Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erken Uyanma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/)
-   -   Erken Uyanma Doğa Versiyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/90949-erken-uyanma-doga-versiyonu.html)

hayatimdegisti 02-01-2009 09:59 PM

Erken Uyanma Doğa Versiyonu

Erken uyanma telkini doğa versiyonu bu linkten indirebilirsiniz.

http://img104.imageshack.us/img104/2415/22cf4.gif RapidShare Webhosting + Webspace

alternatif link:
http://img104.imageshack.us/img104/2415/22cf4.gif
Web Hosting - Dedicated Server

SERTUR 05-01-2009 04:32 PM

Merhaba, siteye yeni üye oldum erken uyanma telkinini nasıl indirebilirm yardımcı olurmusunuz?

ziyaretcixy 05-01-2009 04:37 PM

uyku düzenim allak bullak bunu dinlicem bir süre. Saolasın atakan bey

shamanic 05-01-2009 04:56 PM

merhabalar sertur..

ilk mesajın içerisine indirme işlemini gerçekleştireceğin linkin başına ok ekledim..

rapidden dosya indirmenin ayrıntıları için;

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post91924

actionsmile sevgiler..

ziyaretcixy 07-01-2009 09:30 AM

2 gün dinledim bugün sabah 6:30 da uyandım valla :-D

reftar 12-01-2009 11:15 PM

s a erken ve zinde uyanmaya çok ihtiyacım var özel bir saat dilimindemi dinlemem gerekiyor??

yavuzbekar 13-01-2009 03:58 AM

Erken uyanmak ne demek,heyecandan uyuyamadım.bisiklet

yavuzbekar 13-01-2009 04:06 AM

Arkadaşlar bu Rapidshare sayfasında sıcaktan zaafiyet geçirmek üzereyken hafifleyip kurtulan bazı Rapid üyelerinin resimleri var.Şimdi ben bu erken uyanma telkinini indirirken hanım görse de Yavuz sabahın 4 dünde kim bunlar tu yazıklar olsun hem sen sabah nasıl uyanacaksın derse ne gibi bir telkinde bulunabilirim.

shamanic 13-01-2009 10:33 AM

rapid in reklamları için yapacak bir şeyimiz yok malesef.. sevincli

eşiniz görmeden indirdiğinize göre problem yok şükür.. 12389
iyi dinlemeler dileriz..

sevgiler..

icame_saw_conquered 16-01-2009 12:36 AM

Valla yeri değil gibi ama yine de yazıcam: bu telkinler (bunların kandırmaca olması şüphelerini bir yana bırakarak) gerçekten herkese lazım. bu yöntemi bulan bunları bizlerle paylaşan herkese çok çok teşekkür ediyorum iki gün falan oldu inşallah yakın zamanda etkilerini olumlu bir şekilde görürüm sıraya da uymaya çalışıyorum bakalım ne olacak......

duyguson 17-01-2009 10:05 PM

mERHABA ben bunu indirdim ama error veriyor acaba bir çare bulabilirmisiniz. Sabah uykusundan ayrılmak istiyorum. Uyumaktan günüm ölüyor.

sanemce 17-01-2009 11:36 PM

merhaba duyguson..

RapidShare Webhosting + Webspace

linke tıklayıp free dediğinizde sayma işlemi bitince sayı ve rakamdan oluşan üç karakteri kutucuğa yazdığınızda çıkan download'a tıklamanız indirme işlemini başlatacaktır.
sevgiler actionsmile

duyguson 29-01-2009 01:07 AM

Zaten indirmemde bir sorun yok. İndirdiğim şey 7,76 kb ve açıılan bişey yok. Boş dosya yani. Bir check ederseniz sevinirim.

sanemce 29-01-2009 10:10 AM

merhaba duyguson. .tekrar indirdim ve dinledim hiç bir sorun yok..

5,39 dakikalık bir telkin. ben problem göremedim.. tekrar bir bakıp,nerede takıldığınızı söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

sevgiler actionsmile

chaos__sea 30-01-2009 12:19 AM

nasıl erken uyanıcammm nasıl indiricemmm :)

shamanic 30-01-2009 02:39 PM

merhabalar aşağıda ki linki kullanarak indireceksiniz..

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 168947)
Erken uyanma telkini doğa versiyonu bu linkten indirebilirsiniz.

http://img104.imageshack.us/img104/2415/22cf4.gif RapidShare Webhosting + Webspace

indireceğiniz mp3 dosyası subliminal telkindir..

telkin içeriğini bu linkten inceleyebilirsiniz..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...t-icerigi.html

telkinler hakkında daha detaylı bilgi için rehber bölümümüzü inceleyeniz..

http://hayatimdegisti.com/forum/rehb...ru-sormayiniz/

sevgiler..
actionsmile

blanco08 31-01-2009 03:57 AM

tesekkürler, listemde artik ego+sucluluk disinda zinde uyanma telkinide olcak...

blackbabe 09-02-2009 02:51 AM

Doğrusu çok ihtiyacım var erken ve zinde uyanmaya, umarım artık geç kalma ve yorgunluk sorunları yaşamam, çok teşekkürler

gamzemk 10-02-2009 02:00 AM

Merhaba,
Ben daha çok yeniyim. Belki de siteyi tam tanımadığımdandır ama telkinlerin bir sırası mı var? Eğer öyleyse bana yol gösterir misiniz?

12389

sanemce 10-02-2009 10:04 AM

merhaba gamzemk

telkinleri dinlemeye ilk suçluluk ve ego ile başlıyorsunuz ve minimum 15 gün sonra ihtiyacınıza göre eklemeler yapıyorsunuz.

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Ne Zaman Etkisini Görürüm - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

linkleri incelemenizi öneririm. sorduğunuz-sormayı düşündüğünüz tüm soruların cevapları mevcut. bulamadığınız bir şey olursa tekrar cevaplarız.

sevgiler actionsmile

sabırlı 16-02-2009 05:08 PM

herkese merhaba..ben de siteye yeni üye oldum ve gerçekten de hoş buldum..telkinleri indirdim hemen aynı gün.yanlız mp3 çalarım olmadığı için birde sürekli pc başında olmadığımdan dolayı günde değil 10-12 saat, 2 saatten fazla dinleyemiyorum.mp3 çalar alana kadarda bu şekilde idare ediyorum ama yeterli olacağını sanmıyorum:(( az öncede erken uyanma telkinini indirdim ve hemem dinlemeye başladım ama başlangıç olarak önerilen diğerlerini (suçluluk+ego+kendine güven)daha yeterli zamanı ayırarak dinlememişken birde bunu eklememin erken uyanmama bi faydası olacağını pek sanmıyorum. inşaallah yanılıyorumdur.sizce de öylemi?çünkü çok ihtiyacım var düzenli bi şekilde hergün (öğlen değil:(sabah uyanabilmeye..bu konuda biri beni bilgilendirirse çok sevinirm. ayrıca bi sorum daha olacak telkinleri uykuda dinlemek ile uyanıkken dinlemenin arasında etki farkı varmıdır?zaten telkinler bilinçaltına hitap amaçlı hazırlanmış ama sanki uyanıkken dinlemek uykuda dinlemeye oranla daha etkili olur gibi bi düşünce var kafamda.yardımcı olursanız sevinirim.. hepimize bol güneşli sabahlar:)

sabırlı 19-02-2009 11:58 AM

cavap verecek bi Allah ın kulu yokmu????????? site forum herşey iyide nie bu kadar yavaş herşey yaaaaaaaaa

sanemce 19-02-2009 12:17 PM

merhabalar

aslında biraz araştırmış olsanız tüm cevaplar mevcut. bu cevap vermeyeceğiz anlamına gelmiyor tabiki ama, zaten sizde farkındasınız doğru olanın. suçluluk ve ego telkininin toplamda 80 saat kadar dinlenilmesi gerekiyor. günde 2 saat dinleyebiliyorum diyorsunuz, dinlemeniz gereken süreyi siz hesaplayın..

ancak ondan sonra ekleyebilirsiniz diğer telkinleri.
zinde uyanmayı akşam yatarken ekleyebilirsiniz bu süreçte. sabahta çıkartırsınız.

telkinler gece daha etkili olabiliyor ama vaktiniz ne zaman müsaitse ozaman dinleyin. gece veya gündüz..

actionsmile

Alıntı:

sabırlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309913)
cavap verecek bi Allah ın kulu yokmu????????? site forum herşey iyide nie bu kadar yavaş herşey yaaaaaaaaa

sabırlı 20-02-2009 06:06 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309916)
merhabalar

aslında biraz araştırmış olsanız tüm cevaplar mevcut. bu cevap vermeyeceğiz anlamına gelmiyor tabiki ama, zaten sizde farkındasınız doğru olanın. suçluluk ve ego telkininin toplamda 80 saat kadar dinlenilmesi gerekiyor. günde 2 saat dinleyebiliyorum diyorsunuz, dinlemeniz gereken süreyi siz hesaplayın..

ancak ondan sonra ekleyebilirsiniz diğer telkinleri.
zinde uyanmayı akşam yatarken ekleyebilirsiniz bu süreçte. sabahta çıkartırsınız.

telkinler gece daha etkili olabiliyor ama vaktiniz ne zaman müsaitse ozaman dinleyin. gece veya gündüz..

actionsmile

teşekkür ederim sanemce.ben baya araştırdım yorumlarıda sürekli okuyorum ama aklıma değişik değişik sorular takılıoyo anlamadım gitti:)gece uyurken dinlemek beyni yorar deniliyo ama uyanıkken dinlemekte yorar aynı şey.siz gece dinlemek daha etkili demişsiniz zaten benimde gündüzleri dinleme imkanım pek olmuyo. gece uykuda bolbol vakit var nasıl olsa.ama işte şu kafama takılıyo bu defada. mesela ben asıl boy uzatma telkinlerini dinlemek istiyorum.etkili olcağınada inanıyorum. ama boy uykuda uzar ve uyurken müzik dinlemek bu defada beyne fazladan yorgunluk getirmezmi?boy uzama telkinlerini uykuda dinlemek yerine uyanıkken dinlemek daha etkili daha doğru olur gibime geliyor? siz ne dersiniz??????

sanemce 21-02-2009 11:44 AM

sevgili sabırlı

gün içersinde beynimizi ne gereksiz kalabalıklarla yorduğumuz düşünülünce, telkinlerin o kadar yorucu olmayacağını tahmin etmek zor değil.

Bilinçaltımız verilenleri sorgulamadan koşulsuzca alır.. gün içersinde o kadar olumsuz telkine maruz kalıyoruz ki "sen yapamazsın, başaramazsın, sen de kimsin v.s" gibi..

gece tüm bunlardan uzak bir şekilde biz uyurken telkinler görevini yapıyor..
Hiç bir sakıncası yok..

sevgiler actionsmile

drker 21-02-2009 12:22 PM

indirme linki bulamadım arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olurumusunuz? şimdiden teşekkürler

sanemce 21-02-2009 12:51 PM

linkler genelde konunun ilk sayfasında oluyor sevgili drker y789

RapidShare Webhosting + Webspace

dosya yok gibi görünse de free ye tıklayıp geri sayım işleminin bitmesini beklediğinizde indirme işlemini gerçekleştiriyorsunuz..

zinde uyanmalar actionsmile

Alıntı:

drker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310090)
indirme linki bulamadım arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olurumusunuz? şimdiden teşekkürler

BaskaBirHayat 01-03-2009 07:03 PM

sanirim bu telkin bende ise yaramiyoo ego ve suclulukla beraber dinliyodum her gece ilk gun saat çalmadan once kalktim ama sonraki gunler ters tepti sanirim daha fazla uyumak istiyodum, biraz arada verdikten sonra bir gece dinleyince ise yariyo yoksa ters tepio bende =)
acaba butun gece dinledigim icin mi bole oluyo? dusun2

sanemce 01-03-2009 07:10 PM

dinlemeye devam et başka bir hayat.

önce uykuya olan ihtiyacımız tamamlanana kadar uyuma isteğimiz artabilir. bu da geçici bir durum..

sonrasında zinde ve dinlenmiş bir şekilde istediğin saatte uyanacaksın ttli3

sevgiler actionsmile

SinanATASOY 03-03-2009 02:10 PM

Bunun New Age tarzı olsa çok güzel olur.. Malum doğa sesi, malum su sesi ve malum uyurken dinliyoruz :) Sakata gelmeyelim derim :)

sincered 06-03-2009 10:17 PM

hayatım boyunca erken uyanmak benim için büyük bir sorun oldu umarım bu telkinler işe yarar:)

yellowcat 16-03-2009 01:07 PM

erken uyanma konusunda hen sorunum olmuştur.bi deneyelim bakalım:)

yas_min 16-03-2009 05:16 PM

Emeginize saglik.

Sevgimle Kalin

mrvayli 06-04-2009 02:51 PM

Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu

teşekkür ederim bu telkinleri hazırlayan ve bizlerin paylaşımına sunan atakan beye ve değerli ekibine işe yaraması için inanamak ve istemek yetiyor ben çok menmun kaldım sizden ricam çocuklar için başarılı ders çalışmak yada öğrenmeyi kolaylaştıracak telkinler hazırlamanız sonsuz teşekkürlerimle

tibey 06-04-2009 03:37 PM

emeklerinize vede ellerinize sağlık atakan bey sizin şahsınızda tüm çalışanları kutluyorum saygılarımla

montana5 14-04-2009 01:16 AM

teşekkürler

F.Nietzsche 05-05-2009 03:54 PM

Dün müzik çalarıma kopyaladığım telkin parçasını gece yaklaşık yarım saat dinledim. Normalde saat 12 - 13 civarında zar zor kalkan ben bugün 08:30 da uyandım. Nasıl birşey olduğunu kestiremedim, şaşırdım, hayrete ettim. Ya bu oluşuma inancım gerçekten güçlü yada gerçekten bilinçaltımız başkaları tarfından kontrol edilebilir. Herşey için teşekkürler.

zorbakral 11-05-2009 01:46 AM

Rapidde link kaldırılmış...
Diğer linki deneyin :)

bezgin_21 11-05-2009 11:38 PM

yaklaşık 3 gündür dinliyorum. istediğim saatte uyur en geç 7 veya 8 de uyanırdım ve de zinde . fakat artık uykum kaçtı sabahları da çok yorgun uyanıyorum zorla . halsiz bir şekilde hemde yardımcı olun bana sınavlara hazırlanıyordum artık çalışmıyorum da derslere

bezgin_21 12-05-2009 09:49 AM

aslında asıl problem erken uyuyamamak önceleri erken uyuyrdum erken uyuyuyup erken uyanmak yok mu ? dün gece 3.5 ta yattım bu sabah 8 de uyandım . Fakat ben gece en ideal olan 22.30 da uyuyup sabah 6-7 de uyanmak istiyorum. ben artık bunu dinlemeyeceğim çünkü uykularım kaçıyor....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM.