![]() |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu pardon şimdi ben hem zayıflamak hemde zinde uyanmak uygulamak istiyorum ve kafama göre indiriyorum dinliyorum dogru mu yapyorum ??? sıraylamı dinlemeliyim önce ne dinlemeliyim nasıl yapmalıyım :( tecrubeli arkadaslar bana yardımcı olabilir mi??? Şimdiden tskler |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu merhaba Glory telkinlere suçluluk ve ego ile başlanması öneriliyor. 15 gün kadar , toplamda ortalama 80 saat dinledikten sonra kilo verme telkiniyle birlikte sadece akşamları dinlemek kaydıyla zinde uyanmayı ekleyebilirsiniz.. sevgiler actionsmile |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu ya bende yeni katıldım çok yararlı bir site herşey için teşekkürler . Ama bi sorunum var ben hızlı okuma tekniklerini rapidshare den indiremedim başka yol varsa lütfen yardımcı olun! |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu dinliyorum su sesi harika |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu benım anlayamadıgım,her farklı konu ıcın de aynı muzık verılmıs ??... :S |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Alıntı:
telif hakkı sorunu oluşabileceğinden müzikler çok çeşitli değildir ancak telkinlerin yanısıra başka bir programla istediğimiz müziği dinleyebiliyoruz actionsmile |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Merhaba, ben bu dogaversiyonunu indirdim, ama anlamadigim birsey var bunu hangi vakitler dinlemeli insan? Bunu aciklarsaniz sevinirim. Faydasini görünce tsk ederim:) ama yinede sagolun.. |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu ben bunda yapılması gerekeni anlamadım sadece bunları dinlemek yeterlimi |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu birkaç gün dinledim ve eskisi gibi uyanırken zorlanmadım.ama 2 gündür dinlemiyorum,yine eski hamam eski tas...mesela bu sabah:saati 08:30 a kurmuştum,erteleye erteleye bir dr baktım saat 10:50 :(((( ne kadar dinlemek gerek? ara verince etkisi gidiyor mu? |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Ayrıca,çoğu versiyon su sesli olduğundan,dinlerken farklı telkin dinliyormuş gibi hissedemiyorum. |
|
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Çok teşekkürler, umarım sabahları erken ve dinç uyanırım, gece kuşu olmaktan sıkıldım Gündende bir şey anlamıyorum. Sabah uykusunu çok seviyorum ve uyanmakta zorlanıyorum, geç kalkıncada gece uyku tutmuyor Şu anda yüklediğim mp3 ü dinlemeye başladım bile |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu bu uyandirma telkinini kac gun dinlemeliyiz ve kac saat daha indirmedim fakat,uyurken nasil dinliyecegim onu dusunuyorum acaba kulagimda ses varken nasil uyuyabilirimki cevaplayan olursa memnun olurum gurbetten sevgiler |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu iyide ben indiremedim 9,90 euro yaziyor paralimi indiriyoruz ? |
Rapidden dosya indirirken premium ve Free seçeneklerinden "Free" yazana tıklamalısınız..Geri sayım başlayacak..Beliren kutucuğa da (here yazılan yer) gerekli harfleri yazdıktan sonra da "Download" yazısı çıkacaktır karşınıza..actionsmile |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu ben bu linke basiyorum bunun yerine zinde uyanma doga sesi geliyor 3 gecedir dinliyorum ilac gibi geldi zinde kalkiyorum kalkinca tembel tembel oturmuyorum ama en onemlisi erken kalkamiyorum cunmu indiremedim linki en onemli olan erken kalkabilmek benim icin biri bana yardimci olsun satin almak istiyorum ruhumada iyi geldi telkinler sirf emege saygimdan almak istiyorum bide kisiye ozel meslek secimi ile ilgili cd varsa yardimci olurmusunuz siparislerim icin msj attim cevap gelmemis |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu bide unutmadan okudugum msjlarda sesli telkinlerden bahsediliyor insan sesinden mi bahsediliyor yoksa doga yada su sesimi arkadaslarin dedikleri merak ediyorum |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu buldum erken uyanma doga versiyonu tsk ederim su anda dinliyorum gece 04.00 nasil uyanacaksam bende merak ettim hep bu saatlerde yatiyorum ama kendine guven klasik muzik dinliyorum biraz daha iyiyi yarin ilk isim site hakkinda bilgi toplamak daha okumadim kimlerdir kuran kisiler cok merak ettim elinize saglik |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Herşey güzel de nasıl kullanacaz ayrıca cd fiyatı ne kimse yazmamış |
bu telkin ücretsizdir..Forumun ana sayfasında aşağıdaki linkte yer alan tüm telkinler ücretsizdir.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ İlk etapta aşağıdaki telkinleri yükleyiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilendi.html Rehber bölümünü de mutlaka inceleyiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Ya malesef ben istediğim sonucu alamadım bu telkinden.Hala erken kalkamıyorum4897 |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu arkadaşlar linkler çalışmıyor yardımcı olur musunuz? Görevli haricinde olup daha önce indiren arkadaşlar da mail atarlarsa çok sevinirim Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Saygılarımla... |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu ya ben erken uyanmayı indiremiyorum yardımcı olun lütfen |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu ya kafam karıştı şimdi.bu telkinleri belli bi sıra ile dinlemek şart mı?ben ego güven ve suçluluğu karışık dinliyorum.hatta diğerlerini de ekleyip öyle dinleyeyim diyorum da izlemem gereken yol ne biri bana yardım etsiiiiinnnn:((( |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu merhaba Herkese .. ama bır çok link calısmıyor .erken uyanma calısmıyor ..sıgarayı bırakma calısmıyor . rapidshare.de adresi calısmıyor ..lutfen lınklerı tazelersenız.. Cok sevınırız .. Cok tesekkurler... |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu merhaba erken uyanma telkinlerini indiremiyorum yardımcı olurmusunuz.tşksmil56 |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu bu telkin gece geç yatıp(3-4 gibi mesela) sabah erken uyunmak(7-7:30) içinde işe yarıyormu |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu merhabalar bu erken uyanma mp3 ünde örneğin gece3 gibi yattığımda sabah erken kalmalıyım buna bi etkisi olur mu ? ? ? yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler . . . |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu erken uyanma doğa versiyonu açılmıyor.başka versiyon da yüklenmemiş,lütfen ilgilenir misiniz? |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu no-future önce ego güven ve suçluluğu dinleyeceksin sonra diğer telkinlere geçeceksin.anladığım kadarıyla onları da karışık değil,seçerek;önce etki edene kadar birini sonra diğerini... |
Atakan bey telkin mp3 leriniz için teşekkür ederim. ancak erken uyanma doğa versiyonu olan mp3 yukarıdaki linklerden indirilememekte ,rapidshare tıkladığımda gözat bölümü olan upload kısmı çıkıyor,free butonu açılmadığı için yükleme yapılamıyor. webhosting olarak verdiğiniz alternatif link ise internete bağlanmıyor. Sistemi kontrol edebilirmisiniz.saygılarımla... |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu bu linkler çalışmıyor.lütfen ilgilenir misiniz?ya da indirmiş olanlar varsa mailimize gönderebilirler mi? |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu bu linkler çalışmıyor lütfen ilgilenir misiniz? |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Maalesef linkler çalışmıyor ve bu konuda çokca mesaj yazan olmuş. Sitemde bulunmak istemem ama bu kısımla ilgilenen kimse yok mu acaba? |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu bu linkler çalışmıyoooorrr..lütfen birileri ilgilenebilir mi? |
|
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Arkadaşlar benim 19 aylık bir bebeğim var, psikolojik uyku bozukluğu söz konusu acaba bu script bebeğimde işe yararmı uykusunu düzene sokabilir mi, konunun uzmanı arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim |
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu kalamiti Allah çocuğuna hayırlı şifalar versin. benim uyanamama sorunum var. erken uyanmayı indirmeye çalışıyorum omuyor malesef toplu sayfadan denedim yine olmadı |
|
Cevap: Erken Uyanma Doğa Versiyonu Bu telkinin indirme adresini güncellermisiniz yükleyemiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 PM. |