu için aynen iki yüzlülük, işten geçen ay izin istemiştim bir günlük bir hafta önceden, o gün bile yarım gün verdi nerdeyse kuzenimin düğününü kaçırıyordum. 2-3 gün içinde de yollarımız ayrılıyor bu kişiyle onun için dediğiniz gibi 21 günlük onun için iyi dilek yapabilir miyim bilmiyorum ama yine de onun için iyi düşünüyorum, kötü düşünmüyorum artık kimse için serbest bırakmaya başladım, insanları. o kadar dolmuşum ki sanırım dün burada öyle patladım. serbest kürsü olarak düşündüm burayı ama şimdi baktığımda çok kötü laflar çıkmış ağzımdan, onun için herkesten özür diliyorum, ne kadar da özgür olsakta belli bir sınırda başkalarını rahatsız etme özgürlüğümüz yok kesinlikle, öpüyorum ablacım sizi kiss3 |
Ynt: O Bunu Okuyor!! [b] Sen ve senin gibi kızlardan nefret ediyorum . sizin layik oldugunuz yer bakkal ve marketlerdeki şarküteri reyonu ne zevk alıyosunuz yaptıgınız şeylerden ? basit bi zevk ugruna birinin hayatına giriyorsunuz daha sonra hiç bi şey olmamıs gibi sıkılınca burusmus bi mendil gibi atıyosunuz sen varya bence aşalıgın önde gidenisin ! bi zamanlar seni deli gibi sevmişdim ama artık sevmiyorum niyemi neden ? seviyodum ama kalbimdeki sevgiyi yok ettin sana ne helal edecek hakkım nede seni sevecek kalbim var sen kalbimdesin o ayrı mevzu ama askla degil hatıralarınla kalbimdesin seni sonsuza kadar oraya gömdüm su an senin tahtında başkası oturuyo bu arada onuda söyleyim hazırda 1 kg kına var istersen gulensmiley degerimi anlayan insanların olacagını söylemişdim bu dunya böyle işte sen bi zevk ugruna benimle oynadın yazıklar olsun. ama artık sevmiyorum seni ve rahatım buda sana kapak olsun sen beni sevmedigini başdan söylese idin inan ben sana kapılmazdım .! ve bu kadar hüsrana ugramazdım sadece basit bi ilişki olurdu sen istedigini istedigin zevki alırdın bende her lise delikanlısı gibi ilerde anlatacagım çapkınlık maceralarım olurdu sonra evli evine köylü köyüne sen bana nelermi yaptın neler yapmadınki ne ise sen benim için artık bi hiçsin sana bi şarkı armagan ediyorum elvedaaa gülüm elvedaaaaa herkez kendi yolunaaaaa hiç boşuna yalvarmaaaaaaaaaaa aşkımmm anlayanaaaaaaaa smiliyface smiliyface güzel bi şarkı oldu bi kaçda oturaklı söz ekleyim _______________ Bırgun Dudakların Kurursa Okyanusu Getırırım Sana Aksam Ayazında Usursen Gunesı Getırırım Sana Eger Gonlun Bır Sevgı Ararsa Kalbımı Sokup Getırırım Sana. kiss3 kiss3 bunu sen okuma bu baska baayana degerimi anlayan birine özel senin için degil cizgiden yukarsı sana diger cümle ona onu anlatıcak cümle bulamıyorum cünkü Senı Tanımadan Once Ben Degıldım, Senı Tanıdıktan Sonra Bendekı Bensızlıgın Aslında Sensızlık Oldugunu Anladım... rahatladım beee gulensmiley az daha cemkiriyim ama sonra |
Ynt: O Bunu Okuyor!! HERŞEYE RAĞMEN SENİ SEVİYORUM |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:13 AM. |