Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Kulanımı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-kulanimi/)
-   -   Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-kulanimi/60-rapid-share-den-dosya-yuklemeyi-ilk-kez-deneyecekler-icin.html)

hayatimdegisti 22-10-2006 05:22 PM

Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin
 

Gunumuzde hemen hemen butun dosyalar rapidshare, ya da paylas.com gibi sitelere yuklenip diger kullanicilarla paylasiliyor. paylas.com gibi sitelerden dosya indirmek cok kolay ama rapid bilmeyenler icin karisiktir. Rapidshareden dosya nasıl indirilir.Ben en basit şekilde anlatmaya çalışacağım için size işlemler uzun gelebilir ama aşağıda anlatılanlar toplamda 1 dakikanızı bile almayacaktır.Rapidshareden dosya indirmek için aşağıdaki adımları takip edin.

1-Verilen adrese tıkladığınızda bir sayfa açılacak.Bu sayfanın en altında free düğmesine tıklayın

2- free düğmesine tıkladığınızda son bir sayfa açılacak,bu sayfanın da altına baktığınızda söyle bir satır göreceksiniz

Download-Ticket reserved. Please wait 38 seconds.
Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access!

Burada yazan "Please wait 38 seconds" 38 saniye bekle demektir. Zaten "Please wait 38 seconds" yazısına gözünüzü ayırmadan dikkatli baktığınızda bu sayının gerilediğini ve sıfıra yaklaştığını görürsünüz. Bu tür dosya paylaşım siteleri sizi 1 dakika kadar beklettikten sonra (genellikle 45 saniyeden fazla olmaz) dosya indirmenize izin verirler

3- Saniye sıfırlanınca bu satır tamamen gidecek ve bu satırın altında Only free-users: Please enter UBL here: start download yazısı çıkacak ve burada ufak bir boş kutu meydana çıkacak.. Burada UBL yazısını boş kutucuğa yazın ve start download tıklayın. İndirmek istediginiz dosyayı indirebilmeniz için karşınıza bir kutu çıkacak, kaydet diyerek bilgisayarınıza dosyayı kaydedebilirsiniz.. Burada Ahmet Beyin yazısına bisi eklemek istiyorum her dosya indirilmizde size verilecek olan kod farkli olacaktir her seferinde UBL olmayacaktir. Geri sayim bittikten sonra size bu kod gozukucektir ve genelde 3 karakterlidir. O gordugunuz kodu kutucuga yaziniz... ( CardinaLe )

Not: Bu site her 50 mb. dosya indiriminden sonra sizi 1 saat bekletip sonra dosya indirmenize izin verir.yani indireceğiniz dosyaların büyüklüğü 50 mb. yi bulunca bu site sizi 1 saat engelleyip dosya indirmenize izin vermeyecektir.Ama bunun yolu var. Araçlar,internet seçeneklerine girin,sitenin sizi tanımak için kullandığı cookileri silip bilgisayarı kapatın,IP numaranızın değişmesi için modemi kapatıp açın,bilgisayarı açın ve yeniden 1 saati beklemeden dosya indirmeye devam edin:)Kolay gelsin.

Not: Cookileri silmek için önce bir internet sayfası açın. Araçlar-internet seçenekleri ne gelip tıklatın.Açılan kutuda genel sekmesinde Giriş sayfası, Temporary internet files ve Geçmiş kısımları var.Temporary internet files kısmında "tanımlama bilgisini sil" ve "dosya sil" adlı iki düğme var.bunları silin."Dosya sil" dediğinizde açılacak kutudaki "tüm çevrimdışı içeriği sil" seçeneğini de işaretleyip tamam deyin. Bu kadar. Anlatınca bu işlemler uzun gibi görünüyor ama hepsi sadece bir kaç tıklamadır.








http://img118.echo.cx/img118/7949/ilkolarak18wt.jpg



http://img118.echo.cx/img118/7956/ikinci18jn.jpg


http://img267.echo.cx/img267/1220/ucuncu38sg.jpg









Betixx 30-10-2006 04:03 PM

Neden indiremediğimi galiba anladım !!!
 
Sevgiliarkadaşlar,

Bendeki STAR Download programını iptal ettim.Demek bazı download programları Rapidshare'i kesiyor...

hayatimdegisti 30-10-2006 06:31 PM

Ynt: Neden indiremediğimi galiba anladım !!!
 
GETRİGHT ve bunun gibi download programlarını rapidshare desteklemiyor.Önce sağ taraftaki saatin yanindan bu programi iptal etmeniz sonra yukleme islemine baslamaniz gerekiyor.

dori 02-02-2007 11:31 AM

???
 
sigara bırakma'nın içi neden boş?bu konuda hazırlanmış bir telkin yok mu ben mi nereye bakmam gerektiğini bilemedim acaba??? agl34

hayatimdegisti 02-02-2007 01:32 PM

???
 
Bizim forumda da sigarayi birakanlar oldu telkin dinleyerek ::)
Elbette başka yöntemlerde vardir.Akapunktur gibi yada diğer yöntemler..
Bunlarla ilgili olarak deneyimilerinizi paylaşırsanız elbette bir bilgi olmuş olur bizler için.
Olumlu yanları nelerdir neler yapıyorlar vs bilgisi olmuş olabilir...
Alternatif olur..
Maksat kimse sigaradan ölmesin.

Bu arada 2006 versiyonları içinde sigara mp3 2ü olması gerekiyor.Silindi ise tekrar yükleyeyim onu...




jedimom 06-02-2007 06:19 PM

???
 
sn. Atakan bey
tavsiye ettiğiniz ilk 2 telkini indirdim ve kızımla birlikte dinlemeye başladık.
1 hafta bunları dinledikten sonra sigara ile ilgili kısmı indirip dinleyecegim.1 haftanın geçmesini iple çekiyorum ,çünkü sigara ile olan sorunum tamamen psikolojik.benim gibisi varmı pek sanmıyorum ama ben SIGARAYI BIRAKMAKTAN KORKUYORUM.
yönteminizi çok akla yakın buldum , dilerim bende de işe yarar .

istanbullu 12-02-2007 12:05 AM

???
 
sigara bırakma telkini 2006da yuklenen eski mp3ler bolumunde mevcut.

etterna_ 12-02-2007 02:50 AM

???
 
atakan bey sigara bırakma telkininin klasik muzik veya new age versiyonunu yayınlayabilir misiniz acaba? Tesekkur ederim sapkal89

etterna_ 12-02-2007 03:32 AM

???
 
ALIŞKANLIK VE 21 GÜN KURALI

ALIŞKANLIK



alışkanlıklar beyinde 20 günde oluşmaktadır... 20 gün boyunca aynı şeyi yapan insan 21. günde alışkanlık kazanmış olur... tıpkı sigara alışkanlığı gibi. ve alışkanlığın bilinç altına yerleşmesinin bir sıralaması vardır... şöyle ki;

araba kullanmayı ele alırsak örnek olarak:

1. aşama: bilinçsiz yetersizlik (arabanın ne oldugunu bilmiyorsunuz ve araba kullanmayı bilmiyorsunuz)
2. aşama: bilinçli yetersizlik ( arabanın ne oldugunu öğrenmişsinizdir ama hala kullanmayı bilmiyorsunuz)
3. aşama: bilinçli yeterlilik ( arabanın ne oldugunu ve kullanmayı biliyorsunuz ama o ilk günlerin şaşkınlığıyla eliniz ayağınıza dolaşır, neyi nasıl yapacagınızı karıştırıp paniklersiniz)
4. aşama: bilinçsiz yeterlilik ( arabaya binersiniz ve nasıl oldugunu anlamadan, aynaya e zaman baktıgınızı bile farketmeden gidersiniz, bilinçaltınız sizi götürür)



Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda, onu koparamayacak kadar güçlü yaparız.

Horace Mann

Alışkanlıklar, bırakılmazlarsa, zamanla ihtiyaç haline gelirler.

St. Augustine

Alışkanlıkların zincirleri, önce duyulmayacak kadar hafif, sonra kırılmayacak kadar güçlü olur.

Benjamin Disraeli

Alışkanlıktan daha büyük bir şey yoktur. [/i]

Ovidius

Hiç kimse bir alışkanlığa veda etmek cesaretini gösteremez.

Balzac

İlk gördüğümüz zaman korktuğumuz nice şeyler vardır ki, zamanla alışır, hiç aldırmaz oluruz.

Aisopos



İnsan alışkanlıklarının çocuğudur.

İbn-i Haldun



Mademki alışkanlıklar,hayatımızın en ileri gelen hakimleridir, öyle ise ne yapıp yapıp iyi birini edinmeye çalışmalıyız.

Francis Bacon



Tilki, derisinden vazgeçer de, alışkanlıklarından vazgeçmez.

Suetonius

Alışmış kudurmuştan beterdir



21 GÜN KURALI

Sadece irade kullanarak alışkanlık değiştirme çabaları ancak kısa bir süre işe yarar. Sonra eski alışkanlıklara geri dönülür; çünkü bilinç ile bilinçaltı çatıştığında kazanan daima bilinçaltıdır. Örneğin, siz bilinçli olarak sigarayı bırakmak isteyebilirsiniz ama bilinçaltınızda sigarayla ilgili olumlu bir kayıt olduğu sürece iradenizi kullanarak sigarayı bir süre bıraksanız bile bir müddet sonra yine başlarsınız. Bilinçli zihin dakikada dokuz düşünceyi bilinçli olarak algılayabilir; ama bilinçaltı bir dakikada 2.3 milyon bilgi parçacığını prosesten geçirir.

Olumlu ve olumsuz alışkanlıkların, yaşam deneyimlerinin, inançların belleği bilinçaltındadır.

Bir alışkanlığı ondan kurtulmaya çalışarak değiştiremezsiniz. Ama yeni bir alışkanlık yaratabilirsiniz. Kötü alışkanlıkları yok etmek, yeni bir şeyi öğrenmekten daha zordur. Yeni bir alışkanlığı yerleştirmek için 21 gün boyunca hiç ara vermeden tekrar gerekir. Çünkü yeni alışkanlığın zihinde ve hücresel bellekte kalıcı olarak yerleşmesi 21 gün sürer. Alışkanlıklar tekrarlana tekrarlana kazanılır. Yeni alışkanlığın da zihinde kalıcı sinir ağı “otoyolu” yaratması 21 gün tekrar edilerek oluşur. Zihniniz ve kaslarınız tekrar edilen bir şeyi otomatiğe bağlar. Dişinizi fırçalamak, yürümek ya da ayakkabınızı bağlamak için düşünmüyorsunuz değil mi?

Bireysel gelişim yolculuğunuzda bilinçaltınıza belirli bir olgunlaşma süresi tanımanız gerekir; bunu kuluçka dönemi olarak düşünün. Unutmamanız gereken, bu 21 günlük kuluçka dönemini hiç sekteye uğratmadan tamamlamanız gerektiğidir.



Cüneyt Arkın’a sormuşlar, neden hep filmlerinizde evet yerine nevet, hayır yerine nayır diyorsunuz diye.. "nalışkanlık işte..." smil56 smil56 smil56

jedimom 15-02-2007 12:38 PM

???
 
21 gün kuralı doğru olsa gerek, bu konuda deneyimim var.
belirgin bir hastalığım yoktu ama kendimi fiziksel ve ruhsal çok kötü hissettiğim bir dönemde babamın ısrarı ile 21 günlük çiğ rejime girdim.kilom 47 idi yani zaten zayıftım daha fazla verirsem diye endişe ediyordum birde sebze meyva yemek zoruma gidiyordu.seçim yapmak durumundaydım,ya doktor ilaç ya çiğ rejim.babam vejeteryan olduğu için diger insanlarla farkını da görebiliyordum.
babama bir şartla bu rejime girerim çay kahve sigara bırakamam diyerek başladım.çok zor oldu hem çiğ yemekten hoşlanmıyordum hemde çocuklarım küçüktü ve onlara,eşime, normal yemek pişirip yediriyordum.
1 hafta sonra gözüm açılmaya başladı,gayret edip 21 günü tamamladım.aklımda hep sıcak fırından yeni çıkmış ekmek vardı.rejimin bittiği ilk gün , ilk işim tabii sıcak ekmek almak oldu ama hiç beklemediğim bir durumla karşılaştım.büyük bir zevkle ağzıma attığım ekmeği ,evir çevir bir türlü yutamadım çok ilginç gelmişti.ve 1 hafta sonra biraz biraz yemeğe başladım.bu rejimin ,şimdi uzun uzun anlatmıyayım, çok faydasını gördüm.üstelik sıgara ıçmeye devam ettiğim halde.sonra , daha yumuşatılmış olarak bu rejimi zaman zaman yaptım.gördümki yediklerimiz en azından bana sıgaradan daha fazla zarar veriyordu.
netice beslenme sistemimi değiştirmedikçe , sıgarayı bırakmak 100 zararlıyı 99 a indirmek gibi geldi bana.buna rağmen zaman zaman bırakma denemelerim oldu ama sonuç sıfır.
sorunumun bilinçaltında olduğunun farkındayım tabii,1 haftadır egogüven ve suçluluk.. dinliyorum bugün kendine güven ve sıgarayı ekliyorum.tesiri olacağından eminim ve bir çocugun heyecanlı merakı gibi kendimi izliyorum.belirgin değişiklik yada tepki görürsem burada sizlerle paylaşıcam inşallah.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.