Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erken Uyanma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/)
-   -   Erken Uyanma Script İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/1128-erken-uyanma-script-icerigi.html)

hayatimdegisti 04-04-2007 12:37 PM

Erken Uyanma Script İçeriği

Günün bittiğinde uyku zamanıdır.Zamanı geldiğinde uyumak için yapman gereken sadece kendini bırakmaktır.Uyku zamanı sadece kendini uykunun derinliğine bırakıyorsun.Rahat dinlenmiş ve düzgün bir şekilde uyuyorsun ve tamda uyanman gereken zamanda dinlemiş canlı ve enerji dolu olarak uyanıyorsun.Zihnini dinlenmeye ve uykuya kolay ve rahatça bırakabiliyorsun.Zamanı geldiğinde kolayca uykuya dalmak sana çok da doğal geliyor ve bunu rahatça kendiliğinden başarıyorsun.Ayrıca bir gayret sarfetmeden kendi kendine olan bir durum bu.

jaleshn 15-06-2007 04:22 PM

Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği

Zinde uyanma ve erken uyanma ile ilgili sadece Doga versiyonu mu var ben mı bulamıyorum...yardımcı olursanız memnun olurum.new age muzıklerınız cok guzel ve zınde uyanmanında new age tarzı varsa cok mutlu olacagım....ben bır ıkı kere dınlememe ragmen erken ve zınde uyanıyorum.cok tesekkur ederım.
sevgıler

hayatimdegisti 15-06-2007 04:37 PM

Alıntı:

jaleshn Nickli Üyeden Alıntı
Zinde uyanma ve erken uyanma ile ilgili sadece Doga versiyonu mu var ben mı bulamıyorum...yardımcı olursanız memnun olurum.new age muzıklerınız cok guzel ve zınde uyanmanında new age tarzı varsa cok mutlu olacagım....ben bır ıkı kere dınlememe ragmen erken ve zınde uyanıyorum.cok tesekkur ederım.
sevgıler

Şu an için doğa var..Diğer versiyonlari da ekleyeceğim...

scorpion_king 20-06-2007 02:43 AM

hocam bu soylediklerinize inanmakla inanmamak arasinda kaldim ama ne demisler birine 40 kere deli dersen deli olurrr actionsmile

sessiz 02-07-2007 09:16 PM

bunu yenı kesfettım
benım genelde soyle oluyor özellıkle tatıllerde
sabah 7.30 8 gıbı uyanıp tekrar uykuya dalıyorum bu telkını de ednemelıyım
ama 2yada 3 hafta sonra ondan once dinlemem gerekenler var
s45apk

sessiz 02-07-2007 09:19 PM

Alıntı:

scorpion_king Nickli Üyeden Alıntı
hocam bu soylediklerinize inanmakla inanmamak arasinda kaldim ama ne demisler birine 40 kere deli dersen deli olurrr actionsmile

atakan bey den once ben soyleyeyım kesınlıkle ınan
zaten sıteyı dolasınca sen de hak vereceksındır
art56art56

nurhanza 14-08-2007 05:44 PM

uyku konusunda mutlaka ve mutlaka erdal demirkıranı okuyun derim, süper motive ediyor, onun sayesinde artık 5.5 saat uyumaya başladım istediğim saattede uyanabiliyorum, ayrıca size bir sır daha vereyim rahmetli babannem, yani benim canım ninem, bana hep uyumadan önce kalkmak istediğin saati niyet et 7 kez, kevser suresini oku derdi, çok denedim işe yarıyor,

kenny 02-01-2008 12:25 PM

bu telkin uykusuzluğa da iyi gelir mi acaba dusun benim sorunum uyanamamaktan ziyade uykuya geç dalmak.

shamanic 02-01-2008 12:41 PM

Alıntı:

kenny Nickli Üyeden Alıntı
bu telkin uykusuzluğa da iyi gelir mi acaba dusun benim sorunum uyanamamaktan ziyade uykuya geç dalmak.

kenycim acil listene ekle canım benim..

gayet iyi gelir...
telkin içeriğinin başında zaten güzel bir uykuya dalmamız için gerekli sözler var... uykulusmile

sevgiler.. actionsmile

nevada_x 21-01-2008 02:51 AM

Merhaba..
Uzun bir süreden beridir uyuyamama ve doğal olarak da istememe rağmen sabah erken uyanamama sorunum var.. 4897
Uyanmam da ne çalar saat ne de başka bir şey fayda etmiyor.. sad456
O kadar uğraştım didindim ama bir türlü uyanmam gereken saatte yani sabah 6.30-7.00 da bir türlü uyanamıyorum.. rt67

Malum bu saatte bu mesajı yazdığıma göre hala uyuyamadığım aşikar..
Yarın sabah 8 de ünv de dersim var ama ben hala uyuyamadım ve maalesef yine derse geç kalacağım.. 88a

Bu saatte google uyuyamama ve uyanamama diye yazdım öylesine sizin siteniz karşıma çıktı,içeriğine biraz bakınca hemen üye olmam gerektiği kanaatine vardım,ve yazılanlar açıkçası bana çok umutlandırdı.. blissy

Umarım bana da bu konuda yardımınız olur,çünkü bu sıkıntım hayatımın gidişatını bile etkilemeye başladı.. 4897

kenny 21-01-2008 08:16 AM

ben bu telkini iki hafta önce dinlemeye başlayabildim.daha önceki telkinlerin hepsine illaki direnç gösteren beynim bunu çok sevdi.dinlemeye başladıktan iki üç gün sonra erken dalıp erken uyanmaya başladım.bence oldukça işe yarayan bir telkin f678h ama heralde bunun için de önce suçluluk ego güç. dinlemek gerekiyordur neutrali5

shamanic 21-01-2008 10:45 AM

merhabalar neveda hoşgeldin.. actionsmile

rehber bölümümüzü inceleyerek telkinleri dinlemeye başla istersen..
ego ve suçluluk ile başlanması gerekiyor ama erken uyanma telkini çok kısa olduğu için
hemen eklemende bir sorun yok bence..
1hafta kadar sonra da ertelemeyi bırak telkinini de ekle..

uyumadan bi kaç saat önce;
15-20 dk kadar yürüyüş yap..
ılık bir duş al ve tamamen arındığını rahatladığını düşün..
aromatik yağlardan hoşlanıyorsan bir buhurdanlık al ve uyku odanda lavanta yağı buhurlaştır.. (su ile karıştırarak)
bi kaç damla lavanta yağını da yastığına damlat.. hatta bileklerini kulak arkanı alın bölgeni bu yağ ile hafifi olarak ov..

akşamları kafeinli içeceklerden uzak dur ve papatya nane ıhlamur gibi uyku verici çayları dene..

yatağına uzandığında gevşeme hareketlerini kullan...
ayak parmaklarından başlayarak başına kadar vücudunu bölgelre ayır her birisini hisset ve gevşeme talimatı ver..
şöyle ki;

parmak uçlarım.. (hisset ) parmak uçlarım gevşiyor.. rahatlıyor...
ayaklarım... (hisset) ayaklarım gevşiyor .. rahatlıyor..
kaslarım kalçalarım ellerim.. sırayle devam et..

huzur içerisindeyim.. güvendeyim.. şimdi huzur içerisinde uykuya dalaıyorum ve neşe içerisinde uyunacağım..

bu egzersizlere başlamadan önce bilinçaltına talimat ver..
sabah 8 de neşe içerisinde huzurla uyandım.. bu görevi sevgiyle bilinçaltıma verdim..

sağlıklı ve kaliteli uyku bizlerin en çok ihtiyaç duyduğu yenilenmemiz için çok önemli satlerdir..
bunun için ne gerekiyosa yapmmaız lazım..

sevgiler.. hismiley

melekelif 01-02-2008 05:43 PM

MERHABALAR. YA BU MP3 TE SADECE SU SESİ GELİYOR. BU NEDİR DEDİM. HEPSİ Mİ BÖYLE DOĞA VERSİYONUMU. t678

hülyaa 01-02-2008 05:56 PM

Alıntı:

melekelif Nickli Üyeden Alıntı
MERHABALAR. YA BU MP3 TE SADECE SU SESİ GELİYOR. BU NEDİR DEDİM. HEPSİ Mİ BÖYLE DOĞA VERSİYONUMU. t678

melekelifcim doğasesi versiyonunu indirdiğin için su sesi geliyor..newage olanı var sanatmüziği olanı var ney var..seçim sana ait.. smiliyface
indirdiğin telkinlerdeki sözleri zaten duyamıycağın için hepsinde de sadece müzik var..istersen önce rehber bölümümüzü bir incele sorularını daha sonra sor..ne dersin ttli3

The-OrjiN 29-03-2008 02:27 AM

ben erken uyanma yı yatmadan 15/20 dk. önce dinlemeye baslıorum fakat aklıma cok tuaf seyler gelıo....

Hani simdi bu mp3'de su sesi varya s45apk ve hani bazen uyuyan arkadaslarımıza altına kaçırsınlar die sakalar yaparız bir bardaktan diğerine su bosaltırız....Aynen onun gibi ses gelio valla ben korkuyla uyanıom acaba altıma yaptımmı die s45apk bunların baska versionu olsa daha ii olmazmı..Tabii uzman sizsiniz ben sadee fikrimi beyan edeyim dedim...New age,ney v.b gibi versionları olmasını cok isterdim...

EMEGE SAYGI... alk78

empati72 31-03-2008 08:36 AM

Saatler de alındı ya, acil bu telkine başlamam lazım bugün okadar zor uyandımki hele bide haftasonu da çalışmışsanız 88a. Kafama takılan şey oldu. Diğer telkinleri gün içindede dinliyorum. Acaba bunu sadece gecelerimi dinlememiz lazım. Rahat uykuya dalıyorsun falan var script içeriğinde, valla şu an zaten çok meyilliyim uykuya.Dinlersem uyku moduna geçmekten korkuyorum.

Haa birde Atakan Bey çokmu oluyoruz bilmiyorum ama Erken uyanmanın new age ve diğer versiyonlarınıda bekliyoruz acilen ttli3, aynı müzikleri dinlemek bi süre sonra sıkıcı olabiliyor. Çok Çok Çok teşekkürlerrrr......

shamanic 31-03-2008 02:00 PM

evet akşamları dinlerseniz daha yararlı olacaktır.. b456

eve geldikten sonra dinlemeye başlayın.. ilk başlarda telkine alışma süreniz olacağı için akşam dinleme süreniz uzun olabilir ..
ama bir süre sonra yatma saatinizden önce dinlemeniz yeterli olacaktır.. uykulusmile

sevgiler..

xxx06xxx 03-04-2008 12:26 PM

konu ve mp3 le ilgili şüpheleri olan arkadaşlar; bu ney ile yapılan telkinleri osmanlı zamanında kullanmış ve oldukçada iyi sonuçlar almış, araştırırsanız göreceksiniz.

sevgiler..

polat1329 12-04-2008 06:18 PM

Çok teşekkürler artık tam zamanında kalkıyorum.

buzzy 13-04-2008 02:57 PM

bazı telkinleri dinliyorum bunuda dinlemeye baslasam bi zararı olurmu yoksa hepsini birleştirp dinlesem olurmu

shamanic 16-04-2008 06:22 PM

erken uyanma ve ertelemeyi bırak telkinleri içerikleri bakımından kısa olduklarından
ve eyleme yönelik davranışlarımızı destekledikleri için ilk günlerde eklenmesinde sakınca yoktur...

keyifli dinlemeler dilerim.. music45

sevgiler.. hismiley

creeat 16-04-2008 08:08 PM

bu telkinler erken yatmayı sağlıyo mu, yoksa uyku ihtiyacını azaltmaya yardımcı mı oluyor?

shamanic 16-04-2008 10:50 PM

telkinin içeriğinden dolayı akşam saatlerinden itibaren dinlenmesini öneriyoruz..

normalde bu telkini dinledikten sonraki saatler içerisinde uyuma isteiğinizin oluşması gerekir..

içerik olarak hedefi.. rahat keyifli bir uyku uyuyarak zinde dinlenmiş bir şekilde zamanında uyanmayı gerçekleştirmektir..

en rahat şekilde uyku sürecini başlatmak kaliteli bir uyku uyumak ve dinlenmiş zinde bir şeklide uyanmak.. ttli3

en kaliteli uyku saatleri olarak gece 11 sabah 6 saatleri arası önerilmekte ancak bu zaman dilimleri kişinin yaşam sürecinin hangi noktasında olduğuna göre değişmekte..

uyku ile ilgili olarak daha ayrıntılı bilgiyi aşağıda vereceğim linkten inceleyebilirsin..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...34996#msg34996

http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t6081.0.html

kuzuali 30-04-2008 11:37 AM

ks3 >:(slm ben telkin müziklerinden sdece 3 ünü indirebildim.diğerlerini indiremiyorum...çok sinirlendim.eğer yardımcı olursanız sevinirim drive45 n9598

ecece 02-05-2008 10:15 PM

sosyallik arttırıcı ve erken uyanmanın içeriğine baktım. erken uyanma diğerlerine göre baya kısa olmasına rağmen 5:39 dk. bu nasıl oluyor? daha az süreli olması gerekmez miydi? dusun

shamanic 07-05-2008 12:23 AM

merhabalar..

atakan bey telkinleri okurken aynı müziğin içerisine bir kaç tekrar yapabiliyor..
onun için sürenin bu şekilde olması normal..
bendede aynı uzunlukta gözükmekte..

iyi dinlemeler dilerim..

sevgiler..

serpil22 14-05-2008 01:06 AM

valla arkadaşlar şu uyanamama sorunu bendede var neler deniyorum yok yok olmuyor kendi kendime kızıyorum artık

visha 23-06-2008 08:25 PM

merhaba
ben 2 şer haftadan ortalama 1,5 ay filan dinledim belkide daha fazla hiç bir etkisini göremedim.tek etkisi uyandıktan sonra biraz daha çabuk kendime geliyorum.hafta sonlarıda uyku saatim 10 saati buluyor ve ağrı içinde kalkıyorum.arkadaşımda da aynı şekilde daha bir etkisini göremedik.diğer cdlerde 1-2 haftada etkisini görmemize rağmen bunda birşey yok.artık telkinin boş olabileceğini düşündüm ve tekrar yeniden indirdim ama aynı.lütfen bu konuda etkilerini görmüş ve bilgili biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.
teşekkürler

birmutluluk 24-06-2008 02:46 PM

bende de hiç etkili olmadı en azından şimdilik bilmiyorum sadece biraz daha çabuk kendime geliyorum

eylulx 24-06-2008 06:39 PM

birtürlü indirme linkini bulamadım ki ben 88a

teoman_ 24-06-2008 06:56 PM

Alıntı:

SÜMBÜLx Nickli Üyeden Alıntı
birtürlü indirme linkini bulamadım ki ben 88a

burada

rocco34 23-08-2008 03:04 AM

n9598 bak işte buna çoook güldüm alk78

verilen link ; http://rapidshare.com/files/32401273...esizer_3.2.zip
dosya isminden anlaşılacağı gibi resim boyutunu değiştirmeye yarayan bir program.
Böyle programlarla resim yapma kabiliyetinizi geliştirme telkini saglanabilir belki art56art56

sahteren 02-09-2008 04:04 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar neveda hoşgeldin.. actionsmile

rehber bölümümüzü inceleyerek telkinleri dinlemeye başla istersen..
ego ve suçluluk ile başlanması gerekiyor ama erken uyanma telkini çok kısa olduğu için
hemen eklemende bir sorun yok bence..
1hafta kadar sonra da ertelemeyi bırak telkinini de ekle..

uyumadan bi kaç saat önce;
15-20 dk kadar yürüyüş yap..
ılık bir duş al ve tamamen arındığını rahatladığını düşün..
aromatik yağlardan hoşlanıyorsan bir buhurdanlık al ve uyku odanda lavanta yağı buhurlaştır.. (su ile karıştırarak)
bi kaç damla lavanta yağını da yastığına damlat.. hatta bileklerini kulak arkanı alın bölgeni bu yağ ile hafifi olarak ov..

akşamları kafeinli içeceklerden uzak dur ve papatya nane ıhlamur gibi uyku verici çayları dene..

yatağına uzandığında gevşeme hareketlerini kullan...
ayak parmaklarından başlayarak başına kadar vücudunu bölgelre ayır her birisini hisset ve gevşeme talimatı ver..
şöyle ki;

parmak uçlarım.. (hisset ) parmak uçlarım gevşiyor.. rahatlıyor...
ayaklarım... (hisset) ayaklarım gevşiyor .. rahatlıyor..
kaslarım kalçalarım ellerim.. sırayle devam et..

huzur içerisindeyim.. güvendeyim.. şimdi huzur içerisinde uykuya dalaıyorum ve neşe içerisinde uyunacağım..

bu egzersizlere başlamadan önce bilinçaltına talimat ver..
sabah 8 de neşe içerisinde huzurla uyandım.. bu görevi sevgiyle bilinçaltıma verdim..

sağlıklı ve kaliteli uyku bizlerin en çok ihtiyaç duyduğu yenilenmemiz için çok önemli satlerdir..
bunun için ne gerekiyosa yapmmaız lazım..

sevgiler.. hismiley

ÖZLEMBOZ 08-11-2008 03:16 PM

Atakan bey diğer versiyonları bekliyorum indirmek için. doğa versiyonu beni hiç rahatlatmıyor. aksine tedirgin oluyorum.ney versiyonu da dinleyemiyorum. irkiliyorum, korkuyorum. sadece klasik ve nev age dinleyebiliyorum. tercihleriniz böyle olursa çok sevinirim.

sabırsızlıkla bekliyorum. teşekkür ederim şimdiden...

refugeeheart 18-12-2008 05:35 AM

ya bu forumda hiç bi link yok annamadım.neyi nerden indiriosunuz???

Acaba diorum olmayan linkleri görme telkinimi dinnemiş herkes:))

Biri bana bunu açıklasın yahuuuu

yeni bir hayat 18-12-2008 10:10 AM

Alıntı:

refugeeheart Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95117)
ya bu forumda hiç bi link yok annamadım.neyi nerden indiriosunuz???

Acaba diorum olmayan linkleri görme telkinimi dinnemiş herkes:))

Biri bana bunu açıklasın yahuuuu

Merhaba refugeeheart;t678

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..vien1

Tüm telkinleri aşağıdaki başlık altında bulabilirsiniz..

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Fakat öncelikle ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri ile başlamalısınız.
Ben size linklerini vereyim..Siz dilediğiniz versiyonu indirebilirsiniz..Linkler her konunun ilk sayfası ve ilk mesajında yer alır..Linklerde hiçbir problem yok,çalışıyor..

Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Suçluluk Duyguları - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Erken Uyanma telkinini de dinleyebilirsiniz..Rapidshare'den yükleme yapılabiliyor.Atakan Bey'in(hayatimdegisti) mesajında link yer alıyor..
Şimdi kontrol ettim,bu telkin de çalışıyor, indirebilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/5219-post1.html

Eğer rapidden ilk defa dosya indiriyorsanız,yine aşağıda vereceğim linkler yardımcı olacaktır:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/91922-post20.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/91924-post21.html

Sevgiler..actionsmile

hayatimdegisti_746 31-12-2008 03:59 PM

ya indirme linkine ego ve suçuluk hariç hangi telkine tıklarsam tıklıyım aynı sayfa geliyor o da indirmek için listelenen telkinlerin forum sayfası misal şu linke tıklıyorum : http://www.hayatimdegisti.com/forum/5219-post1.html bu yazıyla karşılaşıyorum
Geçersiz Komut: Mesaj
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin. lütfen bize direk link verebilir misiniz ya da indiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi bi zahmet ?

yavuzbekar 11-01-2009 11:46 PM

Hazır erken kalkmışken namaz kılanlar için namazları aksatmamak içinde bir telkin müziği yaparmısınız.Çok ihtiyacım var.

esentepe 03-03-2009 06:00 PM

evet gerçekten öyle bende öyle bir sorun yaşıyorum

azrapınar 06-03-2009 10:41 PM

ya ben yeni üye oldum erken ve zinde uyanma linkini indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirimmm bir sorunda radyoyu açamıyorumbad45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 AM.