![]() |
Ynt: ??? yardimci olursaniz sevinirim yazicaktim y789 |
Ynt: Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin Alıntı:
Merhaba Bu linkte rapidden dosya yüklemek anlatilmiş. |
Ynt: Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin ben kendim icin istemiyorum bi arkadas icin yaksa ben sigara felan icmem biliyosan lutfen soyle lutfen vallahi kendim icin deyil benim fazla kotu aliskanligim yok cok yemek disinda soylemek icin baska sartin varmi terli345 88a |
Ynt: Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin sagolun atakan bey ama yapamadim dediginiz gibi free dugmesine tikliyorum en altta dawnlont ticket reservetyazisi yerine verified resellers yaziyor bilemiyorum terli345 |
Ynt: Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin ben yüklemelerde başarısız oldum.nerede hata yapıyorum anlayamadım.bazılarını yükledim ama bazıları olmadı. |
Ynt: Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin Hoşgeldiniz... actionsmile Rapid'de sadece bir dosya var...Sigara için olan... Diğerleri benim imzamda gözüken linkte.. Klasöre girip ilgili linke sağa tiklayip farkli kaydet demeniz yeterli... |
Ynt: Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin kacıncıya anlatıyorsunuz farkındayım ama ben bu rapid share den dosya yuklucem neyı yapıstırıcam bulamıyorum bu sıgara telkini ıcın .. carsambaya az kaldı ...zahmet olmazsa bır acıklama daha yaparmısınız .. sad456 tresor |
Ynt: Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin Atakan bey linkler nerede acaba? rapidde olan zaten yok diğerleri de kırık link.Umarım kısa zamanda düzelir.Şimdiden Teşekkürler. |
Ynt: Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin Alıntı:
|
Ynt: Rapid Share den Dosya Yüklemeyi İlk Kez Deneyecekler İçin Selam Atakan Bey; Ben yeni üye oldum siteye ve çok ilgimi çekti. Bir süredir sigarayı bırakmak için uğraşıyorum. BioREzonans diye bir sistemle aslında sigarayı bıraktım. Fiziksel olarak sigaraya ve nikotine ihtiyaç duymuyorum. Fakat pisikolojik olarak çok zorlanıyorum. Bu nedenle sigarayı bırakma telkinini indirdim ve dinliyorum. Benim sormak istediğim, direk sigarayı bırakmayı mı dinleyim yoksa önce suçluluk duygusu ve ego gibi aşamaları mı dinlemem gerekiyor? Teşekkür ederim |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 PM. |