![]() |
Erken Uyanma Doğa Versiyonu Erken uyanma telkini doğa versiyonu bu linkten indirebilirsiniz. http://img104.imageshack.us/img104/2415/22cf4.gif RapidShare Webhosting + Webspace alternatif link: http://img104.imageshack.us/img104/2415/22cf4.gifWeb Hosting - Dedicated Server |
Merhaba, siteye yeni üye oldum erken uyanma telkinini nasıl indirebilirm yardımcı olurmusunuz? |
uyku düzenim allak bullak bunu dinlicem bir süre. Saolasın atakan bey |
merhabalar sertur.. ilk mesajın içerisine indirme işlemini gerçekleştireceğin linkin başına ok ekledim.. rapidden dosya indirmenin ayrıntıları için; Alıntı:
actionsmile sevgiler.. |
2 gün dinledim bugün sabah 6:30 da uyandım valla :-D |
s a erken ve zinde uyanmaya çok ihtiyacım var özel bir saat dilimindemi dinlemem gerekiyor?? |
Erken uyanmak ne demek,heyecandan uyuyamadım.bisiklet |
Arkadaşlar bu Rapidshare sayfasında sıcaktan zaafiyet geçirmek üzereyken hafifleyip kurtulan bazı Rapid üyelerinin resimleri var.Şimdi ben bu erken uyanma telkinini indirirken hanım görse de Yavuz sabahın 4 dünde kim bunlar tu yazıklar olsun hem sen sabah nasıl uyanacaksın derse ne gibi bir telkinde bulunabilirim. |
rapid in reklamları için yapacak bir şeyimiz yok malesef.. sevincli eşiniz görmeden indirdiğinize göre problem yok şükür.. 12389 iyi dinlemeler dileriz.. sevgiler.. |
Valla yeri değil gibi ama yine de yazıcam: bu telkinler (bunların kandırmaca olması şüphelerini bir yana bırakarak) gerçekten herkese lazım. bu yöntemi bulan bunları bizlerle paylaşan herkese çok çok teşekkür ediyorum iki gün falan oldu inşallah yakın zamanda etkilerini olumlu bir şekilde görürüm sıraya da uymaya çalışıyorum bakalım ne olacak...... |
mERHABA ben bunu indirdim ama error veriyor acaba bir çare bulabilirmisiniz. Sabah uykusundan ayrılmak istiyorum. Uyumaktan günüm ölüyor. |
merhaba duyguson.. RapidShare Webhosting + Webspace linke tıklayıp free dediğinizde sayma işlemi bitince sayı ve rakamdan oluşan üç karakteri kutucuğa yazdığınızda çıkan download'a tıklamanız indirme işlemini başlatacaktır. sevgiler actionsmile |
Zaten indirmemde bir sorun yok. İndirdiğim şey 7,76 kb ve açıılan bişey yok. Boş dosya yani. Bir check ederseniz sevinirim. |
merhaba duyguson. .tekrar indirdim ve dinledim hiç bir sorun yok.. 5,39 dakikalık bir telkin. ben problem göremedim.. tekrar bir bakıp,nerede takıldığınızı söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız. sevgiler actionsmile |
nasıl erken uyanıcammm nasıl indiricemmm :) |
merhabalar aşağıda ki linki kullanarak indireceksiniz.. Alıntı:
telkin içeriğini bu linkten inceleyebilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...t-icerigi.html telkinler hakkında daha detaylı bilgi için rehber bölümümüzü inceleyeniz.. http://hayatimdegisti.com/forum/rehb...ru-sormayiniz/ sevgiler.. actionsmile |
tesekkürler, listemde artik ego+sucluluk disinda zinde uyanma telkinide olcak... |
Doğrusu çok ihtiyacım var erken ve zinde uyanmaya, umarım artık geç kalma ve yorgunluk sorunları yaşamam, çok teşekkürler |
Merhaba, Ben daha çok yeniyim. Belki de siteyi tam tanımadığımdandır ama telkinlerin bir sırası mı var? Eğer öyleyse bana yol gösterir misiniz? 12389 |
merhaba gamzemk telkinleri dinlemeye ilk suçluluk ve ego ile başlıyorsunuz ve minimum 15 gün sonra ihtiyacınıza göre eklemeler yapıyorsunuz. Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Ne Zaman Etkisini Görürüm - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri linkleri incelemenizi öneririm. sorduğunuz-sormayı düşündüğünüz tüm soruların cevapları mevcut. bulamadığınız bir şey olursa tekrar cevaplarız. sevgiler actionsmile |
herkese merhaba..ben de siteye yeni üye oldum ve gerçekten de hoş buldum..telkinleri indirdim hemen aynı gün.yanlız mp3 çalarım olmadığı için birde sürekli pc başında olmadığımdan dolayı günde değil 10-12 saat, 2 saatten fazla dinleyemiyorum.mp3 çalar alana kadarda bu şekilde idare ediyorum ama yeterli olacağını sanmıyorum:(( az öncede erken uyanma telkinini indirdim ve hemem dinlemeye başladım ama başlangıç olarak önerilen diğerlerini (suçluluk+ego+kendine güven)daha yeterli zamanı ayırarak dinlememişken birde bunu eklememin erken uyanmama bi faydası olacağını pek sanmıyorum. inşaallah yanılıyorumdur.sizce de öylemi?çünkü çok ihtiyacım var düzenli bi şekilde hergün (öğlen değil:(sabah uyanabilmeye..bu konuda biri beni bilgilendirirse çok sevinirm. ayrıca bi sorum daha olacak telkinleri uykuda dinlemek ile uyanıkken dinlemenin arasında etki farkı varmıdır?zaten telkinler bilinçaltına hitap amaçlı hazırlanmış ama sanki uyanıkken dinlemek uykuda dinlemeye oranla daha etkili olur gibi bi düşünce var kafamda.yardımcı olursanız sevinirim.. hepimize bol güneşli sabahlar:) |
cavap verecek bi Allah ın kulu yokmu????????? site forum herşey iyide nie bu kadar yavaş herşey yaaaaaaaaa |
merhabalar aslında biraz araştırmış olsanız tüm cevaplar mevcut. bu cevap vermeyeceğiz anlamına gelmiyor tabiki ama, zaten sizde farkındasınız doğru olanın. suçluluk ve ego telkininin toplamda 80 saat kadar dinlenilmesi gerekiyor. günde 2 saat dinleyebiliyorum diyorsunuz, dinlemeniz gereken süreyi siz hesaplayın.. ancak ondan sonra ekleyebilirsiniz diğer telkinleri. zinde uyanmayı akşam yatarken ekleyebilirsiniz bu süreçte. sabahta çıkartırsınız. telkinler gece daha etkili olabiliyor ama vaktiniz ne zaman müsaitse ozaman dinleyin. gece veya gündüz.. actionsmile Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili sabırlı gün içersinde beynimizi ne gereksiz kalabalıklarla yorduğumuz düşünülünce, telkinlerin o kadar yorucu olmayacağını tahmin etmek zor değil. Bilinçaltımız verilenleri sorgulamadan koşulsuzca alır.. gün içersinde o kadar olumsuz telkine maruz kalıyoruz ki "sen yapamazsın, başaramazsın, sen de kimsin v.s" gibi.. gece tüm bunlardan uzak bir şekilde biz uyurken telkinler görevini yapıyor.. Hiç bir sakıncası yok.. sevgiler actionsmile |
indirme linki bulamadım arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olurumusunuz? şimdiden teşekkürler |
linkler genelde konunun ilk sayfasında oluyor sevgili drker y789 RapidShare Webhosting + Webspace dosya yok gibi görünse de free ye tıklayıp geri sayım işleminin bitmesini beklediğinizde indirme işlemini gerçekleştiriyorsunuz.. zinde uyanmalar actionsmile Alıntı:
|
sanirim bu telkin bende ise yaramiyoo ego ve suclulukla beraber dinliyodum her gece ilk gun saat çalmadan once kalktim ama sonraki gunler ters tepti sanirim daha fazla uyumak istiyodum, biraz arada verdikten sonra bir gece dinleyince ise yariyo yoksa ters tepio bende =) acaba butun gece dinledigim icin mi bole oluyo? dusun2 |
dinlemeye devam et başka bir hayat. önce uykuya olan ihtiyacımız tamamlanana kadar uyuma isteğimiz artabilir. bu da geçici bir durum.. sonrasında zinde ve dinlenmiş bir şekilde istediğin saatte uyanacaksın ttli3 sevgiler actionsmile |
Bunun New Age tarzı olsa çok güzel olur.. Malum doğa sesi, malum su sesi ve malum uyurken dinliyoruz :) Sakata gelmeyelim derim :) |
hayatım boyunca erken uyanmak benim için büyük bir sorun oldu umarım bu telkinler işe yarar:) |
erken uyanma konusunda hen sorunum olmuştur.bi deneyelim bakalım:) |
Emeginize saglik. Sevgimle Kalin |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu teşekkür ederim bu telkinleri hazırlayan ve bizlerin paylaşımına sunan atakan beye ve değerli ekibine işe yaraması için inanamak ve istemek yetiyor ben çok menmun kaldım sizden ricam çocuklar için başarılı ders çalışmak yada öğrenmeyi kolaylaştıracak telkinler hazırlamanız sonsuz teşekkürlerimle |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu emeklerinize vede ellerinize sağlık atakan bey sizin şahsınızda tüm çalışanları kutluyorum saygılarımla |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu teşekkürler |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Dün müzik çalarıma kopyaladığım telkin parçasını gece yaklaşık yarım saat dinledim. Normalde saat 12 - 13 civarında zar zor kalkan ben bugün 08:30 da uyandım. Nasıl birşey olduğunu kestiremedim, şaşırdım, hayrete ettim. Ya bu oluşuma inancım gerçekten güçlü yada gerçekten bilinçaltımız başkaları tarfından kontrol edilebilir. Herşey için teşekkürler. |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Rapidde link kaldırılmış... Diğer linki deneyin :) |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu yaklaşık 3 gündür dinliyorum. istediğim saatte uyur en geç 7 veya 8 de uyanırdım ve de zinde . fakat artık uykum kaçtı sabahları da çok yorgun uyanıyorum zorla . halsiz bir şekilde hemde yardımcı olun bana sınavlara hazırlanıyordum artık çalışmıyorum da derslere |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu aslında asıl problem erken uyuyamamak önceleri erken uyuyrdum erken uyuyuyup erken uyanmak yok mu ? dün gece 3.5 ta yattım bu sabah 8 de uyandım . Fakat ben gece en ideal olan 22.30 da uyuyup sabah 6-7 de uyanmak istiyorum. ben artık bunu dinlemeyeceğim çünkü uykularım kaçıyor.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM. |