Konu: Beklemek
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2007, 12:02 AM   #27 (permalink)
25emel
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Beklemek

Alıntı:
gokmen goker Nickli Üyeden Alıntı
..beklerim, beklersiniz de, muhtemeldir deger bir seyler mevcut herkes icin.. peki ya beklerken giecenlere ne demeliii.. Bir daha cocuk olamayacagimi, cocuk yuregim yerinden firlarken bir daha ilk defa dokunmayacak sevgilinin bebis ellerine.. ve daha nice ayrinti.. beklemek bir kose de beklesin, ben suanin tadini cikarayim.. suanlari beklemisimdir gecmiste.. :))
Alıntı:
gokmen goker Nickli Üyeden Alıntı
Bakabilseydin gozlerimden; milyonlarca once sonmus yildizlarin dahi ufuklarimda, o koca yildizlarin ufuklarimda mini minnacik oldugunu gorurdun.. Elbet bir gun bakabilceksin, siradanlascak gozlerindeki gozlerim, kalmana sebeplerim kalmadigini dusundugunde.. iste o an imdadima yetisecek milyonlarca yil once dogmus ve suan isiklariyla tesaduf eden goz bebeklerimde, yeni bir yildiz.. iste o an acimasiz olma bana karsi, yeniden dusun olmaz mi! Kalman icin bir sebep yaratabilmek adina, milyonlarca yil yasamak isterdim.. Baharim, seni ufuklarim kadar seviyorum.
ya gökmen iyi hoş güzelde... dusun canım kardesim su güzel cümle kurma özelliğini daha mutlu hayallerle süslesen ne olur yani ölürmüsün! !... akşam akşam içimi kararttın bea şaşkın
  Alıntı ile Cevapla