![]() |
hayatım boyunca erken uyanmak benim için büyük bir sorun oldu umarım bu telkinler işe yarar:) |
erken uyanma konusunda hen sorunum olmuştur.bi deneyelim bakalım:) |
Emeginize saglik. Sevgimle Kalin |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu teşekkür ederim bu telkinleri hazırlayan ve bizlerin paylaşımına sunan atakan beye ve değerli ekibine işe yaraması için inanamak ve istemek yetiyor ben çok menmun kaldım sizden ricam çocuklar için başarılı ders çalışmak yada öğrenmeyi kolaylaştıracak telkinler hazırlamanız sonsuz teşekkürlerimle |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu emeklerinize vede ellerinize sağlık atakan bey sizin şahsınızda tüm çalışanları kutluyorum saygılarımla |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu teşekkürler |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Dün müzik çalarıma kopyaladığım telkin parçasını gece yaklaşık yarım saat dinledim. Normalde saat 12 - 13 civarında zar zor kalkan ben bugün 08:30 da uyandım. Nasıl birşey olduğunu kestiremedim, şaşırdım, hayrete ettim. Ya bu oluşuma inancım gerçekten güçlü yada gerçekten bilinçaltımız başkaları tarfından kontrol edilebilir. Herşey için teşekkürler. |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Rapidde link kaldırılmış... Diğer linki deneyin :) |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu yaklaşık 3 gündür dinliyorum. istediğim saatte uyur en geç 7 veya 8 de uyanırdım ve de zinde . fakat artık uykum kaçtı sabahları da çok yorgun uyanıyorum zorla . halsiz bir şekilde hemde yardımcı olun bana sınavlara hazırlanıyordum artık çalışmıyorum da derslere |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu aslında asıl problem erken uyuyamamak önceleri erken uyuyrdum erken uyuyuyup erken uyanmak yok mu ? dün gece 3.5 ta yattım bu sabah 8 de uyandım . Fakat ben gece en ideal olan 22.30 da uyuyup sabah 6-7 de uyanmak istiyorum. ben artık bunu dinlemeyeceğim çünkü uykularım kaçıyor.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM. |