![]() |
mERHABA ben bunu indirdim ama error veriyor acaba bir çare bulabilirmisiniz. Sabah uykusundan ayrılmak istiyorum. Uyumaktan günüm ölüyor. |
merhaba duyguson.. RapidShare Webhosting + Webspace linke tıklayıp free dediğinizde sayma işlemi bitince sayı ve rakamdan oluşan üç karakteri kutucuğa yazdığınızda çıkan download'a tıklamanız indirme işlemini başlatacaktır. sevgiler actionsmile |
Zaten indirmemde bir sorun yok. İndirdiğim şey 7,76 kb ve açıılan bişey yok. Boş dosya yani. Bir check ederseniz sevinirim. |
merhaba duyguson. .tekrar indirdim ve dinledim hiç bir sorun yok.. 5,39 dakikalık bir telkin. ben problem göremedim.. tekrar bir bakıp,nerede takıldığınızı söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız. sevgiler actionsmile |
nasıl erken uyanıcammm nasıl indiricemmm :) |
merhabalar aşağıda ki linki kullanarak indireceksiniz.. Alıntı:
telkin içeriğini bu linkten inceleyebilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...t-icerigi.html telkinler hakkında daha detaylı bilgi için rehber bölümümüzü inceleyeniz.. http://hayatimdegisti.com/forum/rehb...ru-sormayiniz/ sevgiler.. actionsmile |
tesekkürler, listemde artik ego+sucluluk disinda zinde uyanma telkinide olcak... |
Doğrusu çok ihtiyacım var erken ve zinde uyanmaya, umarım artık geç kalma ve yorgunluk sorunları yaşamam, çok teşekkürler |
Merhaba, Ben daha çok yeniyim. Belki de siteyi tam tanımadığımdandır ama telkinlerin bir sırası mı var? Eğer öyleyse bana yol gösterir misiniz? 12389 |
merhaba gamzemk telkinleri dinlemeye ilk suçluluk ve ego ile başlıyorsunuz ve minimum 15 gün sonra ihtiyacınıza göre eklemeler yapıyorsunuz. Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Ne Zaman Etkisini Görürüm - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri linkleri incelemenizi öneririm. sorduğunuz-sormayı düşündüğünüz tüm soruların cevapları mevcut. bulamadığınız bir şey olursa tekrar cevaplarız. sevgiler actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 AM. |