![]() |
hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? evet arkadaşlar tam olarak böyle hissediyorum....hem evlenmeyi istiyorum son 1-2 yıldır hemde acayip korkuyorum... 27 yaşındayım....ve hiç bir zaman evlenemiycem gibi hissediyorum...aranızda var mı böyle hisseden b456 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Sadece doğru insanı bulamamış olabilirsin. uygun birini bulunca herşey çok değişecektir super |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Bende tam böyle hissediyorum.Hatta bugün başka bir arkadaşımla konusu oldu.Ben daha doğrusu evlenmek değilde bir bebek sahibi olmayı çok istiyorum yaş geçmeden y789 . Ama evlenmek ve bir kişiyle aynı evi uzun yıllar paylaşma fikri bana çok uzak geliyor.Hatta korkutucu da diyebilirim.Şimdi bir çok kişi kızabilir bana olumsuz düşünme diye.Ama örnekler çok önemli bu tarz konularda çevrenizde ne kadar az iyi evlilik varsa sizde o kadar çok etkileniyorsunuz ne yazık ki.Bakalım gerçek aşk diye bir şey varsa ve bir gün benimde kapımı çalarsa belki kendimi sevginin kollarına bırakabilirim düşünmeden. |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Bende aşık olmaktan korkuyorum...Evlilik konusundada Redflowersa katılıyorum,çok mükemmel evlilikler görmediğim ve kendimin zor bir insan olduğuma inandığım için evlilik çok uzak geliyor... Ama bir yanımda tekrar aşık olmayı istiyor...Hep o yanımı engelliyorum... Aslında bu çok normal korkmamızda...Çevremizden hep olumsuz telkinler aldık...İnsanlar,izlediğimiz aşkla ilgili diziler yada filmler...Hepsinde çok zorluklarla elde edilen ve yıpranan aşkları görürüz...O yüzdende inancımız eksiliyor...Ve kendi yaşadıklarımız...Bunları bağdaştırınca herşeyle aşka inancımız git gide eksiliyor...Ve umutsuzlaşıyoruz...Zor geliyor birşeyleri yaşamak istemek bile... Öncekle kendimizi bu olumsuz telkinlerden ayıklamak gerek... |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Valla arkadaşlar evlilik dediniz de. Bu işin kadını erkeği yok. Dün rüyamda, eski kız arkadaşımla evlendiğimi gördüm. sevincli Kaçacak yer arıyordum. y789 Fakat artık iş işten geçti gibi bir durum vardı. Nasıl uyanmışım yahu. smiliyface Oh dedim uyanınca. Sevindim. terli345 Garip bi olaydı. Nasıl evlenecez acaba bu psikolojiyle ben de merak ediyorum... smiliyface |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? hahahahaha! nasıl evlenicez bu psikolojiyle sorusuna benden bir cevap EVLENMEYİVERCEZ.hahahahahaha!Evlilik korkum yok, evlenmemek seçimim.Çekemem öyle aile törenlerini, adamın yemeği idi, çamaşırı idi.Çocukluğumdan beri köleleliğe başkaldırmışım.Kalkıp da köle olamam.Hep bunu öğretmeye (burnuma dayamaya) çalıştılar bana.Sen kızsın, yapmak zorundasın.Hadi beee, annelerinin sevgili oğullarını pışpışlayamam.hahahahahahahaha!ha bu konuda da bir saptamam var, öylesine kölelik kavramı ile yetiştiriliyoruz ki, bunlar cebren ve hile ile kanımıza tek tek tohum olarak atılıyor.Kadınlığımızdan nefret ediyoruz.Böylece doğacak olan kızlarımız zaten gözümüzde hepten kaybetmiş oluyor.Oğlanlar ise, onlar özgür.(Tabi bu özgürlük tartışılır.Çölde bir bedevi tek başına ne kadar özgür olabilir.hahahahaha!)Ayrıca bizim bilmediğimiz toleranslara sahipler, o nedenle daha bir oğlana düşkünüz toplum olarak.Bu da gelin kaynana problemlerini doğuruyor.Annesini bana tercih eden o p.....k ile hiçbir ilgisi yok bu düşüncelerimin.hahahahahaha!Hayret bir şey ya, kadın bana nasıl bir çapa atmış bakar mısınız!hahahahahahaha!Tamamen kendi düşüncemmiş gibi anlatıyorum.(Daha bu şekilde neler var zihnimde kimbilir)hahhhahhahaha! Evlenmeyin kardeşim, zaten dünya büyük bir kıtlağa doğru gidiyor.Su azalıyor, hibrit tohumlar tüm bitkilerin kökünü kuratacak.Sonra da insan sayısını azlatmak için yok yere savaş çıkarıyorlar.Evlenmeyeverin.Barış içinde yaşayalım.Ben seçimimi yaptım.Evlenmeyivercem.hahahahahahahahaha! |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Alıntı:
bu arada kurby alemsin yaaa aa34 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Kurby bayıldım sana.Hahahaha ların sesi kulağıma kadar geldi.Bravo ne diyim. kiss3 Böyle bir seçim kolay değil. Ben kararımı verdim.Cafeyi açarım zaten 3-5 yıla kadar (sınırlandırmaaa) yani yakında açarım cafeyi.E deli gibi para kazanırım zaten benim cafem çok iş yapar.Sonra cafe zinciri kurarım.Türkiye'nin sayılı cafe sahiplerini listesine adımı altın harflerle yazdırırım evlat edinirim bir tane,belki iki.Çocuk problemim ortadan kalkar.Hem bir yavru yuva sahibi olur hemde ben evlat.Ooo güzel fikir ya.Tuttum ben bu fikri. sevincli |
oooo sen hallettin herşeyi kafanda valla bravo smiliyface ben napcam peki....cafede açamam ben....üffff b456 yok ya yinede herşeye rağmen istiyorum evlenmeyi...evet çevremde en baştada kendi ailemde kötü evlilik mevcut....ve benim korkmamın belkide en baş sebebi bu ::) ama yinede istiyorum.....güzel mutlu bir ailem olsun..2 tanede çocuğum olsun 44 ne diyim inşallah olur... utananadam |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Fazla kahkaha atıp da evde kalmayın sonra... y789 Bunlar hayatın yasaları malesef. Çalışıp evi geçindiren, en zor işleri yapanlar da erkekler malesef. Ben hiç bir kadının boya yapıp, ağır şeyler taşıdığını görmedim sevincli Boşuna dememişler, şansım olsaydı kız doğardım diye... super |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Eğer korkuyosanız,ruh ikizinizi bulun diye bir script var Atakan bey de onu öneririm super |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Ruh ikizi 2. kez çıkarmı insanın karşısına?Yani insanın bir ruhu varsa ruh eşide tek değil midir?Ben bir kere bulmuştum,ama kaybettim.Şimdi tekrar aramaya taakatim yok.Arasamda bulacağım yok.Belki bir yerlerde...Bilmem belki de. |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? [b] evlilik bana cok uzak bi kelime artık rüyamda belki evlenirim sevincli onca yasadıgım olaydan sonra 35 40 dan aşşa oturmam o masaya sevincli ama bende deliler gibi evlenmeyi istiyordum sevdigimle bi zamanlar |
|
|
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 Yaaaaa siz nasıl bir şeysiniz böyle sizlere ne diyeim ben böyle bizler burada okadar çekim yasası diye boşunamı konuşuyoruz sizler bunu deneyimleyip sonuçlarını görmüyormusunuz bak şimdi çok kızdım sizler bu kafayla giderseniz tabiki evde kalırsınız .Kendinize korkuyu çekiyorsunuz tabiki karşınıza korkunç kişiler çıkar .Sinirlendim ve nasıl hızlı yazıyorum şu an............ Ben sizler için iyi çekimler yapıyorum kızlarıma beyaz atlı prens oğularıma prensesler çekiyorum. n9598Benim çekimlerimide böyle söyleyerek bozuyorsunuz. Canlarım burada 25 yıllık bir tecrübe konuşuyor .Evlilik güzel bir olay ben eğer daha önce şimdiki bilgilerime sahip olmuş olsaydım belkide çok iyi yaşayacağım bir olay olurdu. Evlilikte enönemlisi karşınızdakini çok sahiplenip canını çıkarmayın .Birbirinize güvenin veya güvenmediğiniz kişi ilede evlenmeyin.Öncelikle sevdiğinizle dost olun ve onu karşınızda bir düşman varmış gibi canını yakacak şekilde eleştirmeyin .Sevin ama boğmayın herkes belli bir yere kadar kendi özgürlüğünü yaşasın evlilik kurumuna saygınızı hiç bir zaman kaybetmeyin karşınızdaki sizden örnek alacaktır .Karşınızdakine zaman tanıyın hemen tası tarağı toplayıp ayrılmayın gece ise sabahı sabahsa akşamı bekleyin . Birde kızlar annenizin evine her gün gitmeyin aile ilişkilerinizi sınırlandırın.Önce biz olmayı öğrenin sonrası zaten kendiliğinden gelir.Bu söylediklerim her iki cinsinde yapması gereken şeylerdir Emek vermediğiniz hiç bir çiçek yaşamaz .Sevdiklerimizde en nadide çiçeklerimizdir özenle her iki taraftan korunan ilişki neden yürümesin .Ben sizlere böyle çekimler yapıyorum sizlerdende torun istiyorum.Hepinizin yolu açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
|
Alıntı:
|
Aynı kutuplar birbirini iter.Eş ruh ya da ruh ikizinizi düşünebiliyor musunuz? Kavgasız gürültüsüz bir yaşam ya da daha gürültülü bir yaşam.Kim bilebilir ki?Üstelik eş ruhunun seninle aynı cinsten olmadığını ya da aranızda 100-200 yaş farkı olmadığını nereden bilicez ki!Bu eş ruhlar aynı zamanlarda mı doğuyorlar dünyada.Diyelim ki, oldu.Hadi eş ruhum Çat'ta ise, o zaman ne olacak.(BLOKAAAAAJ!) Üstelik ben isteyecek miyim bakalım, simsiyah bir eş ruh!Allam, bunu neden yaktın, bei tavladın diye sormayacak mıyım! İyi düşünün derim.Gerçekten iyi düşünün!hahahahahahahahahah! |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Hayal ablacım benim telkine ihtiyacım yok sung66 başka bişeye ihtiyacım var bu konuda (iyi bir eş adayı gibi ) y789 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? utananadam Valla çok kızmışlar:)Annemde,Hayal ablada... Aslına bakarsan haklılar...Ben zaten çalışma yapıcam bu konudaki olumsuzluklarıma...Eft,Deap Peat,Sedona fln...Başlıycam...Aslında başladım bile...Bir listem var bilirsiniz...Olumsuz inançlarımdanda temizlenmem lazım...Onlarıda yaptımmı iyi olacak... |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? annem hergün konusunu açmasa belki üstüne düşünebiririm... evlilik korkutucu yada değil mi?ama yok susmuyor hergün aynı konu sanki 22 değil 42 yaşındayım... cık cık cık bak yine sinirlendim.. offf bu konu beni geriyor... n9598 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Geçenlerde evi aradım ne var ne yok diye konuşuyorduk. Annem dedi ki : -"Bir arkadaşım var" -Eee? dedim. -"Bir de kızı var avukatmış" -Haaaaa ! Bana kız bakmaya başlamış eski usulden -mu ha ha haaa... Baktı ki benden tık yok napsın garibim. Bende ne güzel seviniyordum memlekette kriz var diye üstüme gelmiyorlar. Ben araba alacam diye geziyorum annem de oğluma kız bulacam diye geziyo, keser gibi hep banaaa hep banaaa... |
eylenme zamanı değil evlenme zamanı diyor anlaşılan sizinkiler wave wave wave wave |
|
|
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Büyükler kızmakta haklılar da, bizler de genç olarak haklıyız ama. super Ya bu devirde kolay anlaşılmıyor ki. Hem geçinmek de çok zor. E öyle olunca da, ister istemez evlilik korkutucu bir hal alıyor. Ya, geçen gördüğüm evlilik rüyasının hala etkisindeyim. Sanki ölüyordum. Kalkınca nasıl sevinmişim gerçek olmadığına. smiliyface Bu kafayla nasıl evleneceğim merak ediyorum kendi adıma. rt67 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Bence kasmaya gerek yok arkadaşlar,eğer isteyipte korkuyosanız çekim yasasını uyulayın derim.... 4897 thumbsanim |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? [b] bu konuda büyükler ne diyosa dogrduru cünkü biz yeni nesil olarak aklımız 2 karıs degil 2 metre yukarda sevincli benim annem ve babam 50 yasın üstünde ikiside biri 56 dogumlu birisi 57 dogumlu . onlar daha lise yıllarında evlenmişler . onlarada soruyorum bazen bu devran ne böyle diye. onlar sizin anlamıycagınız bi şey saygı ve sevgi diyo . nasıl anlamyız anne diyorum sen saygı ve sevgi ne ben sana oturup 40 yıll anlatsam anlamazsın ama bi 20 sene evel dogsa idin anlardın belki diyo sevincli |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? cevremden bır kısı cıksın ben ewlendım cok mutluyum gercekten desın bende ewlenıcem soz ama yok malesef hih33 24 yasındayım kucukken ben 26 yasında ewlenıcem derdım sımdı o bıle erken gelıo dusun annemın baskıları offff offfff sadanim goruculer kapıda bıde oyle bıse var yaa.bence ewlılık su dunyada alınan ennn ennn onemlı karar.yanı cesaret ıstıyo epey o da bende yok sanırım.ewlılıkle ılgılı olumlu bı parca bıle dusuncem yok.ben ewlenıcem ve mutsuz olucam derı donusum olmayacak degıstırme sansım olmayacak girlhaha .ewlılıgın anlamı bende bunlar.cekım yasasını kullanıcam tabı kullanmaz mıyım tabı ılla bıgun ewlenıcem ama daha bı 3 senem var. gogogo yaa aslında ewlılıgı cok dusunmek kafaya takmamak gerekıyo aslında demı...cunku ben dusundukce kafayı yıyorum y789 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? yaa hepiniz çok güzel yorumlar yazmışsınız... gulensmiley bu arada mustang ve hayal vallahi yazdıklarınızı okuyunca içime bir ferahlık böleee bi rehavet çöktü aa34 bir anda sanki şu ruh ikizim yanı başımdada ben görmüyorum gibi kendime kızdım.... ama yok gerçekten o dediğiniz gibi biri karşıma çıksa hiç düşünmiycem direk nikah masasında alıcam soluğu girlhaha özlem sen daha 24 sün ve 3senem var diyosun...ee ben napayım güzel arkadaşım benim yaş 27 ve 3sene daha beklemeye niyetim yok açıkçası uy897 30 olucam ozaman...ben 30 da çocuk istiyorum artık yaaaaaaa b456 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Ya Hayalim biz bunlar içn boşuna konuşuyoruz yarın karşılarına biri çıktığında doğru yanlış demeyip koşakoşa giderler örneklerle sabittir.Bizim size buradan söylemek istediğimiz nasılsa olacak bari kendinize doğru birilerini çekinde üzücü olaylar yaşamayın.Bizleri beğenmiyorsunuz kötü örnekler var diyorsunuz ya bizde size kötüleri söyleyerek kendinize çektiğinizi söylüyoruz.Mehmet hayat şartları zor diyerekkendine zorluğu çekiyorsun .Kurby bizim burada yapmaya çalıştığımız şeyi hiç duymuyor bile kendinize gelin ve doğru çekimler yapın .Kendinize bir liste yapın istediğiniz kişinin özelliklerini yazın en çok korktuğunuz şeylerin olumlularını yazın ve yazarkende hiç alttan almayın isteklerinizi en üst sevyede isteyin sınırsız olun arasıra çıkarıp okuyun. Bak yoksa sağlı sollu terlikler geliyor .Bizde size yoldan geçen biriyle evlenin demiyoruz .Eşlerinizi seçerken seçici olun ilerde çocuklarınızın anne babası olacaklardır.Bu çok önemli bir konu evlenmek için acele etmeyin bu konuda kendinizi çok kasmayın listenizi yapıp serbest bırakın .O gelip sizi bulacaktır.Ozaman sizi bağlasak durmazsınız ne korku kalır ne bir şey .Yolunuz aydınlık ve açık olsun . kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? akşam olacak eve gideceksin kapıyı sevdiğin insan açacak... "canımm" diyecek... "hoşgeldin" diyecek... sende yorgunluktan eser kalmayacak ve kucaklayacaksın sevgi ile... smiliyface masanda tek tas çorbanda olsa o tek tas çorba seni mutlu edecek... tabi tüm bunlar seçim olayı... mutluluğu seçmekte var mutsuzluğu seçmekte... seçim sizin... sapkal89 sağlıcakal ve ışıkla... |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? sad456 ahh ahh bazı arkadaşlarım evlenmek istemediklerinden bahsediyorlar bense 5 yıldır sevdiğim insanla evlenebilmeyi okadar çok istiyorum ki.. Taa lise yıllarına dayanan bu birlikteliğimiz hala devam ediyor acısıyla tatlısıyla ama malesef hala beklemedeyiz bir hafta sonra asker olcak agl34 umarım döndüğünde artık evleniriz 128956 allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun onlara şifalarımızı göndermeyi unutmayalım dostlarım |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? the secret kitabını çıkar çıkmaz alıp okuyan biri olarak ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum... aynen dediğinizi yapıcam bende.....bakalım işe yarayacak mı.....bendeki şey çok garip...hem evlilikten korkuyorum hemde çok istiyorum ve o korkudan eser kalmıyor bazen...garip dengesizlik yumağı içindeyim yani ::) içimde bazen hiç evlenemeyeckmişim gibi bir his oluyor bazende sanki o beklediğim kişi çok yaklaşıyor bana gibi hissediyorum.... idea3 inşallah ikinci hissim doğrudur.... smiliyface |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Bak keops forumda "evlilik korkusu" dusun üzerine bir sürü uygulama yapma fırsatı çıktı. Bunu değerlendirmemiz lazım. Bu forumun en sevdiğim tarafı icraata çabuk geçmesi. Var mı korkularını su yüzüne çıkarıp sabun gibi eritmek isteyen? blissy |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Şu beğendiğimiz kişinin bizim farkımıza varması içinde bir yöntem varsa ben onu alabilirim keops'tan.Yoksa istemiyorum gerisi bana lazım değil y789 |
Nlp bu konudada yardımcı oluyor bizlere aynalama dediğimiz bir teknik ile önce uyum sonra yönlendirme...önce benzeşim kurma..sonra yönlendirme ve benzeşim kurarkende inançlar değerler vucut dili,ses tonu gibi öğeleri işin içine katmak gerekir ama önce kendi içimizdeki kutuplaşmayı nötrlememiz lazım hem evlenmek istiyoruz hemde istemiyoruz.. bi de acaba gerçekten biz mi istiyoruz...yoksa çevremiz evlenmemiz için baskı mı yapıyor... içeriyi bi netleştirelim sonra dış dünyaya döneriz... smiliyface |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? kendi adıma söylemek gerekirse bana çevremden evlenmem için bir baskı yok.... sadece ben istiyorum artık....ama işte bazı tedirginliklerim oluyor...sanırım bu siteyi çoook daha detaylı incelemiliyim... bisiklet |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Kendi adıma söylemek istersem ben evlenmek istiyorum çevremin aslında baskısı var. sadanim Çevre baskısı olmasa evlenirdim.Mesela evlendiğimde eşimin beni tahtalı köye tahtacı yapmayacağını bileyim sıcak345 ikinci defa evlenirdim. sevincli Ama ben mesleğimden memnunum. f678 Ormancılıktan tahtaköyde tahtacı başılığına getirilmek bana göre değil hem bu dünyada biraz daha çalışayım ormanları çoğalltayım ki tahtalıköye giderken götürecek bişeylerim olsun. guitar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 AM. |