![]() |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Güzel temennilerinize ve güzel varlığınıza teşekkürü bir borç bilirim. Kendimdeki değişimleri durmaksızın aktaracağım. Çok sevgiler dostlar... |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. ben inanmıyorum böyle şeyleree ama merk ediormm |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Değişime hazır olman daha çok mutlu olacağın anlamına gelir. Senin adına çok sevindim. Hoşgeldin mutluluğa.... |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Aura'mı temizlemek istiyorum, çekim yasasında başarısız oluşumu buna bağlıyorum. Bunun yanı sıra kendime güvenim, tepkilerimi ortaya koyuşum devam ediyor, biraz sekme olur gibi oldu ancak hala güvenliyim kendime. Müzikleri durmaksızın dinliyorum, düzenli olarak. Rüyalarımda "netleşme" olmaya başladı. Normalde fazla rüya görmeyen yahut gün içerisindeki öğelerle ilişiksiz rüyalar gören biriydim. Şimdi ise yaşadığım günlerle ilintili görüyorum, bilinçaltım kara delikten kurtuluyor anladığım kadarıyla. Şimdi sıra aura'mı temizleme ve onun rengini keşfetmede. Çekim yasasına daha da odaklanacağım. Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. Sayfama uğramış herkese ayrıca teşekkür ederim. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Çok azimlisin harikasın,eminim güzel güzel haberlerini okuyacağız burdan..İyiki burdasın..Sevgiler... http://img464.imageshack.us/img464/286/16zx2.gif |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Alıntı:
Aramıza hoşgeldin sefalar getirdin... Yalnızca 1,5 gün içerisinde olan değişimlerden bahsediyorsun. Bu gerçekten çok sevindirici diliyorum günden güne çok daha güzel deneyimler yaşarsın. Seni aramızda görmek çok güzel. Sevgiyle kal... |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. merhaba sizin açınızdan çok sevindim, benim bir derdim veya sıkıntım olduğundan değil fakat bu konulara ilgi duyduğum için burada yazılanları büyük bir merakla izliyorum. sizin bahsetmiş olduğunuz durumda çok yakın bir dostum var eğer neleri dinlediğinizi de yazarsanız bizimde bazı insanlara katkımız olabilir. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Çok güzel bir şekilde güne başladım sayende çünkü senin adına çok mutlu oldum . Her daim daha iyiye gideceğin günler diliyorum , sevgiyle ve huzurla... |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Vaybe Benimde böyle büyük degişimlerim olsada yazsam..Güzel dğeişimler yaşamışsın devamınıda dileriz.. |
Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın. Alıntı:
>Bende ikiniz adına çok mutlu oldum şimdi... Güzel paylaşımlar dileğiyle.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM. |