![]() |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? yaa hepiniz çok güzel yorumlar yazmışsınız... gulensmiley bu arada mustang ve hayal vallahi yazdıklarınızı okuyunca içime bir ferahlık böleee bi rehavet çöktü aa34 bir anda sanki şu ruh ikizim yanı başımdada ben görmüyorum gibi kendime kızdım.... ama yok gerçekten o dediğiniz gibi biri karşıma çıksa hiç düşünmiycem direk nikah masasında alıcam soluğu girlhaha özlem sen daha 24 sün ve 3senem var diyosun...ee ben napayım güzel arkadaşım benim yaş 27 ve 3sene daha beklemeye niyetim yok açıkçası uy897 30 olucam ozaman...ben 30 da çocuk istiyorum artık yaaaaaaa b456 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Ya Hayalim biz bunlar içn boşuna konuşuyoruz yarın karşılarına biri çıktığında doğru yanlış demeyip koşakoşa giderler örneklerle sabittir.Bizim size buradan söylemek istediğimiz nasılsa olacak bari kendinize doğru birilerini çekinde üzücü olaylar yaşamayın.Bizleri beğenmiyorsunuz kötü örnekler var diyorsunuz ya bizde size kötüleri söyleyerek kendinize çektiğinizi söylüyoruz.Mehmet hayat şartları zor diyerekkendine zorluğu çekiyorsun .Kurby bizim burada yapmaya çalıştığımız şeyi hiç duymuyor bile kendinize gelin ve doğru çekimler yapın .Kendinize bir liste yapın istediğiniz kişinin özelliklerini yazın en çok korktuğunuz şeylerin olumlularını yazın ve yazarkende hiç alttan almayın isteklerinizi en üst sevyede isteyin sınırsız olun arasıra çıkarıp okuyun. Bak yoksa sağlı sollu terlikler geliyor .Bizde size yoldan geçen biriyle evlenin demiyoruz .Eşlerinizi seçerken seçici olun ilerde çocuklarınızın anne babası olacaklardır.Bu çok önemli bir konu evlenmek için acele etmeyin bu konuda kendinizi çok kasmayın listenizi yapıp serbest bırakın .O gelip sizi bulacaktır.Ozaman sizi bağlasak durmazsınız ne korku kalır ne bir şey .Yolunuz aydınlık ve açık olsun . kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? akşam olacak eve gideceksin kapıyı sevdiğin insan açacak... "canımm" diyecek... "hoşgeldin" diyecek... sende yorgunluktan eser kalmayacak ve kucaklayacaksın sevgi ile... smiliyface masanda tek tas çorbanda olsa o tek tas çorba seni mutlu edecek... tabi tüm bunlar seçim olayı... mutluluğu seçmekte var mutsuzluğu seçmekte... seçim sizin... sapkal89 sağlıcakal ve ışıkla... |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? sad456 ahh ahh bazı arkadaşlarım evlenmek istemediklerinden bahsediyorlar bense 5 yıldır sevdiğim insanla evlenebilmeyi okadar çok istiyorum ki.. Taa lise yıllarına dayanan bu birlikteliğimiz hala devam ediyor acısıyla tatlısıyla ama malesef hala beklemedeyiz bir hafta sonra asker olcak agl34 umarım döndüğünde artık evleniriz 128956 allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun onlara şifalarımızı göndermeyi unutmayalım dostlarım |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? the secret kitabını çıkar çıkmaz alıp okuyan biri olarak ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum... aynen dediğinizi yapıcam bende.....bakalım işe yarayacak mı.....bendeki şey çok garip...hem evlilikten korkuyorum hemde çok istiyorum ve o korkudan eser kalmıyor bazen...garip dengesizlik yumağı içindeyim yani ::) içimde bazen hiç evlenemeyeckmişim gibi bir his oluyor bazende sanki o beklediğim kişi çok yaklaşıyor bana gibi hissediyorum.... idea3 inşallah ikinci hissim doğrudur.... smiliyface |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Bak keops forumda "evlilik korkusu" dusun üzerine bir sürü uygulama yapma fırsatı çıktı. Bunu değerlendirmemiz lazım. Bu forumun en sevdiğim tarafı icraata çabuk geçmesi. Var mı korkularını su yüzüne çıkarıp sabun gibi eritmek isteyen? blissy |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Şu beğendiğimiz kişinin bizim farkımıza varması içinde bir yöntem varsa ben onu alabilirim keops'tan.Yoksa istemiyorum gerisi bana lazım değil y789 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Alıntı:
Nlp bu konudada yardımcı oluyor bizlere aynalama dediğimiz bir teknik ile önce uyum sonra yönlendirme...önce benzeşim kurma..sonra yönlendirme ve benzeşim kurarkende inançlar değerler vucut dili,ses tonu gibi öğeleri işin içine katmak gerekir ama önce kendi içimizdeki kutuplaşmayı nötrlememiz lazım hem evlenmek istiyoruz hemde istemiyoruz.. bi de acaba gerçekten biz mi istiyoruz...yoksa çevremiz evlenmemiz için baskı mı yapıyor... içeriyi bi netleştirelim sonra dış dünyaya döneriz... smiliyface |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? kendi adıma söylemek gerekirse bana çevremden evlenmem için bir baskı yok.... sadece ben istiyorum artık....ama işte bazı tedirginliklerim oluyor...sanırım bu siteyi çoook daha detaylı incelemiliyim... bisiklet |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Kendi adıma söylemek istersem ben evlenmek istiyorum çevremin aslında baskısı var. sadanim Çevre baskısı olmasa evlenirdim.Mesela evlendiğimde eşimin beni tahtalı köye tahtacı yapmayacağını bileyim sıcak345 ikinci defa evlenirdim. sevincli Ama ben mesleğimden memnunum. f678 Ormancılıktan tahtaköyde tahtacı başılığına getirilmek bana göre değil hem bu dünyada biraz daha çalışayım ormanları çoğalltayım ki tahtalıköye giderken götürecek bişeylerim olsun. guitar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 PM. |