![]() |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? utananadam Valla çok kızmışlar:)Annemde,Hayal ablada... Aslına bakarsan haklılar...Ben zaten çalışma yapıcam bu konudaki olumsuzluklarıma...Eft,Deap Peat,Sedona fln...Başlıycam...Aslında başladım bile...Bir listem var bilirsiniz...Olumsuz inançlarımdanda temizlenmem lazım...Onlarıda yaptımmı iyi olacak... |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? annem hergün konusunu açmasa belki üstüne düşünebiririm... evlilik korkutucu yada değil mi?ama yok susmuyor hergün aynı konu sanki 22 değil 42 yaşındayım... cık cık cık bak yine sinirlendim.. offf bu konu beni geriyor... n9598 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Geçenlerde evi aradım ne var ne yok diye konuşuyorduk. Annem dedi ki : -"Bir arkadaşım var" -Eee? dedim. -"Bir de kızı var avukatmış" -Haaaaa ! Bana kız bakmaya başlamış eski usulden -mu ha ha haaa... Baktı ki benden tık yok napsın garibim. Bende ne güzel seviniyordum memlekette kriz var diye üstüme gelmiyorlar. Ben araba alacam diye geziyorum annem de oğluma kız bulacam diye geziyo, keser gibi hep banaaa hep banaaa... |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Alıntı:
eylenme zamanı değil evlenme zamanı diyor anlaşılan sizinkiler wave wave wave wave |
|
|
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Büyükler kızmakta haklılar da, bizler de genç olarak haklıyız ama. super Ya bu devirde kolay anlaşılmıyor ki. Hem geçinmek de çok zor. E öyle olunca da, ister istemez evlilik korkutucu bir hal alıyor. Ya, geçen gördüğüm evlilik rüyasının hala etkisindeyim. Sanki ölüyordum. Kalkınca nasıl sevinmişim gerçek olmadığına. smiliyface Bu kafayla nasıl evleneceğim merak ediyorum kendi adıma. rt67 |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? Bence kasmaya gerek yok arkadaşlar,eğer isteyipte korkuyosanız çekim yasasını uyulayın derim.... 4897 thumbsanim |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? [b] bu konuda büyükler ne diyosa dogrduru cünkü biz yeni nesil olarak aklımız 2 karıs degil 2 metre yukarda sevincli benim annem ve babam 50 yasın üstünde ikiside biri 56 dogumlu birisi 57 dogumlu . onlar daha lise yıllarında evlenmişler . onlarada soruyorum bazen bu devran ne böyle diye. onlar sizin anlamıycagınız bi şey saygı ve sevgi diyo . nasıl anlamyız anne diyorum sen saygı ve sevgi ne ben sana oturup 40 yıll anlatsam anlamazsın ama bi 20 sene evel dogsa idin anlardın belki diyo sevincli |
Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? cevremden bır kısı cıksın ben ewlendım cok mutluyum gercekten desın bende ewlenıcem soz ama yok malesef hih33 24 yasındayım kucukken ben 26 yasında ewlenıcem derdım sımdı o bıle erken gelıo dusun annemın baskıları offff offfff sadanim goruculer kapıda bıde oyle bıse var yaa.bence ewlılık su dunyada alınan ennn ennn onemlı karar.yanı cesaret ıstıyo epey o da bende yok sanırım.ewlılıkle ılgılı olumlu bı parca bıle dusuncem yok.ben ewlenıcem ve mutsuz olucam derı donusum olmayacak degıstırme sansım olmayacak girlhaha .ewlılıgın anlamı bende bunlar.cekım yasasını kullanıcam tabı kullanmaz mıyım tabı ılla bıgun ewlenıcem ama daha bı 3 senem var. gogogo yaa aslında ewlılıgı cok dusunmek kafaya takmamak gerekıyo aslında demı...cunku ben dusundukce kafayı yıyorum y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 AM. |