Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Evlilik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/evlilik/)
-   -   ana kuzusu... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/evlilik/371915-ana-kuzusu.html)

ayses 17-06-2009 07:06 PM

Cevap: ana kuzusu...

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467161)
Canım benim asla bunu yapmam dediğini,yani asla ile başlayan cümleler sakın kullanma...gider yapmam dediğini mutlaka yaparsın.yemek konusunda kendine güveniyorsan hiç sorun yok.o kadar da kötü değiller boğalar...sağlam karakter yalanı sevmez....hiç endişe etme olmayacaksa dahi öyle olmasını seçtiğin için korktuğun durum meydana gelir..sen istediğin durumu hayal et seçimini yap.bak nasıl herşey senin istediğin duruma gelir..

bunu kendıme hep dıyorum asla deme dıe ama ılla basıma bın kere gelıcek ondan sonra anlıcam:s yemek yapmayı sevıyorum :)) ve neysekı begenıyor yemeklerımı o konuda sınıfımı gectım:)
artık bu durum ıcın endıselenmıcem cunku daha fazla olumsuzu cekmek ıstemıyorum kendıme.... kac oldu soyluyorum bılmıyorum ama konusmadan ıcım rahat etmıcek tabıkı...en guzel gelısmelerı solıcem sıze:))

ve yazdıklarınız benı ınanılmaz rahatlatıo terapı gıbı gelıyor...tesekkur ederımmmm

sudem8 17-06-2009 08:50 PM

Alıntı:

ayses Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467163)
bunu kendıme hep dıyorum asla deme dıe ama ılla basıma bın kere gelıcek ondan sonra anlıcam:s yemek yapmayı sevıyorum :)) ve neysekı begenıyor yemeklerımı o konuda sınıfımı gectım:)
artık bu durum ıcın endıselenmıcem cunku daha fazla olumsuzu cekmek ıstemıyorum kendıme.... kac oldu soyluyorum bılmıyorum ama konusmadan ıcım rahat etmıcek tabıkı...en guzel gelısmelerı solıcem sıze:))

ve yazdıklarınız benı ınanılmaz rahatlatıo terapı gıbı gelıyor...tesekkur ederımmmm

sana nasıl davranmak istediklerini düşün,hayal et duymak istediklerini kulağında işit imgeleme yap bırak bir kaç defa...hem gözünde canlandır inan bana bunlar sana dönecek içinden güleceksin...

aquariel 17-06-2009 09:01 PM

Sudem8 cok hakli. Alinda cok sanslisin Ayses. Bogalar cok iyi baba ve es olurlar. Ama onlari biraz taniman gerekir. Tartismalarda benim esim daha olumlu ve uyumludur. Tek sevmedigim ozelligi herseyi herkese anlatmasiydi. Ama onu da zamanla azaltti. Cunku benim en sevmedigim seyleren birisi herseyimi herkesin bilmesi.
Bak nisanlin parayi annesine verdigini, aranizda gecenleri annesine anlattigini soyleyerek aslinda sana yardim etmis.
Bu arada hem babam, hem de esim haksizligi sevmezler. Haksizlik yapan anneleri bile olsa farketmez. Bir de cok duygusaldirlar. Tek yapman gereken o kizinca sen susacaksin, sonra sakince derdini anlatacaksin. Biliyor musun babami kendime dert ortagi yaptigimda ortaokul son siniftaydim. Yine kucuk bir hikaye Aysescigim;
Kabadayi evlenmek istemis. Yasi biraz geckince bir kizdan soz etmisler. Akilli, is bilir, sakin ve seni idare eder demisler. Kizi begenen kabadayi "evlenmeden once benimle ilgili bilmen gereken birsey var" demis. "Ben eve geldigimde kasketimi one egik gorursen bil ki sinirliyim. O zaman bana bisey sorma ve sessiz ol" demis. Kiz da "tamam ama bende etegimin ucunu belime soktuysam bil ki bende sinirliyimdir. Sen de bana bulasma" demis. Kabadayi bir gun kasketini one egerek eve gelir ki karisi da etegi beline koymus. Hic ses cikarmadan kasketi geriye atmis. Guzel guzel sohbet etmisler. Uzun yillar sonra kabadayi esine sormus "neden hic seninle kavga etmedik biz hanim. Disarida kizdim eve geldim ama evde hic sinirimi bosaltamadim." Karisi demis ki " ben senin gelisini camdan izliyordum. Kasketin ondeyse, etegi belime doluyordum. Boylece birbirimize bulasmamak icin sakinlesiyordun"
Bi kadinlar aslinda dinlemeyi bilirsek erkekleri idare edebilirmisiz. Her erkek kucuk bir cocuk gibidir. Bazen bakiyorum da oglum ve esimin tepkisi ayni. Tabii esim bunu soyle yorumluyor ;"eh tabii ki oyle olacak cunku benim DNA'mi aldi" Elbette askim elbette :-))

ayses 17-06-2009 09:26 PM

sudem abla senın mesajını okumadan once bende aynı seyı yaptım:))
cok ıstedım,nısanlımın nasıl davranmasını ıstedıgımı hayal edıp hıssettim ve serbest bıraktım...matrıx calısması gıbı..genelde ıstedıgım seyı matrıxle elde edıyorum ınsallah buda olucak...bunları yaptım ve sonra baktım mesajınız yapmam gerekenı soluyor...yıne sızı dınlıcem ve bır kac defa ımgeleyıp yapıcam:))

ayses 17-06-2009 09:32 PM

aquariel:)
aslında annem her anne gıbı mukemmel egıttı benı...evlılıkte nasıl davranılır hangı durumda napmam gerekır dıye cok yol gosterdı...aynı sızın dedıgınız gıbı sakın olmak, susmak sonra tatlı dılle anlatmak sıkıntını:)
benım nısanlım tıpık bır boga mı bılmıyorum ama sınırlendıgı zaman gozu hıcbır sey gormuyor karsısındakı babası veya degıl o anda soleyecegı neyse cekınmeden soluyor...ılk baslarda alısamadım cok kırıldım sonra alıstım onu bole kabul ettım cunku sabun kopugu gıbı sınırı var...oysa ben daha katıyım:) bır cok seyı onun huylarını kabul ederek astım ve baktımkı huyları duzelıyor...asamadıgım tek bırsey vardı oda bashsettıgımız konu:))

ama sayenızde onunda ustesınden nasıl gelıcegımı anladım...hem ımgelemelememle hemde konusmamla hem de evlılıkte verdıgınız taktıklerle bunuda basarıcam:)))
kendıme guvenım sonsuz:P

ayses 17-06-2009 09:33 PM

bu arada konuyla ne kadar alakalı bılmıyorum ama bu sıtede degısık bır enerjı var...moralımın en bozuk oldugu anlarda bıle sıteye gırmem yetıyor...burdakı ablalıklar arkadaslıklar cok gercekcı hıc sanallık yok sankı:))
buda benı daha cok muptelası edıyo bu sıtenın....

aquariel 17-06-2009 09:51 PM

Sevgili Ayses,
bilgisayarda olmamiz onemli degil. Enerji ayni enerji. Tabii bu arada bulundugumuz site de cok onemli. Kendimizi gelistirmek icin oldugumuz gibi, acik, net ve yalansiz olmaliyiz. Yoksa hicbirsey alamayiz bu siteden de, insanlardan da. Ayrica sana inaniyorum. \seni tanimiyorum ama yazilarindan cok kibar,akli basindave iyi yetismis bir genc hanim oldugunuz belli :-))

ayses 17-06-2009 09:57 PM

Alıntı:

aquariel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467215)
Sevgili Ayses,
bilgisayarda olmamiz onemli degil. Enerji ayni enerji. Tabii bu arada bulundugumuz site de cok onemli. Kendimizi gelistirmek icin oldugumuz gibi, acik, net ve yalansiz olmaliyiz. Yoksa hicbirsey alamayiz bu siteden de, insanlardan da. Ayrica sana inaniyorum. seni tanimiyorum ama yazilarindan cok kibar,akli basindave iyi yetismis bir genc hanim oldugunuz belli :-))

sevgili aquariel:)
inşallah bıgun tanısırız...cok ısterımmm hemdee...yanlıs hatırlamıyosam yunanıstandasınız ama elbet gelıceksınız tr.ye:) ozamanda yuzyuzeyken basınızı şişiririm:)) her konuda tecrubelerınızden yararlanırım.....

sudem8 17-06-2009 09:58 PM

Alıntı:

aquariel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467215)
Sevgili Ayses,
bilgisayarda olmamiz onemli degil. Enerji ayni enerji. Tabii bu arada bulundugumuz site de cok onemli. Kendimizi gelistirmek icin oldugumuz gibi, acik, net ve yalansiz olmaliyiz. Yoksa hicbirsey alamayiz bu siteden de, insanlardan da. Ayrica sana inaniyorum. seni tanimiyorum ama yazilarindan cok kibar,akli basindave iyi yetismis bir genc hanim oldugunuz belli :-))

ben de aynı kanıdayım...arkadaşlar çekim yasası sitede acaip işliyor..burada bile çekiyoruz birbirimizi...site kurucusuna ve diğer akadaşlara çok teşekkürler...birbirimizle yardımlaşma ve sohbet imkanı buluyoruz...

aquariel 17-06-2009 10:31 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467219)
ben de aynı kanıdayım...arkadaşlar çekim yasası sitede acaip işliyor..burada bile çekiyoruz birbirimizi...site kurucusuna ve diğer akadaşlara çok teşekkürler...birbirimizle yardımlaşma ve sohbet imkanı buluyoruz...

y
Kesinlikle. Ziaret edemedigim gun eksiklik hissediyorum. Insanlarin oluml olumsuz dusuncelerini okumak ve kendime pay cikarabilmek cok guzel.

Alıntı:

ayses Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467217)
sevgili aquariel:)
inşallah bıgun tanısırız...cok ısterımmm hemdee...yanlıs hatırlamıyosam yunanıstandasınız ama elbet gelıceksınız tr.ye:) ozamanda yuzyuzeyken basınızı şişiririm:)) her konuda tecrubelerınızden yararlanırım.....

Bende gorusmek isterim. Bu beni cok mutlu eder. Karsilikli birbirimizin tecrubelerinden faydalanabiliriz. Benim de senden ogrenecegim cok sey oldugunu biliyorum. Hem kafm da sismez, inan. Severim dinlemeyi ve konusmayi :-))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM.