Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Evlilik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/evlilik/)
-   -   hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/evlilik/12643-hem-evlenmek-istemek-hemde-evlilikten-korkmak.html)

Akulina 17-08-2008 10:17 PM

Ynt: hem evlenmek istemek hemde evlilikten korkmak?

utananadam
Valla çok kızmışlar:)Annemde,Hayal ablada...
Aslına bakarsan haklılar...Ben zaten çalışma yapıcam bu konudaki olumsuzluklarıma...Eft,Deap Peat,Sedona fln...Başlıycam...Aslında başladım bile...Bir listem var bilirsiniz...Olumsuz inançlarımdanda temizlenmem lazım...Onlarıda yaptımmı iyi olacak...

melodiss 17-08-2008 10:21 PM

annem hergün konusunu açmasa belki üstüne düşünebiririm... evlilik korkutucu yada değil mi?ama yok susmuyor hergün aynı konu sanki 22 değil 42 yaşındayım... cık cık cık bak yine sinirlendim.. offf bu konu beni geriyor... n9598

prof19 17-08-2008 10:23 PM

Geçenlerde evi aradım ne var ne yok diye konuşuyorduk.
Annem dedi ki :
-"Bir arkadaşım var"
-Eee? dedim.
-"Bir de kızı var avukatmış"
-Haaaaa !
Bana kız bakmaya başlamış eski usulden -mu ha ha haaa...
Baktı ki benden tık yok napsın garibim. Bende ne güzel seviniyordum memlekette kriz var diye üstüme gelmiyorlar. Ben araba alacam diye geziyorum annem de oğluma kız bulacam diye geziyo, keser gibi hep banaaa hep banaaa...

keops 17-08-2008 10:50 PM

Alıntı:

kırış Nickli Üyeden Alıntı
Geçenlerde evi aradım ne var ne yok diye konuşuyorduk.
Annem dedi ki :
-"Bir arkadaşım var"
-Eee? dedim.
-"Bir de kızı var avukatmış"
-Haaaaa !
Bana kız bakmaya başlamış eski usulden -mu ha ha haaa...
Baktı ki benden tık yok napsın garibim. Bende ne güzel seviniyordum memlekette kriz var diye üstüme gelmiyorlar. Ben araba alacam diye geziyorum annem de oğluma kız bulacam diye geziyo, keser gibi hep banaaa hep banaaa...

kiris kendi içindeki bu kutuplaşmayı umarım peatlersin aa34
eylenme zamanı değil evlenme zamanı diyor anlaşılan sizinkiler
wave wave wave wave

tulu 17-08-2008 11:11 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
mustang hariç hepinize, n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 çok kızdım..bunlar nasıl sözler öyle...olumsuz millet, biz bir yanınızı düzelteceğiz derken siz diğer bir yandan başka bir şey çıkarıyorsunuz..ayıp valla.. kendi gelişimine bu kadar özen gösteren sizler evlenmiyorsunuz, nerede allahın kazması varsa evlenip, karşımıza kötü evlilik örnekleriyle geliyor..yontulmamış meşe odunlarının bize sunduğu, örneklerin karşılığı sizde olmalı ki..herkes bak insan ne güzel evlilik yürütebiliyormuş desin..ben atakandan evlilik korkusuyla ilgili bir telkin istiyeyim bari..koyalım buraya..dinleyin..ama o zamana kadar yeni blokajlar oluşturmayın..emi..saygılı sevgiler

Hayal ablacım niye kızıyorsun ki!Evlenmek denen olguyu başımıza kim sardıysa, bunun doğru olduğuna bizi kim inandırdıysa ona kızmak gerek diye düşünüyorum ben.Haklısın, yontulmamış, kendi işini yapmaktan aciz(sakın bu sözüme alınmayın ancak çevreme bakınca bunları görüyorum.) Kadınsa çalışma hayatına atılacak cesareti olmayan, kocam getirsin ben yiyeyim telaşında olan, erkekse evim temiz olsun, gömleklerim ütülü, bir de gece bedava aşna fişne.Eeee daha ne ki!Çevremdeki tüm örnekler bunlarken ve internet ortamında karısından veya kocasından çocuklarım olmasa anında boşarım martavallarını dinleyince, insanın ne evliliğe ne de karşısına çıkacak kişilere güveni kalmıyor.Doğru insan diyorlar bunların sayısı az hadi çekim yasası ile çektik diyelim.Bir de "benim, benim " diye aramızda kavga mı edicez güzel ablam.Sen beni tanıyorsun, bazen erkek düşmanı gibi hatta kaynana teröristi gibi konuşmalarımın sebeplerini az çok tahmin ediyorsundur.Yaaaa, bu saçmalığı bizim bilinçaltımıza kim soktu sorarım size.İllede hayatımızda bir çakılı çivi mi olması lazım.Yalnızlık Allaha mahsusmusmuş.Yok yaa, o da bizi yaratmış, çok isteseydi bir eş yaratırdı kendine, niye bizimle uğraşsın ki.Ama bunda bir bit yeniği var biliyorum.Ya bizi birileri kandırıyor, ya da hiçbirşey öğrendiğimiz gibi değil.Belki de bizler arka bahçedeki kümesin içinde yaşayan tavuklarızdır. k8908 Aklım almıyor benim niye bir erkeğe ihtiyacım olsun ki!Üremek için mi? (O zaman kontrollü üreyelim. b456)Hani hayvanlardan farkımız vardı, bizler onlardan farklıydık, biz düşünen hayvanlardık. 2600 Düşününce de kına kına geliyor.Benim aklım ermiyor.Sorgulamalarım sürüyor, ömrüm boyunca da sürecek.Ömrüm boyunca sürecek bir şey daha var ki, o da sana olan sevgim ve saygım, ablam benim.

CeM 17-08-2008 11:47 PM

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Cem_ Nickli Üyeden Alıntı
Eğer korkuyosanız,ruh ikizinizi bulun diye bir script var Atakan bey de onu öneririm super

Ruh ikizimi! dusun İki korkak bir korku filmine yakışır.hahahahahahaha!
Aynı kutuplar birbirini iter.Eş ruh ya da ruh ikizinizi düşünebiliyor musunuz? Kavgasız gürültüsüz bir yaşam ya da daha gürültülü bir yaşam.Kim bilebilir ki?Üstelik eş ruhunun seninle aynı cinsten olmadığını ya da aranızda 100-200 yaş farkı olmadığını nereden bilicez ki!Bu eş ruhlar aynı zamanlarda mı doğuyorlar dünyada.Diyelim ki, oldu.Hadi eş ruhum Çat'ta ise, o zaman ne olacak.(BLOKAAAAAJ!) Üstelik ben isteyecek miyim bakalım, simsiyah bir eş ruh!Allam, bunu neden yaktın, bei tavladın diye sormayacak mıyım!
İyi düşünün derim.Gerçekten iyi düşünün!hahahahahahahahahah!

Saygı duyuyorum ama söylediklerine kesinlikle katılmıyorum sapkal89 aynı kutuplar doğru birbirini iter ama bu öyle bişey değil buradaki ruh ikizinden kasıt seninle aynı düşünen,aynı zevklere sahip vs. geçinebileceğin kişiliklerdir(ama benimle aynı özelliklerde olmasın diyosan orası ayrı)ayrıca eş ruhunuzdan mutlaka 1 tane olacak diye bişereyde yok zaten,belki senin gibi 400.000 tane insan vardır sen sadece bunlardan birisini kendine çekmiş olacaksın örneğin ben kendi kişiliğimle aynı olduğunu düşğndüğüm hem erkek hemde bayan 30-40 tane insan görmüşümdür şimdiye kadar ama kendi kişiliğimde birisini kendime çekmek istiyomuyum?-hayır super çünkü bu bazı eksik gördüğüm noktalarımdan kaynaklanan bişey o nedenle eğer kişiliğinizin partnerinizle aynı olmasını istiyorsanız ben öneririm telkini ama benim gibi partnerininz kendi kişiliğiniz gibi olmasını istemiyosanız iradenizle ilişkiler kurmanızı öneririm sevgiler... kiss3 hismiley

comte 18-08-2008 12:28 AM

Büyükler kızmakta haklılar da, bizler de genç olarak haklıyız ama. super

Ya bu devirde kolay anlaşılmıyor ki.

Hem geçinmek de çok zor.

E öyle olunca da, ister istemez evlilik korkutucu bir hal alıyor.

Ya, geçen gördüğüm evlilik rüyasının hala etkisindeyim.

Sanki ölüyordum. Kalkınca nasıl sevinmişim gerçek olmadığına. smiliyface

Bu kafayla nasıl evleneceğim merak ediyorum kendi adıma. rt67

CeM 18-08-2008 12:50 AM

Bence kasmaya gerek yok arkadaşlar,eğer isteyipte korkuyosanız çekim yasasını uyulayın derim.... 4897 thumbsanim

bigci 18-08-2008 01:00 AM

[b]
bu konuda büyükler ne diyosa dogrduru cünkü biz yeni nesil olarak aklımız 2 karıs degil 2 metre yukarda sevincli benim annem ve babam 50 yasın üstünde ikiside biri 56 dogumlu birisi 57 dogumlu . onlar daha lise yıllarında evlenmişler . onlarada soruyorum bazen bu devran ne böyle diye. onlar
sizin anlamıycagınız bi şey saygı ve sevgi diyo .
nasıl anlamyız anne diyorum sen saygı ve sevgi ne ben sana oturup 40 yıll anlatsam anlamazsın ama bi 20 sene evel dogsa idin anlardın belki diyo sevincli

ozgehan 18-08-2008 01:52 AM

cevremden bır kısı cıksın ben ewlendım cok mutluyum gercekten desın bende ewlenıcem soz ama yok malesef hih33 24 yasındayım kucukken ben 26 yasında ewlenıcem derdım sımdı o bıle erken gelıo dusun annemın baskıları offff offfff sadanim goruculer kapıda bıde oyle bıse var yaa.bence ewlılık su dunyada alınan ennn ennn onemlı karar.yanı cesaret ıstıyo epey o da bende yok sanırım.ewlılıkle ılgılı olumlu bı parca bıle dusuncem yok.ben ewlenıcem ve mutsuz olucam derı donusum olmayacak degıstırme sansım olmayacak girlhaha .ewlılıgın anlamı bende bunlar.cekım yasasını kullanıcam tabı kullanmaz mıyım tabı ılla bıgun ewlenıcem ama daha bı 3 senem var. gogogo yaa aslında ewlılıgı cok dusunmek kafaya takmamak gerekıyo aslında demı...cunku ben dusundukce kafayı yıyorum y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 AM.