![]() |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği ben bu telkini iki hafta önce dinlemeye başlayabildim.daha önceki telkinlerin hepsine illaki direnç gösteren beynim bunu çok sevdi.dinlemeye başladıktan iki üç gün sonra erken dalıp erken uyanmaya başladım.bence oldukça işe yarayan bir telkin f678h ama heralde bunun için de önce suçluluk ego güç. dinlemek gerekiyordur neutrali5 |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği merhabalar neveda hoşgeldin.. actionsmile rehber bölümümüzü inceleyerek telkinleri dinlemeye başla istersen.. ego ve suçluluk ile başlanması gerekiyor ama erken uyanma telkini çok kısa olduğu için hemen eklemende bir sorun yok bence.. 1hafta kadar sonra da ertelemeyi bırak telkinini de ekle.. uyumadan bi kaç saat önce; 15-20 dk kadar yürüyüş yap.. ılık bir duş al ve tamamen arındığını rahatladığını düşün.. aromatik yağlardan hoşlanıyorsan bir buhurdanlık al ve uyku odanda lavanta yağı buhurlaştır.. (su ile karıştırarak) bi kaç damla lavanta yağını da yastığına damlat.. hatta bileklerini kulak arkanı alın bölgeni bu yağ ile hafifi olarak ov.. akşamları kafeinli içeceklerden uzak dur ve papatya nane ıhlamur gibi uyku verici çayları dene.. yatağına uzandığında gevşeme hareketlerini kullan... ayak parmaklarından başlayarak başına kadar vücudunu bölgelre ayır her birisini hisset ve gevşeme talimatı ver.. şöyle ki; parmak uçlarım.. (hisset ) parmak uçlarım gevşiyor.. rahatlıyor... ayaklarım... (hisset) ayaklarım gevşiyor .. rahatlıyor.. kaslarım kalçalarım ellerim.. sırayle devam et.. huzur içerisindeyim.. güvendeyim.. şimdi huzur içerisinde uykuya dalaıyorum ve neşe içerisinde uyunacağım.. bu egzersizlere başlamadan önce bilinçaltına talimat ver.. sabah 8 de neşe içerisinde huzurla uyandım.. bu görevi sevgiyle bilinçaltıma verdim.. sağlıklı ve kaliteli uyku bizlerin en çok ihtiyaç duyduğu yenilenmemiz için çok önemli satlerdir.. bunun için ne gerekiyosa yapmmaız lazım.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği MERHABALAR. YA BU MP3 TE SADECE SU SESİ GELİYOR. BU NEDİR DEDİM. HEPSİ Mİ BÖYLE DOĞA VERSİYONUMU. t678 |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği Alıntı:
indirdiğin telkinlerdeki sözleri zaten duyamıycağın için hepsinde de sadece müzik var..istersen önce rehber bölümümüzü bir incele sorularını daha sonra sor..ne dersin ttli3 |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği ben erken uyanma yı yatmadan 15/20 dk. önce dinlemeye baslıorum fakat aklıma cok tuaf seyler gelıo.... Hani simdi bu mp3'de su sesi varya s45apk ve hani bazen uyuyan arkadaslarımıza altına kaçırsınlar die sakalar yaparız bir bardaktan diğerine su bosaltırız....Aynen onun gibi ses gelio valla ben korkuyla uyanıom acaba altıma yaptımmı die s45apk bunların baska versionu olsa daha ii olmazmı..Tabii uzman sizsiniz ben sadee fikrimi beyan edeyim dedim...New age,ney v.b gibi versionları olmasını cok isterdim... EMEGE SAYGI... alk78 |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği Saatler de alındı ya, acil bu telkine başlamam lazım bugün okadar zor uyandımki hele bide haftasonu da çalışmışsanız 88a. Kafama takılan şey oldu. Diğer telkinleri gün içindede dinliyorum. Acaba bunu sadece gecelerimi dinlememiz lazım. Rahat uykuya dalıyorsun falan var script içeriğinde, valla şu an zaten çok meyilliyim uykuya.Dinlersem uyku moduna geçmekten korkuyorum. Haa birde Atakan Bey çokmu oluyoruz bilmiyorum ama Erken uyanmanın new age ve diğer versiyonlarınıda bekliyoruz acilen ttli3, aynı müzikleri dinlemek bi süre sonra sıkıcı olabiliyor. Çok Çok Çok teşekkürlerrrr...... |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği evet akşamları dinlerseniz daha yararlı olacaktır.. b456 eve geldikten sonra dinlemeye başlayın.. ilk başlarda telkine alışma süreniz olacağı için akşam dinleme süreniz uzun olabilir .. ama bir süre sonra yatma saatinizden önce dinlemeniz yeterli olacaktır.. uykulusmile sevgiler.. |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği konu ve mp3 le ilgili şüpheleri olan arkadaşlar; bu ney ile yapılan telkinleri osmanlı zamanında kullanmış ve oldukçada iyi sonuçlar almış, araştırırsanız göreceksiniz. sevgiler.. |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği Çok teşekkürler artık tam zamanında kalkıyorum. |
Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği bazı telkinleri dinliyorum bunuda dinlemeye baslasam bi zararı olurmu yoksa hepsini birleştirp dinlesem olurmu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 AM. |