Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Evlilik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/evlilik/)
-   -   ana kuzusu... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/evlilik/371915-ana-kuzusu.html)

ayses 17-06-2009 11:15 PM

Cevap: ana kuzusu...

paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın zevkide yoktur.......

sudem8 17-06-2009 11:24 PM

Alıntı:

aquariel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467245)
y
Kesinlikle. Ziaret edemedigim gun eksiklik hissediyorum. Insanlarin oluml olumsuz dusuncelerini okumak ve kendime pay cikarabilmek cok guzel.

Bende gorusmek isterim. Bu beni cok mutlu eder. Karsilikli birbirimizin tecrubelerinden faydalanabiliriz. Benim de senden ogrenecegim cok sey oldugunu biliyorum. Hem kafm da sismez, inan. Severim dinlemeyi ve konusmayi :-))

sevgili aquarıel,oğlum şubat tatilinde Yunanistan'a geldi.çok beğenmiş...hatta doğum günüm için bana pasta getirmişti...siz seviyormusunuz memnunmusunuz?sapkal89

balamcan 18-07-2009 08:23 PM

bence hemen bırak bu ana kuzusunu abla tavsiyesi

aquariel 21-07-2009 07:29 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467260)
sevgili aquarıel,oğlum şubat tatilinde Yunanistan'a geldi.çok beğenmiş...hatta doğum günüm için bana pasta getirmişti...siz seviyormusunuz memnunmusunuz?sapkal89

Yunanistan'a nereye geldi oglun sevgili Sudem. Ben Atina'nin Paleo Faliro isimli sakin bir tatil kasabasindayim. Cok guzel, huzurlu ve temiz bir yer Yunanistan. Ilginctir insanlari da Turkleri seviyor. Turk oldugumu duyanlar "ah bayiliyoruz Turkce'ye. Sanki sarki soyluyor gibisiniz. Yemekleriniz, tatlilariniz ve insanlariniz cok guzel" diyorlar.
Ben cok seviyorum burayi cunku cok rahat bir sekilde oglumla istedigim saatte disari cikip dolasabiliyorum.
Not; ben bu mesaja cevap yazmistim ama goremedim. Bu da benim bilgisayarimin azizligi ağla2

sudem8 21-07-2009 07:32 PM

Alıntı:

aquariel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471949)
Yunanistan'a nereye geldi oglun sevgili Sudem. Ben Atina'nin Paleo Faliro isimli sakin bir tatil kasabasindayim. Cok guzel, huzurlu ve temiz bir yer Yunanistan. Ilginctir insanlari da Turkleri seviyor. Turk oldugumu duyanlar "ah bayiliyoruz Turkce'ye. Sanki sarki soyluyor gibisiniz. Yemekleriniz, tatlilariniz ve insanlariniz cok guzel" diyorlar.
Ben cok seviyorum burayi cunku cok rahat bir sekilde oglumla istedigim saatte disari cikip dolasabiliyorum.
Not; ben bu mesaja cevap yazmistim ama goremedim. Bu da benim bilgisayarimin azizligi ağla2

olsun hayatım.Ben de görmedi heralde diyordum.oğlum Atina'da kaldı.o da çok sevmiş.y789

blue jaloon 06-09-2009 09:09 PM

almanyadaki gurbetcilerimizde yunanistanin yardimsever sicakkanli olmasini
hep konusurlar bu yüzden yunanistani bende cok seviyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 AM.