![]() |
Ynt: O Bunu Okuyor!! amca senin sorunun ne biliyo musun şu iki günlük dünyada paraları mezara götürecegini zannediyosun yeter artık annemide babamıda rahat bırak bigün elbet bende iş sahibi olucam ve ozaman benide para için kullanmaya çalışcagına eminim umarım elime düsmezsin senden nefret etmiyorum çünkü sen aciz bir insansın senin yüzünden ailem bidaha huzursuz olursa işte bu yazdıklarımı gerçekten duyucaksın super |
Ynt: O Bunu Okuyor!! Bana salçalı makarna yapsana aşkım utananadam sevincli |
Ynt: O Bunu Okuyor!! Hiç umrumda bile değilsin artık biliyor musun? Aslında bilmesen de farketmez,ben biliyorum ya bana yeter. |
yeter artık yav kendini harap ettin parmaklarına kramp gircekdrive45 teşekkürler sana teşekkürler teşekkürler teşekkürler25889 teşekkürler25889 teşekkürler25889 teşekkürler25889 teşekkürler25889 teşekkürler25889 teşekkürler25889 teşekkürler25889 teşekkürler25889 sana teşekkürler25889 ona teşekkürler25889 kendi kendime teşekkürler25889 . . . khkh56 |
şuan çok pişmansın biliyorum..hayatın boyunca asla mutlu olamayacağınıda biliyorum..bigün geri döneceğinide yada yine dönmeye çalışacağını..işte o zaman gerçek pişmanlığı tadacaksın.. Allah a havale ediyorumm..ne bu dünyada nede öteki dünyada hakkım helal değildir.. |
Alllah'ım dedemi ve anneannemi benden ayırma, lütfeeeennn... |
madalyonların bide öteki yüzü var görenler bin pişman görmeyenler bir... görmek istemeyenlerin allah yolunu açık etsin...sapkal89 |
Cevap: O Bunu Okuyor!! sen benim cok iyi bir arkadasimdin degil mi??? hmm bir dusuneyim ucumuz bulusacagiz ve konusuyoruz bulusma yeri bulusma bulusma saati vs. ama bu giysi konusu da neeeeekizgin1 yok ne giyeceksiniz guzel giyinelim bilmem ne kardesim belki ben fakirim belki iflas ettik her neyse yani insanlari dis gorunuse gore mi yorumluyorsunuz cuval giyip gelecegim o zaman >:( utanirsiniz artik benden... yok su renk giyecegim su buluzu giyecegim offfffffff daralttiniz heeee Temiz olsun duzgun olsun yetmez mi sizeeeee!!! aslinda sizinle bulusmayi cok istiyordum ozellikle de seninle sizi cok seviyorum ama bu sekilde degil !!!!! konuyu kapatmaya calistim ama yok siz iflah olmazsiniz !!! inanamiyorum gercekten inanamiyorummm ne giyerseniz giyin aman be O bulusmayi ekmek icin can atiyorum guzel bir bahanem olur umarimm !!! Cunku bu hastalikli beyinler virus saciyor boyle insanlar miydiniz siz bastan soyleseydiniz ya !!!!! DIŞ gorunusunuzde basarilar.. Oh be dunya varmis neutrali5 kendi kendim soylenmektense boyles cok daha guzel oldu (: |
Cevap: O Bunu Okuyor!! sayende kaçkere ben oldum, kaç kere benliğimden çıktım, kaç kere içimdeki öfke şaha kalkttı ve ben kaç kere onu dizginledim.kelimelerin senin dünyanda hiçbir işe yaramadığını öğrendiğimden beri sessizliğin krallığına kurdum çadırımı. şarhoş ağızlardan çıkan yeminler kadarmış ettiğin yeminler ve hiç durmadan verdiğin sözler sadece söylenmek için söylenmiş. sen benim bilincimi temizleme yolundaki en büyük sınavımsın.Affetmek yetisini kazanabilmek için kırdığın taraflarımla konuşuyorum nerdeyse hiç durmadan. kırgınlığımı ve kızgınlığımı her söküp atışımda başka bir yenilginin içinde buluyorum kendimi seninle ilgili. senden arınmaya çalışıyorum. sen bir parça daha olgunlaşmam için girdin dünyama yapman gerekenleri yapıp çıktın. görevin tamamlandı ve şimdi sıra bende. benim görevimse senden nefret ederek seni unutmak değil; seni herhangi bir insanı sevdiğim kadar severek affetmek. seni affettikçe kendimide affedeceğim. ve aslında biliyorumki sana en başından beri hiç güvenmedim ve sende bu doğrultuda korktuğum herşeyi yaşattın bana. ben düşündüm sen yaşattın, ben korku besledikçe sen korkuttun ben güvenmedikçe sen güvenimi sarsacak şeyler yaptın. bütün kalbimle inanıyorum buna sen aslında tamda hayalini kurduğum sonu oynadın.aslında benim senaryomda oyuncu olmak dışında hiçbir suçun yoktu işte bu nedenle bazen egolarıma söz geçiremeyip öfke krizlerine girsemde ve bazen canını acıtmayı çok istesemde hep engelledim kendimi. çünkü sen sadece figüransın, sen benim duygularımın karşılığısın ve senden çıkan herşey benim kendime çektiğim şeylerdi. işte buyüzden tüm gel gitlerime rağmen SENİ SADECE İNSAN OLDUĞUN İÇİN SEVİYORUM VE SENİ AFFEDİYORUM SENİ AFFEDİYORUM. SENİ TÜM KALBİMLE AFFEDİYORUM. ve bu deniz durulunca görüşmek dileğiyle....:) |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Artık sabahları gülerek kalkıyorum biliyor musun? İlham perilerim o kadar sıklaştı ki hergün bir dolu beste yapıyorum kendime özel, sevdiklerime özel. Herşey yolunda diyerek kendimi kandırmayalı tam 2 hafta oldu. Yüklerimden kurtuldum derken senden bahsediyordum, sen ise bunu çok iyi biliyordun. Hani bir hikaye vardı ya; İki rahip dereden geçmek üzereyken bir kadın keser yollarını ve karşıya geçmek istediğini söyler, rahiplerden birisi kadını kucaklar ve karşı kıyıya geçirip bırakır yollarına devam ederler. Nice zaman sonra diğer rahip 'Sen günah işledin, o kadına dokunmamalıydın' tarzı bir şeyler söyler. Diğeri de 'Sen onu hala taşıyor musun? Ben onu karşı kıyıda bırakalı çok oldu' der. Ben seni karşı kıyıda bırakalı çok oldu. Senden gerçekten nefret etmiyorum artık, hatta kendime inanamıyorum sana üzüldüğüm için. Dileklerimde ciddiydim, laf olsun diye yazmadım. Ben hiçbir şeyi laf olsun diye yapmadım aslında. Hiçbir şey senin diğerlerine anlattığın gibi değildi ve bunu öğrenmek isteyenler ve öğrenenler geldiler bana. Yüzünü asıp durma, kurtul benden ağır gelir benim yüküm sana. Ben seni sen olduğun için değil, içinde hala insanlığı taşıdığına inandığım için affettim. Bana dostumu ve dostum olmayanı sen tanıttın. Teşekkü ederim, ediyorum da zaten sana inat belki y789 Ama hala aynısın, yüzündeki umursamazlık ifadesine karşı içindeki kin denizini ben buralardan görebiliyorum. Şimdi kuşkusuz yaşıyorum artık. Biliyorum arkamda kim var, önümdeki setler kim ve üzüleceksin biliyorum ama daha da güçleniyorum sayende. Hadi bırak beni, kurtul benden. Sen de nefes al, aynı benim gibi. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Iyiki tanidim seni..iyiki hayatima girdin..seni çok seviyorum.... |
Cevap: O Bunu Okuyor!! O bunu sadece okumak değil biliyor, bunu biliyorum.. teslimim.. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! seni özlüyorum beni üzmeye çalışmış olsanda sen korkaksın ama seviyorum iyiki seni tanıdım sadece iyi insanların olmadığını öğrettin bana bende sana sadece ve sadece kötü insanların olmadığı kimbilir... |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Yanında gezdırdıgın o manken kızlardan nefret edıyorum.Hıc bırı tırnagım edemez .Senıde sevmıyorum artık.Oh rahatladım :) |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Seni seviyorum seni çok seviyorum Allahım senın o güzel yüzünü görmemi hiç benden esirgemesin iyiki varsın iyi ki tanışmışım senınle Rabbim yardımcımız olur ikimizinde inş |
Cevap: O Bunu Okuyor!! şuraya sneınle gecen guzle gunelrımızden sneı ne kadar ozledığımden senle ılgılı herşeyden bahsetmek ısterdım ama ınan bana değeri yok gozumde artık..sanırım ben mutlu olmayı ozledım..senı değil........ |
Cevap: O Bunu Okuyor!! ALLAH BÜYÜK, AFİYETLE HAKKIMIZI YİYOSUN DA NEREYE KADAR? BİGÜN TEK TEK BOĞAZINA DİZİLİRLER ELBET |
Cevap: O Bunu Okuyor!! serbest bıraktım seni özgürsün dediğime inandığım anlarda hep kafanı çıkarıp bir yerlerden bana bakıyorsun sanki.. ey sevgili duygum, seninle olmayı da seviyorum ben ve getireceğin armağanımı bekliyorum.. hatta eğer başarabilirsem bir armağan beklemeden seviyorum seni.. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! ne kadar inkar etsem de ben sana gerçekten aşık oldum galiba.. :( üstelik geçen sene bunu sana itiraf da ettim. umrunda olmadı, sessiz kaldın, ben de yalanladım sonradan. Ama şimdi adım gibi biliyorum, beynim sussa da kalbim susmuyor.. Seni çok seviyorum ve beni yarı yarıya görmezden gelsen bile, satır aralarında kalbimi kırsan bile vazgecemiyorum senden. Hep aklımdasın... :S anlasan, görsen, duysan, bilsen... keşke! |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Beni çok mutlu ediyorsun sana olan hayranlığım giderek artıyor... Sana güvenmeyi çok istiyorum....kiss3 |
Cevap: O Bunu Okuyor!! kime istersem yüzüne söylüyom zaten dl67 tek sorun yakalayabilmek sanırım o yüzden millet benden kaçıyo blissy |
Cevap: O Bunu Okuyor!! :)) eğlenceli bi konuymuş yahuu.niye daha önce farketmedim ben bunu:) şşştt bak bi okuyomusun? du bakiyim önce kimler yazmış :) |
Cevap: O Bunu Okuyor!! birazcıkta esnek olmayı denesen diyorum... Allah aşkınaaaaa |
Cevap: O Bunu Okuyor!! umut6 ???dusun2dusun2 |
Cevap: O Bunu Okuyor!! dusun2 hımmm |
Cevap: O Bunu Okuyor!! üzgünüm ama sana asla soylemiycem. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! dün bir mucize oldu:) ankaraya geleceğiniz için çok mutluyum heyecanlıyım, içim içime sığmıyor, bir telaş kapladı ki sormayın:) |
Cevap: O Bunu Okuyor!! söylenecek birşey mi kaldı? |
Cevap: O Bunu Okuyor!! yanımda olsan da olmasan da.. herşeyi O'na bıraktım... |
Cevap: O Bunu Okuyor!! f678hevsahiplerim nurettinle kezban size gıcık kapıyorum,hergün sizinle karşılaşmamak için evde yok dümeni yapıyorum,hep böyle saçmalamak zorundamısınız ha,pc05bi rahat yok be,patavatsızlar hadi gelin2600 korkmuyorum sizden,hainlersevinclioh be rahatladımcilgin897,şaka arkadaşlar sevgi yada nefret bişey hissetmiyorum ama olsun yazıyım dedimsevincli bi ara bunları düşünmüyo değildim hani laf aramızda12389komik geldi ,eski günlerdusun2 |
Cevap: O Bunu Okuyor!! yaptığın ve tanık olduğum o şeyin yükünden nasıl kurtulacağım bilmiyorum! bugün 2.gün...henüz atlatamadım...hafızama bir format daha atar mısın? |
Cevap: O Bunu Okuyor!! slm siyahça belliki üzücü bir konu,sadece şunu de;bu yükten kurtulmayı seçiyorum956k,ilk gün belki hissetmezsin ama sonraki günlerde mutlakasuper |
Cevap: O Bunu Okuyor!! teşekkür ederim arkadaşım, dediğim gibi etkisinden çıkmak için hafızamın o kısmını silmem lazım... |
Cevap: O Bunu Okuyor!! drive45kizgin1Benim de çok kızdığım ve nefret ettğim biri var, seni seviyorum;özür dilerim...çünkü o yanımı iyileştirmem lazım. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! seni burda gormek cok guzel bir supriz oldu:) |
Cevap: O Bunu Okuyor!! ya ben bir fikir belirtmek istiyorum.. buraya sinirlendiğimiz nefret ettiğimiz ya da kendilerine acıdığımız insanları neden yazıyoruz? bizim hala nefret ettiğimizya da acıdığımız ya da kırgın olduklarımız mı var? eğer öyleyse bir kendimize bakalım.. biz neden bu sitedeyiz.. evrensel sevgi diye niye yazılar yazıyoruz.. niye bütün insanlarla biriz diyoruz? ben burada bir çelişki görüyorum.. hala öyle duygular içindseysek bence sitedeki yazıları anlayarak tekrar okumalı.. kızıyorsak affetmeli, serbest bırakmalı.. ki şunu da unutmayalım, eğer bir insana sinir oluyorsak ya da acıyorsak,bu onda kendi vasıflarımız gördüğümüz için olabilir mi? lütfen tekrar düşünün.. bu sitenin anlamını, bu kadar uğraşımızı, değişme çabalarımızı.. kendi adıma ben bu sitede nefretten, kızgınlıktan bahsedilmemesinden yanayım, hem kötü örnek olmamak için, hem de gerçekten özümüz bulabilmemiz için.. olumsuz duygularımız bastıralım demiyorum ama sitede bir sürü affetme, serbest bırakma çalışması var.. buraya bunları yazana kadar gidip o çalışmaları yapsak yol katetmiş oluruz.. buraya, hepinizi sevdiğimi yazmak istiyorum, hiç tanımadan, görmeden, bilmeden, sadece insan olduğunuz için, sevdiğimi ve saygı duyduğumu yazıyorum.. sevgilerle.. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Alıntı:
öğrenmeye çalışıyoruz ,e hala kızgınlık ifadeleri hayatımızda varsa burda işimiz ne ,Ben kendi adıma hiçkimseye kötü duygular beslemek istemiyorum artık,bayağıdır da herkes bana sevimli geliyoo,evsahiplerimdesevinclisevgiyle smil56 |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Bizler de seni seviyoruz Yasal'cım ark5 Yazın için çok teşekkür ederim, çelişkini dile getirdiğin için de kutlarım. Çok haklısın. İnsanların sözleri ne ise yaşadıkları da aynıdır. Başkasına acımak kendine acımaktır, başkasına yakıştırdığın sözcükleri aslında kendine söylüyorsundur. Çünkü onu o şekilde gören kişi sensindir. Göz senindir, düşünce senindir o zaman söylediklerin de sana aittir. Hani çocukken bir laf vardı, kendi diyen kendi olur diye kızdığımız zaman söylerdik. Ne kadar doğru bir sözmüş, şimdi görüyorum. Sevgiyle konuştuğumuz her söz, sevgiyle yazdığımız her yazı hayatımıza da yeni açılımlar getiriyor her daim. Ne mutlu bize ki bir kalbimiz var ve çoğunluğumuz sevginin ne demek olduğunu bilenlerden oluşuyor. Bilmeyenlere göstermekse yine biz bilenlerin görevi. Görevin için tebrik ederim. ark5 Sevgiler. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Alıntı:
|
Cevap: O Bunu Okuyor!! Ah bitanem seni ne kadar çok sevdiğimi bilsen gelip bana acırsın ama daha sana çıkma teklifi bile edemedim ve seni çok seviyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 AM. |