![]() |
??? MERHABA, BEN BURDA YUKLEYEBILECEGIM MUZIK BULAMIYORUM.. BENMI BULAMIYORUM YOKSA KALDIRDINIZMI.. SEVGILER DEFNE |
??? Sigarai için telkinlerin 2006 versiyonları arasında ney versiyonu var.Diğer yeni versiyonlar yani su sesi new age ve diğer 2007 olanlar yakında yüklenecektir. Şu an pc'de meydana gelen bir sorun nedeni ile bir gecikme oldu. |
??? Merhaba Atakan Bey..... Öncelikle teşekkür etmek istiyorum,sigara için new age versionunu sabırsızlıkla bekliyorum. |
??? Atakan abi lütfen sabırsızlanyırum new age versiyonu için neyden baya bi sıkıntı geldi new ageler biraz rahatlatıcı dinlemesi kolay oluyor :) |
??? Bu telkinin su versiyonunu new age versiyonunu yapacağım.Ancak sigarayi birakin öyle dinleyin derim.Çünkü hem telkin dinleyip hem içmeye devam etmek sıkıntıya neden olur. Telkinlerde sigaranin zararlari anlatiliyor.Siz hem telkin dinler hem içerseniz doğal olarak sıkılırsınız. Öyle ise önce karar verin sigarayı bırakın.Telkin dinleyin.Böylece bırakma kararınız daha sağlam olur.Sigaradan nefret etmeye başlarsınız. |
??? selamlar Atakan bey... Telkinlerin müzik ile mixlenmemiş , ham halini siteye koyabilirmisiniz.Biz bu telkinleri hoşumuza giden müzik parçalarının atına döşeyebilirmiyiz.. Çocuklar için böyle telkinler varmı??? İnşallah maksadımızı aşmamışızdır. teşekkürler , saygılar... sung66 |
??? Müziklerin ardına bu tür telkinlerin eklenmesi hukuksal olarak bir sorun yaratabilir.Mümkün olduğunca telif sorunu olmayacak parçaları seçiyorum bu nedenle. Çocuklar için diğer yabancı sitelerde çeşitli scriptler var.Ancak genel olarak bakıldığında kendine güven gibi telkinler çocuklar içinde kullanilabilir. |
??? arkadaşlar sigara bırakma lingini bulamıyorum. diğer bütün linkler var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler |
Ynt: ??? merhaba ben de sigarayı bırakmak için destekleyici olan mp3'ü sabrsızlıkla bekliyorum. şu an sitede bulamadım :( |
Ynt: ??? meraba arkadaslar ben sigara birakma ney telkinini indirdim ama actigimda muzik gelmiyor ingilizce bi site cikiyor rapid share diye nolucak burdanmi yukliyecegiz ingilizce bilmiyorum ben anlamadim yardimci olurs |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM. |