| ||||||||||
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Beklemek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ' Okudugun kadar yazabilmek, yazabildigince yasamak isterdin.. Evetya haksiz da degilsin yanilmak noktasinda, tatlidir dilin cocuk ruhlum benim. Ya gerçek mi , dile ki diline bagli degil gokmen efendi, aksi halde yasam hic de bu kadar tatli olmazdi.' yasaminin edebi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi
Beklemek | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #15 (permalink) |
| Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 0
15 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ' Okudugun kadar yazabilmek, yazabildigince yasamak isterdin.. Evetya haksiz da degilsin yanilmak noktasinda, tatlidir dilin cocuk ruhlum benim. Ya gerçek mi , dile ki diline bagli degil gokmen efendi, aksi halde yasam hic de bu kadar tatli olmazdi.' yasaminin edebi olmasi dilegiyle emel. Emeklemekte An Pişmanlıklarım; demir alır bir yelken, bir başka limana Biraz öncesinde, fırtınalar dilerken derinlerim. Ve özlemlerim; belki bir başkası açmış yelken, şimdiye kokunu taşır bu limana Gidişlerini unutmuşçasına; sen oluverir uzaklarım. Ve arınışım; çıra ışığında çığlık çığlığa parlayan; ardın sıra Hıçkırıklar dizen, henüz kapalı gözlerim. Ve korkularım; terk etmiş olduğun ıssızlığı susturan, aslı ‘kıyamadığımdan’ inadına Nefesimin tınısında, yinelediğim sana özel sözlerim. Ve sandığım; her defasında bitti diyerekten, son bir ‘ yanılgı ’ daha Hoş geldin, her zamanki utangaç bakışım. Ve burukluğum; hoş gerçi suskun, sabır gerek az daha Dilimin varmadığı ‘hoşça kal’ bal böceğim. Ve umudum; meçhulü yokluyorum duyudan yoksun, Deryayı tattım, denizi görmek ne fayda Utanma alıcı bak gözüme, ‘dokunuver’ özüme közüm. Ya bilemediğim mi? gidemediğim ya da dönemediğin, dedim ya sabır gerek az daha Gaibe ait olan sır, ‘şimdilik’ ki minnettarım. Meramım sen misin? Bak işte yanmakta şamdan, ördüğüm gülücük yanı başında Hadi bürün onu, ‘ emaneti ‘ teslimiyetim. Ne o güzelim; yine çırılçıplak bakarsın, yo yetmeli gayri ömrün kanadı ansıza Yo yo! Ne hadime isyan, aldırma bana yarını beklerim.. Gökmen Göker = YMT |
| | |
| Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Beklemek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ' Okudugun kadar yazabilmek, yazabildigince yasamak isterdin.. Evetya haksiz da degilsin yanilmak noktasinda, tatlidir dilin cocuk ruhlum benim. Ya gerçek mi , dile ki diline bagli degil gokmen efendi, aksi halde yasam hic de bu kadar tatli olmazdi.' yasaminin edebi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi